2023 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    230
Bence ebeleri de siz olacaksınız
canım belki ebeleri olamam ama şimdi kuran okuyodum hepinize dua ediyorum ben ilk gebeliğimde arabaya yetişemeyip kapının önünde doğurduğum için (malesef ölü doğum oldu) ikinci gebeliğimde hemen sancı gelir gelmez hastaneye gitmiştim gece 3 te 3 cm açıkloğım vardı sabah 7.10 da doğmuştu o yüzden biraz evhamlı olabilirim canım

gündüz 2de geldi nişan hala bekliyoz öyle düzenlı sancı mancı yok
Kendi normal sancınya hızlı olmaz bendeki belli saat sonra suni sancı olunca hızlandı senin sanirim sabaha kadar böyle devam eder belki sabah karşı yoğunlaşır belkide yalancı sancidir

Hayirla saglikla kavustursun Rabbim hepimizi amin

Benim ilk gebeliğimde çatı muayenesi sonrası oldu Olabilir nornal denmişti Ama miada yakın sezeryan oldum

Allah razi olsun canim
Kuzum biz esprili bir grubuz. Alinma sakin söylediğimden.
Vefat eden yavrun ahirette şefaatçi olur insallah. Gruptaki bir cok arkadasin ben de dahil kayıpları var.
Onlar unutamayacağımiz kavuşmayı bekledigimiz yavrularımız.

Nişan olabilir bence

Doktorumu aradım bekle daha bakalım ne olucak dedi akıntın vs değişir mi dayanılmaz ağrı başlar mı gibi konuştu 3 dkda bir düzenli karnım top gibi kasılıyor demiştim

Başın sağ olsun canım, sağ salim kucağına al kuzunu

alınmam canım ben biraz fazla evhamlıyım herkeste bendeki gibi düşünüyorum ne zaman sancım olsa doğurdum oğlum 37 haftalıktı şimdi 3 yaşadı hiç yalancı sancı yada uzun uzun sancı olmadığı için sancı olunca doğdu doğucak diye düşünüyorum

İyi akşamlar kızlar umarım herkes iyidir yazışmaları okuyamadım, bişey sorucam size kızlar ben saat 9 dan beri yarım saat 40 dakika gibi bir sürese bir karnımda kasılma ve rahimde agrı oluyor amabir 10 saniye sürüyor, sizce acile gitmelimiyim yoksa normal mi bunlar

Bu arada akşam 9 dan beri

P Pizza @LadyRuby @Yazin Sevinci taze annişlerr sizde nasıl durumlar bebisler nasıl sizler nasilsiniz
Beni sormayın öncelikle lütfen dualarınızı bekliyorum bugün tam taburcu olacağız diye sevinirken bi çocuk doktoru da baksın öyle çıkalım diye öğlene doğru gelecek çocuk doktorunu beklemeye karar vermiştim ki o arada çocuk hemşireleri geldi bebeklerin kilolarına bakacağız müdahale odasına getirin dediler bütün bebeklere bakıyorlarmış ben de oğlana mamasını yedirmiştim.. oraya götürmek üzere ana kucağına yatırdım çocuk kustu neyse yeni mama yedi normal dedim götürdük orda ölçüldü geldi bi daha kusmuş bu zamana kadar hiç kusmadığı için şaşırdım gittim hemşirelere söyledim doktor gelecek bakar dediler neyse doktor geldi söyledim annem de dedi kakası yeşil sarı dedi doktor bütün kanlarını girdi bakalım yarın gelirsiniz dedi bende doktor hanım biz bugün taburcu olacaktık aslında ama kadın doğumcu isterseniz bi gün daha kalabilirsiniz demişti biz o zaman bugün taburcu olmayalım kalalım mı dedim tamam kan sonuçlarına göre belki yatırırım zaten dedi gitti akşam yine e gidelim hadi doktora soralım da bişey yoksa taburcu olalım diye doktoru aramıştık ki enfeksiyon biraz yüksek çıkmış ben yatış vercem riske atamam dedi yoğun bakıma alıcam dedi ve yarım saat içinde gelip aldılar yoğun bakıma oğlumu ama içim yanıyor lütfen dua edin lütfen bunca zaman her derdimizi sevincimizi paylaştık ömrümüzün en özel zamanlarının sizlerin hepinizin samimiyetine güvenerek kandil gecesinde bebelerimin ikisi için de özellikle yoğun bakımdakinin sağ salim bir an önce çıkıp evimize birlikte gidebilmemiz için dualarınızı istiyorum kızımın da hipoglisemi riski vardı anlatmıştım kalbim 2 ye bölündü lütfen dua edin

Canım merak etme enfeksiyon için antibiyotik başlarlar. Benim kızım da aynı şekilde oldu. Hiç korkacak bir şey değil yani

Allah şifa versin canım dualarımız sizinle kandil mübarek gün inşallah bir önce iyileşir bebeklerin

Duamdasın pizza biliyorum üzülmemek elde değil ama tedavi olup daha güçlü çıkacak yoğun bakımdan annesi. Rabbim güç versin evladına

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…