o zaman sabaha bebiş gelirİşte duymak istediğim cevap
canım devam ederse bekleme direk hastaneye git3 dkda bir karnım taş kesiliyor top oluyor bebek kasığıma ve alt bölgeye bıçak batıyor sanki kızlar
Sürekli böyle düzenli ya 10 dk da bir ya da 5 dkda bir başlıyor 2 saat 3 saat sonra kesiliyor delirtecek artık yacanım devam ederse bekleme direk hastaneye git
Benim 20. Haftalardan beri bu şekilde kasılmam var, doktor hep normal dedi. Sancıyla beraber oluyorsa bi doktora sor bakalımSürekli böyle düzenli ya 10 dk da bir ya da 5 dkda bir başlıyor 2 saat 3 saat sonra kesiliyor delirtecek artık ya
Ya kasılma elbette oluyorda 5 dkda 3 dkda bir saatlerce sürmesi endişe verici kasıklarım bile şişiyor kasılma oldugunda alta dogru baskı hissediyorum patlıcak gibiBenim 20. Haftalardan beri bu şekilde kasılmam var, doktor hep normal dedi. Sancıyla beraber oluyorsa bi doktora sor bakalım
canım gitsene hastaneye doğum sancın başlamış 5 dakka çok az belki 5 cm bulmuştur açıklığın yoksada için rahat ederSürekli böyle düzenli ya 10 dk da bir ya da 5 dkda bir başlıyor 2 saat 3 saat sonra kesiliyor delirtecek artık ya
Canim gitsen mi bi acile3 dkda bir karnım taş kesiliyor top oluyor bebek kasığıma ve alt bölgeye bıçak batıyor sanki kızlar
Bence nişan çatı muayenesi zaten tetikliyormuş doğumuYa kızlar bugün çatı muayene yapıldı bana , dr kanaman olabilir çok az dedi. Ama şimdi sümüksü bi parça geldi hafif kanlı . Nişanın böyle bişey olduğunu biliyorum ya acaba çatı muayenesi mi tetikledi yoksa nişan mı değil mi bilemedim
Çok sıklaştıysa eğer nst girmelisin bi git istersen hastaneyeYa kasılma elbette oluyorda 5 dkda 3 dkda bir saatlerce sürmesi endişe verici kasıklarım bile şişiyor kasılma oldugunda alta dogru baskı hissediyorum patlıcak gibi
Canım nişan olabilir biraz kıvamlı oluyorYa kızlar bugün çatı muayene yapıldı bana , dr kanaman olabilir çok az dedi. Ama şimdi sümüksü bi parça geldi hafif kanlı . Nişanın böyle bişey olduğunu biliyorum ya acaba çatı muayenesi mi tetikledi yoksa nişan mı değil mi bilemedim
Nişan olabilir kuzu sancin olursa takip etYa kızlar bugün çatı muayene yapıldı bana , dr kanaman olabilir çok az dedi. Ama şimdi sümüksü bi parça geldi hafif kanlı . Nişanın böyle bişey olduğunu biliyorum ya acaba çatı muayenesi mi tetikledi yoksa nişan mı değil mi bilemedim
Bence ebeleri de siz olacaksınızbugün mübarek gecede heralde burdan bikaç bebiş gelicek
Nişan olabilir kuzu sancin olursa takip et
Kesin nişan bayılcam şimdiBence nişan çatı muayenesi zaten tetikliyormuş doğumu
Kaç saat oldu benim Nisan gelip hastaneye gittiğimde 5 saat geçmişti 3 cm açıklık vardı daha sonra suni sancı verdiler o çok hızlandırdı hastaneye gittikten 2.5 saat sonra 7 cm oldu yani benim toplamda 6.5 saat sonra 7 cm açıldı ama suni sancı çok çabuk açıyor mesela 40 50 olan sancı bir saat sonra 100 vurdu ama ben dayanamadım sezeryan istedimŞimdi size 100 puanlık soru soruyorum. Nişanım geldi ya. Azcık sancım da var. Ortalama kaç cm açıklığım vardır
Ocak sonu annelerine dönüştü herkesuiiyy nişanı gelen gelene mübarekler online
gündüz 2de geldi nişan hala bekliyoz öyle düzenlı sancı mancı yokKaç saat oldu benim Nisan gelip hastaneye gittiğimde 5 saat geçmişti 3 cm açıklık vardı daha sonra suni sancı verdiler o çok hızlandırdı hastaneye gittikten 2.5 saat sonra 7 cm oldu yani benim toplamda 6.5 saat sonra 7 cm açıldı ama suni sancı çok çabuk açıyor mesela 40 50 olan sancı bir saat sonra 100 vurdu ama ben dayanamadım sezeryan istedim
Benim de öyle oldu canım çatı muayenesinin ertesi nisan geldi. Çatı tetikliyor nisanın gelmiştir diye düşünüyorum Allahim sağlık ve kolaylık versinYa kızlar bugün çatı muayene yapıldı bana , dr kanaman olabilir çok az dedi. Ama şimdi sümüksü bi parça geldi hafif kanlı . Nişanın böyle bişey olduğunu biliyorum ya acaba çatı muayenesi mi tetikledi yoksa nişan mı değil mi bilemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?