• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    230
Ben kontrolden geldim kizlar nst o kadar sakin ki sifir sanci dpktor gununu gecirceksin dedi ayin 7 si 10 u arasi bekliyorum dedi bebe 3.5 kilo olmus kanala bile girmemis daha
Ablam normal doğumu 40+1de doğurdu o sabah doktora gidecektik. Niye doğmuyor diye gecesinde sancı başladı sabah doğum oldu çok şükür sende öyle olacaksın sanirim

Günaydın 🌷 kontrole geldim tansiyon 16-10 idrarda protein ve bir haftada 3 kg almış görünüyorum ödem çok fazla dedi gebelik zehirlenmesine karşı yatışım yapılıyor doğum bugün bol dua edin ne olur bebeğim küveze girmesin sağ salim kurtulalım inşallah 🙏 öpüyorum sizi allaha emanet olun
Bizi haberdar et canım iyi olduğunda 🤲

Ablam normal doğumu 40+1de doğurdu o sabah doktora gidecektik. Niye doğmuyor diye gecesinde sancı başladı sabah doğum oldu çok şükür sende öyle olacaksın sanirim
Benim de ilk doğum aynen öyle olmuştu. Hatta suyum geldi sanmıştım meğer işlemişim. Gelmişken bakalım dediler 1cm açıklık çıkmıştı

Ben bugün kızım da hamilelik sürecinde yazdığım defteri buldum. Gece 3.30 ara ara sancı yokluyor yoksa dünyaya gelmek mi istiyorsun yazmışım. Yazarken aha yine sancı falan yazmisim😂 Sabah 10da nisan gelmiş belimden kasıklarima doğru sancılar devam ediyor yazmışım ertesi sabah dogurmusum😂 demekki insan o sancıyı ayırt edebiliyor

Ben bugün kızım da hamilelik sürecinde yazdığım defteri buldum. Gece 3.30 ara ara sancı yokluyor yoksa dünyaya gelmek mi istiyorsun yazmışım. Yazarken aha yine sancı falan yazmisim😂 Sabah 10da nisan gelmiş belimden kasıklarima doğru sancılar devam ediyor yazmışım ertesi sabah dogurmusum😂 demekki insan o sancıyı ayırt edebiliyor
Ben de defter tutacaktım böyle sonra bi türlü elim gitmedi zaten bebe erkek o mu okuyacaktı 🤣

Back