2023 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    230
Geçmiş olsun Sağlıkla mutlulukla büyüsün bebiş 1-2 damla şifa olur canlanır bebiş Kızkardeşimin bebişi öyleydi ilk günler tutamadı memeyi şapşik Şimdi tosuncuk maşallah Şeker için tedarikli olalım sağol

kanları verdiğin gun ilacı kullanıyor musun. yoksa kan verdikten sonra mı içiyorsun

Ay çok sağ ol canım ekran görüntüsü alıyorum, deneyeyim hiç zarar gelmez valla denemekten. Aynen sezaryende çok zor hasta olmak.

ben de hafif bir yukselme gordum en son tahlilde ama doktorum bişey demedi. bence son ay oldugu için artık. doğuma bişey kalmadı bebegın herşeyi gelişti kilo alıyo sadece suan.
İlk zamanlar araştırmıştım şimdi bakmıyorum bile ama hep okuduklarım geliyor aklıma

Beni de o iyileştirdi üç yemek kaşığı dut pekmezine, yarım limon ve karabiber yaptım ben

Beni de o iyileştirdi üç yemek kaşığı dut pekmezine, yarım limon ve karabiber yaptım ben
Ben doğal üzüm pekmezi ile yaptım. Dut pekmezi ile karışım yapıp, dut kurusunu kaynatıp faydasını gören de olmuş. Allah bu süreçte yardımcımız olsun . Hayırlısıyla sağlıklıca kucağımıza alalım bebeklerimizi inşallah

Yok bugün kontrole gidicem valizi arabaya koymayı düşünüyorum giderkene nolur nolmaz belki yolda sancım gelir kim bilir
ay ins bugün ben de gitcem pztden beri
erteliyorum yarin yarin diye simdi de aksam oldu koy bacim sen koy doğurmada eko gibi olcaksınız 3 gün sonraya hedef koy pırt doğur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…