• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    230
Nişanım geldi suyum geldi doktor ameliyat tatihi vermişti ama ben çok stres yaptım suyum geldikten sonra ben stres yaptıkça bebeğin kalp atışları yükseldi o yükseldikçe ben stres yaptım. Acil sezeryane alındım. Ama normal de doğuramazmışım. Sancım 50-60 bandıydayken bayılır gibi oluyordum. 3 cm açıklık vardı daha. 😬
Önemli olan ikinizinde sağlıklı olması canım ben merak ettim ne olduğunu sadece benimde açılma yok ama tek sancı çıkıyor o da yetersiz

Ya ben anlamadım kızlar neden ceza aldı ki ne yaptılar ya yeni doğum yapmış insanlar ne güzel girip tecrübelerini yazıyorlar ne alaka ama dimi???

Kimi doğuracak, kimi lohusa .. zannetmiyorum kavga edeceklerini bu halde .. geçenlerde özele gecelim planları yapıyorlardı.telegram, whats gibi . Aklıma bu geldi🙄🥴
Grup dışı özel bir durum yok. Belli ki birileri şikayet etmiş onu da allaha havale ediyorum zaten. Çok güzel bir grubumuz var burası bize ait burda aylarımızı beraber atlattık, bebeklerimizi beraber büyüteceğiz. O tarz muhabbetler okuduysanız genel olarak doğum yapandan haber alamama korkusu ile dendi sadece. En azından haberdar olalım diye.Ben arkadaşlarımı geri istiyorum lütfen 🙏 Lohusa bir kadın olarak bizlerinde psikolojisini düşünün. Kazen Kazen Daha doğum yapacak arkadaşlarımız var onlardan haber almak istiyorum

Grup dışı özel bir durum yok. Belli ki birileri şikayet etmiş onu da allaha havale ediyorum zaten. Çok güzel bir grubumuz var burası bize ait burda aylarımızı beraber atlattık, bebeklerimizi beraber büyüteceğiz. O tarz muhabbetler okuduysanız genel olarak doğum yapandan haber alamama korkusu ile dendi sadece. En azından haberdar olalım diye.Ben arkadaşlarımı geri istiyorum lütfen 🙏 Lohusa bir kadın olarak bizlerinde psikolojisini düşünün. Kazen Kazen Daha doğum yapacak arkadaşlarımız var onlardan haber almak istiyorum

Lütfen bunu bana değil grubu kuran arkadaşınıza yazın. Ben sizi bir araya getirmekten başka ne yaptım? Sonuçlarını bile bile, bizi salak yerine koya koya gittiler. Bu konuda son mesajımdır.

Kimi doğuracak, kimi lohusa .. zannetmiyorum kavga edeceklerini bu halde .. geçenlerde özele gecelim planları yapıyorlardı.telegram, whats gibi . Aklıma bu geldi🙄🥴
Yani özele gecme gibi bir durum yok sadece sakayla karisik konusuldu ama art niyetli kim yaptiysa Allaha havale ediyorum ,grubumuz cok güzeldi, sonradan tureyen kötü niyetli birilwriyapmistir diye düşünüyorum zira bu kadar zamandir konuştuğumuz derdimizi paylaştığımız arkadaslarimizdan birinin yapmis olma ihtimali beni çok uzer

Sen nerden biliyorsun ben bu grubu kaç aydır takip ediyorum boyel birşey duymadim sen taa Haziran annesisin maslalah her yere yetiyorsun sanirim

Kızlar cok üzgünüm gerçekten hergün yazmasam bile girip baktığım kontrol ettiğim kişiler ceza almış cok üzgünüm ya KESK’e böyle olmasaydı insallah düzelir kızlar geri gelir

Lütfen arkadaşlarımızın cezasını kaldırın bizi bizden iyi anlayan yok ki.. çevremizde kendi aile içimizde yaşadıklarımızı bile en yakınımızla paylaşamıyoruz burada içimizi döküp birbirimize destek oluyorduk. buradan öğrendiklerim bana cok güzel şeyler katmıştı lütfen yardımcı olun anlayın bizi lütfen Kazen Kazen

Lütfen arkadaşlarımızın cezasını kaldırın bizi bizden iyi anlayan yok ki.. çevremizde kendi aile içimizde yaşadıklarımızı bile en yakınımızla paylaşamıyoruz burada içimizi döküp birbirimize destek oluyorduk. buradan öğrendiklerim bana cok güzel şeyler katmıştı lütfen yardımcı olun anlayın bizi lütfen Kazen Kazen
Ben hala olayı anlayamadım. Senin bi fikrin var mı canım

Ben hala olayı anlayamadım. Senin bi fikrin var mı canım
sanırım başka sosyal medya hesaplarıyla görüşmenin iması mı ne yapılmış bu mesajlarda şikayet edilmiş ben hiç görmedim böyle bi konuşma falan doğru mu yanlış mı onu da bilmiyorum ama öylesine esprili konuşmaydı diyende var 😞

Taze anneler gözüniz aydın bebişleri yerimize misss gibi koklayın sağlıcakla büyütmek nasib olsun....❤️❤️❤️❤️
Kızlar ya arkdaşım 2. doğumu yaptı önceki gün bana diyo epiduralde ne varsa hissettim ne zamanki doktora bağırıp acıyan yeri söyleyince tekrar ilaç verip tamamen uyuşturmuşlar. 2 bebeğimde tam anestezi ileydi. Spinal diyo şuanki doktorum şu uyuşamamadan çok korkuyorum 🥺🥺🥺
Ayy bnde hissettim ama acı hissetmedim çok korktum çünkü ayak parmaklarını hep hakeret ettirebiliyordum bni panik yaparken görünce hemen sakinleştirici yaptılar bana yoksa paniktem gidicek tim

Sen nerden biliyorsun böyle birsey olduğunu ?
Ne yazmış kazen ??

Sen nerden biliyorsun ben bu grubu kaç aydır takip ediyorum boyel birşey duymadim sen taa Haziran annesisin maslalah her yere yetiyorsun sanirim
Yazmasamda son 1 aydır muhabbetiniz öyle çok sarıyordu ki her gece okuyarak gülerek uyuyordum. Özelliklede econun mesaajlarina☹️Haziran annesi olmam diğer gruplari okuyamam giremem manasına mi geliyor? Sizde gereken cezayı almışsınız zaten.. bence siz grubu iyi takip edememissiniz. Bikacgun önce böyle bir konu ortaya atılmıştı. Yalnız şikayet edeni beni zannediyorlar Kazen Kazen ...
İnsaaallah biran önce hepsi gelir

sanırım başka sosyal medya hesaplarıyla görüşmenin iması mı ne yapılmış bu mesajlarda şikayet edilmiş ben hiç görmedim böyle bi konuşma falan doğru mu yanlış mı onu da bilmiyorum ama öylesine esprili konuşmaydı diyende var 😞
Galiba WhatsApp grubu kurmuşlar ondan yoklarmış perşembeden beri kazen öyle olduğunu söyledi 🥺üzüldüm...

Evet bende şimdi öğrendim kendisinden üzgünüm bende keşke böyle olmasaydı 😔
Evet böyle bi konuşma geçti ama grup kurulsaydı yine de burdan konuşmaya devam etmezlerdi. Herkes yine de merak ettiklerini burdan sordu. Eğer grup olsa ordan konuşurlardı.

Back