Önemli olan ikinizinde sağlıklı olması canım ben merak ettim ne olduğunu sadece benimde açılma yok ama tek sancı çıkıyor o da yetersizNişanım geldi suyum geldi doktor ameliyat tatihi vermişti ama ben çok stres yaptım suyum geldikten sonra ben stres yaptıkça bebeğin kalp atışları yükseldi o yükseldikçe ben stres yaptım. Acil sezeryane alındım. Ama normal de doğuramazmışım. Sancım 50-60 bandıydayken bayılır gibi oluyordum. 3 cm açıklık vardı daha.
Grup dışı özel bir durum yok. Belli ki birileri şikayet etmiş onu da allaha havale ediyorum zaten. Çok güzel bir grubumuz var burası bize ait burda aylarımızı beraber atlattık, bebeklerimizi beraber büyüteceğiz. O tarz muhabbetler okuduysanız genel olarak doğum yapandan haber alamama korkusu ile dendi sadece. En azından haberdar olalım diye.Ben arkadaşlarımı geri istiyorum lütfenKimi doğuracak, kimi lohusa .. zannetmiyorum kavga edeceklerini bu halde .. geçenlerde özele gecelim planları yapıyorlardı.telegram, whats gibi . Aklıma bu geldi
Grup dışı özel bir durum yok. Belli ki birileri şikayet etmiş onu da allaha havale ediyorum zaten. Çok güzel bir grubumuz var burası bize ait burda aylarımızı beraber atlattık, bebeklerimizi beraber büyüteceğiz. O tarz muhabbetler okuduysanız genel olarak doğum yapandan haber alamama korkusu ile dendi sadece. En azından haberdar olalım diye.Ben arkadaşlarımı geri istiyorum lütfenLohusa bir kadın olarak bizlerinde psikolojisini düşünün. Kazen Daha doğum yapacak arkadaşlarımız var onlardan haber almak istiyorum
Yani özele gecme gibi bir durum yok sadece sakayla karisik konusuldu ama art niyetli kim yaptiysa Allaha havale ediyorum ,grubumuz cok güzeldi, sonradan tureyen kötü niyetli birilwriyapmistir diye düşünüyorum zira bu kadar zamandir konuştuğumuz derdimizi paylaştığımız arkadaslarimizdan birinin yapmis olma ihtimali beni çok uzerKimi doğuracak, kimi lohusa .. zannetmiyorum kavga edeceklerini bu halde .. geçenlerde özele gecelim planları yapıyorlardı.telegram, whats gibi . Aklıma bu geldi
Sen nerden biliyorsun böyle birsey olduğunu ?Ama nedeeennEco, patikli , güneşli ve ismini hatırlamadiklarim ... Bu muhabbet anca burda sarardı
Ne yazmış kazen ??Yukarılarda kazenin mesajı var
Sen nerden biliyorsun ben bu grubu kaç aydır takip ediyorum boyel birşey duymadim sen taa Haziran annesisin maslalah her yere yetiyorsun sanirimKimi doğuracak, kimi lohusa .. zannetmiyorum kavga edeceklerini bu halde .. geçenlerde özele gecelim planları yapıyorlardı.telegram, whats gibi . Aklıma bu geldi
Ben hala olayı anlayamadım. Senin bi fikrin var mı canımLütfen arkadaşlarımızın cezasını kaldırın bizi bizden iyi anlayan yok ki.. çevremizde kendi aile içimizde yaşadıklarımızı bile en yakınımızla paylaşamıyoruz burada içimizi döküp birbirimize destek oluyorduk. buradan öğrendiklerim bana cok güzel şeyler katmıştı lütfen yardımcı olun anlayın bizi lütfenKazen
sanırım başka sosyal medya hesaplarıyla görüşmenin iması mı ne yapılmış bu mesajlarda şikayet edilmiş ben hiç görmedim böyle bi konuşma falan doğru mu yanlış mı onu da bilmiyorum ama öylesine esprili konuşmaydı diyende varBen hala olayı anlayamadım. Senin bi fikrin var mı canım
Ayy bnde hissettim ama acı hissetmedim çok korktum çünkü ayak parmaklarını hep hakeret ettirebiliyordum bni panik yaparken görünce hemen sakinleştirici yaptılar bana yoksa paniktem gidicek timTaze anneler gözüniz aydın bebişleri yerimize misss gibi koklayın sağlıcakla büyütmek nasib olsun....
Kızlar ya arkdaşım 2. doğumu yaptı önceki gün bana diyo epiduralde ne varsa hissettim ne zamanki doktora bağırıp acıyan yeri söyleyince tekrar ilaç verip tamamen uyuşturmuşlar. 2 bebeğimde tam anestezi ileydi. Spinal diyo şuanki doktorum şu uyuşamamadan çok korkuyorum
Öyle tabiki bakalım ne zaman gelecek :)Onu bilemiyorsun ben 38+0 da doktora gittim nst sancım yokdu 38+1 de sancım geldi vakti zamanı gelince güne saate bakmiyor
Sen nerden biliyorsun böyle birsey olduğunu ?
Ne yazmış kazen ??
Yazmasamda son 1 aydır muhabbetiniz öyle çok sarıyordu ki her gece okuyarak gülerek uyuyordum. Özelliklede econun mesaajlarinaSen nerden biliyorsun ben bu grubu kaç aydır takip ediyorum boyel birşey duymadim sen taa Haziran annesisin maslalah her yere yetiyorsun sanirim
Galiba WhatsApp grubu kurmuşlar ondan yoklarmış perşembeden beri kazen öyle olduğunu söyledisanırım başka sosyal medya hesaplarıyla görüşmenin iması mı ne yapılmış bu mesajlarda şikayet edilmiş ben hiç görmedim böyle bi konuşma falan doğru mu yanlış mı onu da bilmiyorum ama öylesine esprili konuşmaydı diyende var
Evet bende şimdi öğrendim kendisinden üzgünüm bende keşke böyle olmasaydıGaliba WhatsApp grubu kurmuşlar ondan yoklarmış perşembeden beri kazen öyle olduğunu söylediüzüldüm...
Evet böyle bi konuşma geçti ama grup kurulsaydı yine de burdan konuşmaya devam etmezlerdi. Herkes yine de merak ettiklerini burdan sordu. Eğer grup olsa ordan konuşurlardı.Evet bende şimdi öğrendim kendisinden üzgünüm bende keşke böyle olmasaydı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?