2023 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    230
38+5 oldum daha ne nişan ne r su ne sancı var kızlar kaç gündür kasılma var hep bebek sürekli taş gibi top oluyor midemi falan rahatsız ediyot bu durum sizde durumlar nedir moralim çok bozuldu stres yapar oldum ilk kızımda doğumu bildiğimden gözümde büyür oldu oturup ağlamak istiyorum

Bende 39+2 yim kasılmalar yalancı sancılar cok sık oluyor özellikle geceleri taş gibi karnım ama hala ne nisan ne su ne düzenli sancı yok ilk bebeğim tecrübeli de değilim sancılarımın gelip güzel bi açılmayla normal doğum cok istiyorum persembe gününe kadar insallah hayırlısıyla gelir sancılarım yoksa doktor suni sancıya ve 41. Haftaya uzatmaya sıcak bakmıyor hipertansiyon nedeniyle

Hayırlısıyla kendi sancınızla doğumunuz olur inşallah normal doğumun bu stresi insanı bitiryor günü saati belli değil bir önceki gün doğumdan bir haber olan vücut ertesi gün doğum yapmış olabiliyor hakkımızda hayırlısı olsun beni piskolojk olarak çok strese soktu artık

Benim ilk bebek 39 um su da nişan da yok günü günü dolunca gelmezse suni sancıyla doğum başlatacaklar

İnsallah daha fazla zorlanmadan bunalmadan sabırla yavrularımıza sağlıkla kavuşuruz

Tüm aktifliği sağlayan arkdaşları banlamışsınız kim yazışcak burda herkes memnun demekki siteye ne bu durumdan adam mı öldürdüler anlamadım
Ben hala anlamadım konuyu kim kimi şikayet ediyorda ne diyorda banlandilar belirli bir süremi yoksa hep mi banlilar

Ben hala anlamadım konuyu kim kimi şikayet ediyorda ne diyorda banlandilar belirli bir süremi yoksa hep mi banlilar
Tüm aktifliği sağlayan arkdaşları banlamışsınız kim yazışcak burda herkes memnun demekki siteye ne bu durumdan adam mı öldürdüler anlamadım
Wp kurmuş o banlanan kişiler öyle dendi bana bende üzgünüm cok güzeldi herseyi konuşup bişeylerde öğreniyorduk ben cok aktif olamasam da illa her gece yatmadan girip okurdum biseye takılsam yazardım insallah aramıza tekrar dönerler kötü oldu tam doğum arifesinde

Bende aşırı aktif değilim zaten baştan beri okuyo takip ediyodum tam doğum arefesi grupta kurulsa herkes memnun demek ki yani şurda aktiflikten başka ne yaptılar anlamadım. Umarım cezaları kısa sürer

Yasakmış mi öyle yapmak bilmiyor dum umarım gelirler geri ya sohbet çok güzeldi burasının üzüldüm çok

Canım çok kalacak mı? Faydadan çok zararı dokunuyorsa annen olsa da en doğrusu göndermek gibi geliyor bana biz de anneme bir aylık bilet aldık eşim şimdiden beni darlıyor uzatalım daha çok kalsın diye
Cumartesi gidecek kuzum ya yine de insana bı güven veriyor evde oluşu ama artık sabah beste birbirimize girdik ondan beri biraz daha dikkatli davranmaya başladı

Yo ifade ettin kuzum haklısın da yine de varlığı güven veriyor Allah razı olsun ben lohusa o yeni menepozlu normalde de çok anlasamayiz o yüzden böyle oldu yapacak bişey yok artık

Merhaba arkadaşlar, uzun zamandır buraya girip yazmıyordum. Bebeğim 38+5te geçtiğimiz çarşamba normal doğumla dünyaya geldi
Henüz alışma sürecindeyiz. Bekleyen herkese kolay bir doğum diliyorum
Güzel bi haber daha sağlıkla mutlulukla büyütün inşallah Doğum kolay mıydı?

Cumartesi gidecek kuzum ya yine de insana bı güven veriyor evde oluşu ama artık sabah beste birbirimize girdik ondan beri biraz daha dikkatli davranmaya başladı
Benim de annem geldi sağolsun şimdilik yemeğimden temizliğime herseye yardımcı inşallah bebiş gelince de böyle devam ederiz

Ne saçma neden ceza verdiler ki ne yaptılar hiç birşey birisi mi şikayet etti anlamadım zaten son zamanlariniz sınırlı tedirginiz aman neyyse kızlar birşey sormam lazım galiba bende basur oldu çok küçük ama ele geliyor kantaron yağı ile ovaladim içine giriyor geri çıkıyor ya napcam siz dede var mı aaa birde geçen gün bir yerde okudum doğuma 1-2gun kala ishaloluyormussun bağırsakların rahatliyormus doğru mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…