130 150 arası oluyodu hep sancida en son 35 te gördümKızlar nst de sancılar ve kalp atışı genelde kaç çıkıyor sizin
Amin canım Allah razı olsun Allah kimseyi o yoğun bakıma düşürmesin çok küçük bebekler vardı herkes hayırlısıyla sağlıkla bebeğini kucağına alsın inşallahHayırlı olsun cnm tez zamanda kucağına alırsınüzme kendini bol bol dua et bebişin senin sütüne ihtiyacı var çünkü
Benimde 135-160 arası çıkıyor kalp atışı nst de uyuduğu zamanlara denk geldiği oluyor bebeğin çünkü geceleri aşırı hareketli sabaha göre sancılarım da düzensiz 100 ü de gördüğü oluyor en fazla doktor iki de bir yatış verelim diyor bende imza atıp çıkıyorum her seferinde açılmam 1,5 cm olmuş nişanım da geldi ama sancım yok 37+2 yim devlet hastanesine gidiyorum nerdeyse suni sancı verdirecekler tüm sorumlulukları kabul edip imza atarak çıkıyorum kızlar ne yapmam lazım bana bi akıl verin geçen hafta 1 gece 2 gün kaldım çıktım imza atıp bu hafta yine gittim yine yatış diyorlar yine imza atıp çıktım ultrasonda vs de her şeyi iyi bebeğimin annemlerin evi de çok yakın hastaneye bir şey olsa hemen giderim acile130 150 arası oluyodu hep sancida en son 35 te gördüm
Doktorun kimse onunla konuş derim o seni yönlendirir bnde yattım gizli sancıdan hemen kendi doktorumla konuştum baska sorunlarda çıktı başka doktora yönlendirdi başka yerde sezeryan oldumBenimde 135-160 arası çıkıyor kalp atışı nst de uyuduğu zamanlara denk geldiği oluyor bebeğin çünkü geceleri aşırı hareketli sabaha göre sancılarım da düzensiz 100 ü de gördüğü oluyor en fazla doktor iki de bir yatış verelim diyor bende imza atıp çıkıyorum her seferinde açılmam 1,5 cm olmuş nişanım da geldi ama sancım yok 37+2 yim devlet hastanesine gidiyorum nerdeyse suni sancı verdirecekler tüm sorumlulukları kabul edip imza atarak çıkıyorum kızlar ne yapmam lazım bana bi akıl verin geçen hafta 1 gece 2 gün kaldım çıktım imza atıp bu hafta yine gittim yine yatış diyorlar yine imza atıp çıktım ultrasonda vs de her şeyi iyi bebeğimin annemlerin evi de çok yakın hastaneye bir şey olsa hemen giderim acile
Canım ben doktorumdan memnun kaldım Tuba dikmen Gülser o da aile yanında yapıyor ve cerrahi dikişli oluyor bı bak istersenHemen kestircem ben. Eğer sağlıklı şekilde hayatımıza devam ediyorsak. Mümkünse 3 ayı geçirmicem. Yozgatta bi adam buldum kasım anneleri paylaşmıştı necip fazıl aras diye aile yanında sünnet yapıyor. Ankara’ya yakın. Eğer ankara’da böyle bir doktor bulamazsam yozgata gidicem. Kafaya koydum. Abimin oğlu 3’e gidiyor hala sünneti yok. Hiç ertelemicem.
İlk bebeğimi sancısız doğurdum canım sadece doğum başlamıştı ve 3 cm acilmam vardı tecrubesizlikten yattım diğerlerinde öğrendim egzersiz hurma b bol gerekli başka hasteneye gidiyor musun eğer gitmediysen bı görun derimBenimde 135-160 arası çıkıyor kalp atışı nst de uyuduğu zamanlara denk geldiği oluyor bebeğin çünkü geceleri aşırı hareketli sabaha göre sancılarım da düzensiz 100 ü de gördüğü oluyor en fazla doktor iki de bir yatış verelim diyor bende imza atıp çıkıyorum her seferinde açılmam 1,5 cm olmuş nişanım da geldi ama sancım yok 37+2 yim devlet hastanesine gidiyorum nerdeyse suni sancı verdirecekler tüm sorumlulukları kabul edip imza atarak çıkıyorum kızlar ne yapmam lazım bana bi akıl verin geçen hafta 1 gece 2 gün kaldım çıktım imza atıp bu hafta yine gittim yine yatış diyorlar yine imza atıp çıktım ultrasonda vs de her şeyi iyi bebeğimin annemlerin evi de çok yakın hastaneye bir şey olsa hemen giderim acile
Başka hastaneye gitmiyorum hurma yiyorum ama egzersiz yapmıyorum ne gibi şeyler yapmam lazım nst için acile yine gideyim mi yani iki güne birİlk bebeğimi sancısız doğurdum canım sadece doğum başlamıştı ve 3 cm acilmam vardı tecrubesizlikten yattım diğerlerinde öğrendim egzersiz hurma b bol gerekli başka hasteneye gidiyor musun eğer gitmediysen bı görun derim
Doktorum devlette muayene numarası vermesi için gittim söyledim her hafta kontrol için çağırdı ona rağmen muayene veremeyeceğini söyledi mhrsden aldığım randevu da 15 gün geçmediği için randevumu iptal etti başka hastalarına muayene sırası almak için kağıt verdiği halde bana acilden giriş yap ben muayene edemem çok muayene var dedi şikayette de bulundum hastaneye doktoru bu kadar ilgisiz saçma bi tavır olmaz diyeDoktorun kimse onunla konuş derim o seni yönlendirir bnde yattım gizli sancıdan hemen kendi doktorumla konuştum baska sorunlarda çıktı başka doktora yönlendirdi başka yerde sezeryan oldum
Rabia uzun hikayeNoldu engellemişler beni neden böyle oldu
Bende sinir oldum yav sankim bi suç işledik töbe töbeee oğlan hareketlendi de kız o kadar mama yiyo büyüyüvermiyo ya minnacııık uyuyup duruyo süt de bi şarıl şarıl gelemiyo bugün makine kullandım 2 tatlı kaşığından az çıktı ikisinden dsRabia uzun hikayeinsallah herkes yakında gelecekdir diye umutla bekliyorum. Gelseler de şenlense yine buralar.
Sen nasilsin yavrular nasıllar?
Canım makine yanıltır,bebeklerin emdiğinden daha az çıkar. Sen hiç ona takılma. Sağlıkları yerinde olsun da insallah hemencecik buyuyuverecekler. Hem kızlar çıtı pıtı olur annesi narin olacak heraldeBende sinir oldum yav sankim bi suç işledik töbe töbeee oğlan hareketlendi de kız o kadar mama yiyo büyüyüvermiyo ya minnacııık uyuyup duruyo süt de bi şarıl şarıl gelemiyo bugün makine kullandım 2 tatlı kaşığından az çıktı ikisinden ds
Devlet oldumu öyle oluyo ben de ceza yedim haksızlık aslında hamile bayanlar için acil bişi olsa gidemicez doktorun vicdanına kalicazDoktorum devlette muayene numarası vermesi için gittim söyledim her hafta kontrol için çağırdı ona rağmen muayene veremeyeceğini söyledi mhrsden aldığım randevu da 15 gün geçmediği için randevumu iptal etti başka hastalarına muayene sırası almak için kağıt verdiği halde bana acilden giriş yap ben muayene edemem çok muayene var dedi şikayette de bulundum hastaneye doktoru bu kadar ilgisiz saçma bi tavır olmaz diye
Cnm bende 35 haftalık Ken sol böbrekte 8 mm büyüme var dediler geçen cuma doğum yaptım bunu söyledim çiş yapiyosa sorun yok dediler tabi çocuk doktoruna gidip ultrason dan baktırcam durum ne die umarım yoktur öyle bişiMerhaba kızlar, aktif hesaplar kaybolmuş onları okuyordum iyi hissettiriyordu bana kendimi. Kalanlar olarak birbirimizi yalnız bırakmayalım bari
37+1deyim. Böbrek genişlemesi var bebeğimde, iki böbrek de 7 mm. Böyle bişey yaşayan var mı aranızda. Eski sayfalarda okuduğum kadarıyla genellikle bişey çıkmıyormuş ama doğumdan sonra nasıl bi süreç olacağı konusunda fikir edinmek istiyorum, aranızda bilen varsa sormak istedim
Eveeet çok narin hiç anası gibi değilCanım makine yanıltır,bebeklerin emdiğinden daha az çıkar. Sen hiç ona takılma. Sağlıkları yerinde olsun da insallah hemencecik buyuyuverecekler. Hem kızlar çıtı pıtı olur annesi narin olacak heralde
Benide engellemişlerdi mesaj attım açtılarBende sinir oldum yav sankim bi suç işledik töbe töbeee oğlan hareketlendi de kız o kadar mama yiyo büyüyüvermiyo ya minnacııık uyuyup duruyo süt de bi şarıl şarıl gelemiyo bugün makine kullandım 2 tatlı kaşığından az çıktı ikisinden ds
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?