Benim de kasilmam oluyor ama ateş basması olmuyor kuzumYa benim bebiş bi yerde toplanıyor gibi olduğunda (sanırım bu kasılma) sanki ateş basıyo gibi oluyo anlık sizde de oluyor mu?
O kasilma canim benimde öyle oluyodu sıcaklayip daralıyosun oanda terliyodum bide benYa benim bebiş bi yerde toplanıyor gibi olduğunda (sanırım bu kasılma) sanki ateş basıyo gibi oluyo anlık sizde de oluyor mu?
ben hep bepantol pişik kremi kullanıyorum göğüs içinde aynı şekilde faydası da oluyor suan için çatlak yok ama çok acıyor krem sürünce iyi geliyorGözün Aydın canım tekrardanÇok güzel bilgilendirmeler yapmışsın çok teşekkür ederiz krem hangisinden sürdün peki birde göğüs ucunda çatlaklık var mı?
Oooo ne güzel haberler bunlar GüneşcimKilosuda sağlığıda iyi çok şükür .
Evet soğuk ter boşalıyor ama magnezyum ve bol su içmek rahatlatıyor.Ya benim bebiş bi yerde toplanıyor gibi olduğunda (sanırım bu kasılma) sanki ateş basıyo gibi oluyo anlık sizde de oluyor mu?
Merak etme cnm nst ultrason da ii de bebek bir sıkıntı yoktur bnde öyleydim senin gibi bazen bebek hareketlerni hissetmiyordum benide panik yapıyor dum umarım sağlıklı bir şekilde kucağını alırsınMerhaba arkadaşlar doğum yapan annelere hayırlsı olsun diyorum. Ben mart annelerinden arada buraya yazıyorum takip ediyorum. Çünkü benim bebeğim de şubat 16 da sezaryen ile doğacak. 1 hafta önden gidiyordu doktor ona göre hesapladı ilk günden beri öndeydim. Şimdi 16 gün kaldı doğumuma. Heyecanlandım. Size şikayetlerimi söylemek istiyorum sizinle aynı haftalarda olduğum için
Hamilelik reflüm çok fazla arttı
Rahat denemiyorum artık kasıklarım çok ağrıyor
Setleşme ve kasılma oluyot günde 3/4 kez ve nefes aldığımda da daralma hissediyorum sanki yüreğim ağzıma gelmiş gibi kalbim bir tuhaf atıyor.
Kramplar hele sapa dönüyorum sağ tutuluyor sola dönüyorum. Sol.. bir türlü düzenlemedim.
Şimdi de korku yaşıyorum 2 gün çok hareketliyse 2 gğn az hareket ediyor. Dürtüyorum hatta bazen hareket etsin diye. Korkuyorum ya kalbi durursa ya kordona dolanırsa diye. Hep kötü şeyler gelitor aklıma. Doğuma yakın daha çok korkmam başladım hatta. Sizde böyle hissediyor musunuz?
Hayırlı olsun cnm tez zamanda kucağına alırsınKızlar bende doğum yaptım pazar günü sezaryene alındım serklajda sezaryende alındı ama bebeğimi yoğun bakım küvetine aldılar sepsis yani enfeksiyondan 1 hafta kalır dendi inşallah daha fazla kalmasına ihtiyaç olmaz çok ağladım sütüm gelmiyor
Bence olumsuz düşünme doktor önemli birşey olsa söylerdi bebekte gerilik vs kilosu zaten normal bebeğin hiç panikleme bebekte boş yere strese girmesinKızlar geçen hafta 35+1de 2800gr 49 cm çıkmıştı bebeğim bugün 36+1de yine aynı çıktı yaadr o an 2600 çıkmıştı diye hatırladı bi şey demedi gayet iyi falan dedi eve geldim baktım geçen haftada aynı değerler. Başına gelen var mı
Evet haftasına göre boyu kilosu normal çok şükür sadece kilo almamış olması korkuttu ama normal iş sanırım son haftalarda doğru ölçülemiyormuşBence olumsuz düşünme doktor önemli birşey olsa söylerdi bebekte gerilik vs kilosu zaten normal bebeğin hiç panikleme bebekte boş yere strese girmesin
Bizde sarilikla mücadele ediyoz çok artigini farketmedik Bi kontrole gittik küveze aldilar 1 hafta oldu bigün ışık tedavisi yapıldı yarın cikicak galiba bende eve getirce tekrar yükselirse korkusu var kan alınması damar yolu falan çok zormerhaba kızlar nasılsınız
Biz bugün 6 günlük olduk
Dün sarılık 1 derece düşmüş yatın yine kan alınıp tahlil yapılacak çok zor bir durum minnacık bebekten kan alınıyor damarı bulununcaya kadar eziyet resmen
İnş yarın daha da iyi çıkar sonucunuz dua edin inş
Doğum yapanlara geçmiş olsun
ben hep bepantol pişik kremi kullanıyorum göğüs içinde aynı şekilde faydası da oluyor suan için çatlak yok ama çok acıyor krem sürünce iyi geliyor
Biz bugün yine hastanedeyiz sarılık için kan idrar verdik 100 gram almışız iyi gidiyor dedi dr kızlar sizde aynı durumu yaşarsanız sütünüzü sağın ne kadar çıkıyor ne kadar emiyor kontrol etmiş olursunuz sütüm var ama bebek ne kadar aldığını bilemedim ben bu yüzden mama da takviye yaptık
Hem emzirdim inanın bu süreç çok yorucu okuyor ama bebek uyurken mutlaka uyuyun yoksa dayanmıyorsunuz. Bebekten kan alına işlemi çok zor ve acı resmen eziyet ama yapacak birşeys yok eşim de diyor bu hastane bizi mi soyuyor çünkü her gelişimiz de 500 veriyeouz
Devlette de ne kadar sürer bilmediğimiz için doğum yaptığım hastenede devam ediyoryz.
özellikle haftasından önce dogan bebek annelrri sarılık için dikkat edin bşz hqateneden çıkarken düşüktğ eve geçince qrttı bilgşnşze aklıma gelfikçe yine yqzarım sorukar var ise sorabilirsinşz
Merhaba kantaron yagi aldim bende 4. Evre sanirim catlak da var iyi geliyor mu gercekten?Benimde var hemde çok fazla sürekli kabız olmaktan oldubana zeytin yağı ve kantaron yağı iyi geliyor. Pamuğa bolca döküp oraya şapıyorum
Benim de 2 gündür var hemoroid çıktı meme ucu kadar bugün ılık suda oturdum fayda etmedi sonra kantaron yağı sürdüm yine fayda etmedi şimdi vazelin sürdüm amaa gittikçe büyüyorMerhaba kantaron yagi aldim bende 4. Evre sanirim catlak da var iyi geliyor mu gercekten?
Cok onermiyolarmis sanirimBenim de 2 gündür var hemoroid çıktı meme ucu kadar bugün ılık suda oturdum fayda etmedi sonra kantaron yağı sürdüm yine fayda etmedi şimdi vazelin sürdüm amaa gittikçe büyüyordoktoruma yarın soracağım normal doğumda sıkıntı olmaz mı diye
Ben de sürekli korkuyorum ve sürekli dürtüp uyandırmaya çalışıyorumMerhaba arkadaşlar doğum yapan annelere hayırlsı olsun diyorum. Ben mart annelerinden arada buraya yazıyorum takip ediyorum. Çünkü benim bebeğim de şubat 16 da sezaryen ile doğacak. 1 hafta önden gidiyordu doktor ona göre hesapladı ilk günden beri öndeydim. Şimdi 16 gün kaldı doğumuma. Heyecanlandım. Size şikayetlerimi söylemek istiyorum sizinle aynı haftalarda olduğum için
Hamilelik reflüm çok fazla arttı
Rahat denemiyorum artık kasıklarım çok ağrıyor
Setleşme ve kasılma oluyot günde 3/4 kez ve nefes aldığımda da daralma hissediyorum sanki yüreğim ağzıma gelmiş gibi kalbim bir tuhaf atıyor.
Kramplar hele sapa dönüyorum sağ tutuluyor sola dönüyorum. Sol.. bir türlü düzenlemedim.
Şimdi de korku yaşıyorum 2 gün çok hareketliyse 2 gğn az hareket ediyor. Dürtüyorum hatta bazen hareket etsin diye. Korkuyorum ya kalbi durursa ya kordona dolanırsa diye. Hep kötü şeyler gelitor aklıma. Doğuma yakın daha çok korkmam başladım hatta. Sizde böyle hissediyor musunuz?
İnşallah dediğiniz gibi olurda hem reflümden hem daralma hissinden kurtulurum. Dürtüp uyanmadığı zaman bile oluyor o zaman soğuk terler döküyorum korkuyorum çokBen de sürekli korkuyorum ve sürekli dürtüp uyandırmaya çalışıyorum
O daralma hissi bebek aşağı inince geçecek ben son günlerde çok daha iyi hissediyorum daha kolay nefes alıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?