Yok canım kısmetse salı günü sezeryan olucamNormal mi yapacaksın bunu canım?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yok canım kısmetse salı günü sezeryan olucamNormal mi yapacaksın bunu canım?
Allah şifa versin bir an önce evinize çıkın inşallah kanında enfeksiyonu bu aralar çok sık duyuyorum ve 2 güne taburcu ediyorlar bebeleri endişelenme diyeceğim lohusasın anlıyorum dualarımız seninleBeni sormayın öncelikle lütfen dualarınızı bekliyorum bugün tam taburcu olacağız diye sevinirken bi çocuk doktoru da baksın öyle çıkalım diye öğlene doğru gelecek çocuk doktorunu beklemeye karar vermiştim ki o arada çocuk hemşireleri geldi bebeklerin kilolarına bakacağız müdahale odasına getirin dediler bütün bebeklere bakıyorlarmış ben de oğlana mamasını yedirmiştim.. oraya götürmek üzere ana kucağına yatırdım çocuk kustu neyse yeni mama yedi normal dedim götürdük orda ölçüldü geldi bi daha kusmuş bu zamana kadar hiç kusmadığı için şaşırdım gittim hemşirelere söyledim doktor gelecek bakar dediler neyse doktor geldi söyledim annem de dedi kakası yeşil sarı dedi doktor bütün kanlarını girdi bakalım yarın gelirsiniz dedi bende doktor hanım biz bugün taburcu olacaktık aslında ama kadın doğumcu isterseniz bi gün daha kalabilirsiniz demişti biz o zaman bugün taburcu olmayalım kalalım mı dedim tamam kan sonuçlarına göre belki yatırırım zaten dedi gitti akşam yine e gidelim hadi doktora soralım da bişey yoksa taburcu olalım diye doktoru aramıştık ki enfeksiyon biraz yüksek çıkmış ben yatış vercem riske atamam dedi yoğun bakıma alıcam dedi ve yarım saat içinde gelip aldılar yoğun bakıma oğlumu ama içim yanıyor lütfen dua edin lütfen bunca zaman her derdimizi sevincimizi paylaştık ömrümüzün en özel zamanlarının sizlerin hepinizin samimiyetine güvenerek kandil gecesinde bebelerimin ikisi için de özellikle yoğun bakımdakinin sağ salim bir an önce çıkıp evimize birlikte gidebilmemiz için dualarınızı istiyorum kızımın da hipoglisemi riski vardı anlatmıştım kalbim 2 ye bölündü lütfen dua edin
Hıı anladım canım günün de baya gelmiş artık doğum başlamış olabilir ama suyun filan gelmediyse sıkıntı yok. Yine de sancın çok şiddetlenirse acile git. Çünkü rüptür riski var.Yok canım kısmetse salı günü sezeryan olucam
Canım dualarım seninle tez vakit çıkacaktır sağlıcakla Allah’ın izniyleBeni sormayın öncelikle lütfen dualarınızı bekliyorum bugün tam taburcu olacağız diye sevinirken bi çocuk doktoru da baksın öyle çıkalım diye öğlene doğru gelecek çocuk doktorunu beklemeye karar vermiştim ki o arada çocuk hemşireleri geldi bebeklerin kilolarına bakacağız müdahale odasına getirin dediler bütün bebeklere bakıyorlarmış ben de oğlana mamasını yedirmiştim.. oraya götürmek üzere ana kucağına yatırdım çocuk kustu neyse yeni mama yedi normal dedim götürdük orda ölçüldü geldi bi daha kusmuş bu zamana kadar hiç kusmadığı için şaşırdım gittim hemşirelere söyledim doktor gelecek bakar dediler neyse doktor geldi söyledim annem de dedi kakası yeşil sarı dedi doktor bütün kanlarını girdi bakalım yarın gelirsiniz dedi bende doktor hanım biz bugün taburcu olacaktık aslında ama kadın doğumcu isterseniz bi gün daha kalabilirsiniz demişti biz o zaman bugün taburcu olmayalım kalalım mı dedim tamam kan sonuçlarına göre belki yatırırım zaten dedi gitti akşam yine e gidelim hadi doktora soralım da bişey yoksa taburcu olalım diye doktoru aramıştık ki enfeksiyon biraz yüksek çıkmış ben yatış vercem riske atamam dedi yoğun bakıma alıcam dedi ve yarım saat içinde gelip aldılar yoğun bakıma oğlumu ama içim yanıyor lütfen dua edin lütfen bunca zaman her derdimizi sevincimizi paylaştık ömrümüzün en özel zamanlarının sizlerin hepinizin samimiyetine güvenerek kandil gecesinde bebelerimin ikisi için de özellikle yoğun bakımdakinin sağ salim bir an önce çıkıp evimize birlikte gidebilmemiz için dualarınızı istiyorum kızımın da hipoglisemi riski vardı anlatmıştım kalbim 2 ye bölündü lütfen dua edin
Rabbim evlatlarinla sag salim evinize donmeyi nasip etsin kuzum aminnBeni sormayın öncelikle lütfen dualarınızı bekliyorum bugün tam taburcu olacağız diye sevinirken bi çocuk doktoru da baksın öyle çıkalım diye öğlene doğru gelecek çocuk doktorunu beklemeye karar vermiştim ki o arada çocuk hemşireleri geldi bebeklerin kilolarına bakacağız müdahale odasına getirin dediler bütün bebeklere bakıyorlarmış ben de oğlana mamasını yedirmiştim.. oraya götürmek üzere ana kucağına yatırdım çocuk kustu neyse yeni mama yedi normal dedim götürdük orda ölçüldü geldi bi daha kusmuş bu zamana kadar hiç kusmadığı için şaşırdım gittim hemşirelere söyledim doktor gelecek bakar dediler neyse doktor geldi söyledim annem de dedi kakası yeşil sarı dedi doktor bütün kanlarını girdi bakalım yarın gelirsiniz dedi bende doktor hanım biz bugün taburcu olacaktık aslında ama kadın doğumcu isterseniz bi gün daha kalabilirsiniz demişti biz o zaman bugün taburcu olmayalım kalalım mı dedim tamam kan sonuçlarına göre belki yatırırım zaten dedi gitti akşam yine e gidelim hadi doktora soralım da bişey yoksa taburcu olalım diye doktoru aramıştık ki enfeksiyon biraz yüksek çıkmış ben yatış vercem riske atamam dedi yoğun bakıma alıcam dedi ve yarım saat içinde gelip aldılar yoğun bakıma oğlumu ama içim yanıyor lütfen dua edin lütfen bunca zaman her derdimizi sevincimizi paylaştık ömrümüzün en özel zamanlarının sizlerin hepinizin samimiyetine güvenerek kandil gecesinde bebelerimin ikisi için de özellikle yoğun bakımdakinin sağ salim bir an önce çıkıp evimize birlikte gidebilmemiz için dualarınızı istiyorum kızımın da hipoglisemi riski vardı anlatmıştım kalbim 2 ye bölündü lütfen dua edin
Allah acil şifalarını versin inşallaah bu mübarek günde dualarımız kabul olur inşallahBeni sormayın öncelikle lütfen dualarınızı bekliyorum bugün tam taburcu olacağız diye sevinirken bi çocuk doktoru da baksın öyle çıkalım diye öğlene doğru gelecek çocuk doktorunu beklemeye karar vermiştim ki o arada çocuk hemşireleri geldi bebeklerin kilolarına bakacağız müdahale odasına getirin dediler bütün bebeklere bakıyorlarmış ben de oğlana mamasını yedirmiştim.. oraya götürmek üzere ana kucağına yatırdım çocuk kustu neyse yeni mama yedi normal dedim götürdük orda ölçüldü geldi bi daha kusmuş bu zamana kadar hiç kusmadığı için şaşırdım gittim hemşirelere söyledim doktor gelecek bakar dediler neyse doktor geldi söyledim annem de dedi kakası yeşil sarı dedi doktor bütün kanlarını girdi bakalım yarın gelirsiniz dedi bende doktor hanım biz bugün taburcu olacaktık aslında ama kadın doğumcu isterseniz bi gün daha kalabilirsiniz demişti biz o zaman bugün taburcu olmayalım kalalım mı dedim tamam kan sonuçlarına göre belki yatırırım zaten dedi gitti akşam yine e gidelim hadi doktora soralım da bişey yoksa taburcu olalım diye doktoru aramıştık ki enfeksiyon biraz yüksek çıkmış ben yatış vercem riske atamam dedi yoğun bakıma alıcam dedi ve yarım saat içinde gelip aldılar yoğun bakıma oğlumu ama içim yanıyor lütfen dua edin lütfen bunca zaman her derdimizi sevincimizi paylaştık ömrümüzün en özel zamanlarının sizlerin hepinizin samimiyetine güvenerek kandil gecesinde bebelerimin ikisi için de özellikle yoğun bakımdakinin sağ salim bir an önce çıkıp evimize birlikte gidebilmemiz için dualarınızı istiyorum kızımın da hipoglisemi riski vardı anlatmıştım kalbim 2 ye bölündü lütfen dua edin
Canimm Rabbim bu mübarek günün yüzü suyu hürmetine şifasını versin bebislerin. Dualarımız sizinle. Kendini birakma sen onlara güç vereceksin. Rabbim sana bol sabır güç versin tez zamanda sağlıkla kavuştursun sizi inşallahBeni sormayın öncelikle lütfen dualarınızı bekliyorum bugün tam taburcu olacağız diye sevinirken bi çocuk doktoru da baksın öyle çıkalım diye öğlene doğru gelecek çocuk doktorunu beklemeye karar vermiştim ki o arada çocuk hemşireleri geldi bebeklerin kilolarına bakacağız müdahale odasına getirin dediler bütün bebeklere bakıyorlarmış ben de oğlana mamasını yedirmiştim.. oraya götürmek üzere ana kucağına yatırdım çocuk kustu neyse yeni mama yedi normal dedim götürdük orda ölçüldü geldi bi daha kusmuş bu zamana kadar hiç kusmadığı için şaşırdım gittim hemşirelere söyledim doktor gelecek bakar dediler neyse doktor geldi söyledim annem de dedi kakası yeşil sarı dedi doktor bütün kanlarını girdi bakalım yarın gelirsiniz dedi bende doktor hanım biz bugün taburcu olacaktık aslında ama kadın doğumcu isterseniz bi gün daha kalabilirsiniz demişti biz o zaman bugün taburcu olmayalım kalalım mı dedim tamam kan sonuçlarına göre belki yatırırım zaten dedi gitti akşam yine e gidelim hadi doktora soralım da bişey yoksa taburcu olalım diye doktoru aramıştık ki enfeksiyon biraz yüksek çıkmış ben yatış vercem riske atamam dedi yoğun bakıma alıcam dedi ve yarım saat içinde gelip aldılar yoğun bakıma oğlumu ama içim yanıyor lütfen dua edin lütfen bunca zaman her derdimizi sevincimizi paylaştık ömrümüzün en özel zamanlarının sizlerin hepinizin samimiyetine güvenerek kandil gecesinde bebelerimin ikisi için de özellikle yoğun bakımdakinin sağ salim bir an önce çıkıp evimize birlikte gidebilmemiz için dualarınızı istiyorum kızımın da hipoglisemi riski vardı anlatmıştım kalbim 2 ye bölündü lütfen dua edin
Gerek yok sezeryan kesinse yapmıyorlar , tansiyonun normal acaba hapşırınca zorlandın o yüzden olabiilirmi.Bi gözüm kanlanmış ama tansiyonum 11-7 neden oldu acaba bide sezeryan olacağım ben çatı muayenesi yapmasına gerek var mı?
Hiç hapsirmadim ama iki gündür çok yürüdüm kalbim sıkışıyor yoruluncaGerek yok sezeryan kesinse yapmıyorlar , tansiyonun normal acaba hapşırınca zorlandın o yüzden olabiilirmi.
Allahım mübarek günleri geceleri hürmetine bebislerine acil şifalar, seninde kalbine ferahlık versin insallah insallah yavrularini kucağına alıp sağlıklıca evine geçtiğinde de sevincine ortak olacagizBeni sormayın öncelikle lütfen dualarınızı bekliyorum bugün tam taburcu olacağız diye sevinirken bi çocuk doktoru da baksın öyle çıkalım diye öğlene doğru gelecek çocuk doktorunu beklemeye karar vermiştim ki o arada çocuk hemşireleri geldi bebeklerin kilolarına bakacağız müdahale odasına getirin dediler bütün bebeklere bakıyorlarmış ben de oğlana mamasını yedirmiştim.. oraya götürmek üzere ana kucağına yatırdım çocuk kustu neyse yeni mama yedi normal dedim götürdük orda ölçüldü geldi bi daha kusmuş bu zamana kadar hiç kusmadığı için şaşırdım gittim hemşirelere söyledim doktor gelecek bakar dediler neyse doktor geldi söyledim annem de dedi kakası yeşil sarı dedi doktor bütün kanlarını girdi bakalım yarın gelirsiniz dedi bende doktor hanım biz bugün taburcu olacaktık aslında ama kadın doğumcu isterseniz bi gün daha kalabilirsiniz demişti biz o zaman bugün taburcu olmayalım kalalım mı dedim tamam kan sonuçlarına göre belki yatırırım zaten dedi gitti akşam yine e gidelim hadi doktora soralım da bişey yoksa taburcu olalım diye doktoru aramıştık ki enfeksiyon biraz yüksek çıkmış ben yatış vercem riske atamam dedi yoğun bakıma alıcam dedi ve yarım saat içinde gelip aldılar yoğun bakıma oğlumu ama içim yanıyor lütfen dua edin lütfen bunca zaman her derdimizi sevincimizi paylaştık ömrümüzün en özel zamanlarının sizlerin hepinizin samimiyetine güvenerek kandil gecesinde bebelerimin ikisi için de özellikle yoğun bakımdakinin sağ salim bir an önce çıkıp evimize birlikte gidebilmemiz için dualarınızı istiyorum kızımın da hipoglisemi riski vardı anlatmıştım kalbim 2 ye bölündü lütfen dua edin
Benim deMidem yine çok yanıyor imdat ya
Ilık süt içelim bari ne yapalım beni o lanet şurup da rahatlatmıyor yaBenim de
İnşallah sağ salim kucağına al kuzumKızlar hastaneye geldim doğuma alıcaklar birazdan sancılarım çıktı duanızı eksik etmeyin olur mu
Ahhh canım içten hissettim duygularını ama inanıyorum ki güzel haberlerini alacağız Allah’ın izniyle rabbim bu gecenin hürmetine tüm şifa bekleyenlere şifa versin insallahhh yavrularımıza saglıkla kavuşup saglıkla da büyüyebilmeyi nasip etsinBeni sormayın öncelikle lütfen dualarınızı bekliyorum bugün tam taburcu olacağız diye sevinirken bi çocuk doktoru da baksın öyle çıkalım diye öğlene doğru gelecek çocuk doktorunu beklemeye karar vermiştim ki o arada çocuk hemşireleri geldi bebeklerin kilolarına bakacağız müdahale odasına getirin dediler bütün bebeklere bakıyorlarmış ben de oğlana mamasını yedirmiştim.. oraya götürmek üzere ana kucağına yatırdım çocuk kustu neyse yeni mama yedi normal dedim götürdük orda ölçüldü geldi bi daha kusmuş bu zamana kadar hiç kusmadığı için şaşırdım gittim hemşirelere söyledim doktor gelecek bakar dediler neyse doktor geldi söyledim annem de dedi kakası yeşil sarı dedi doktor bütün kanlarını girdi bakalım yarın gelirsiniz dedi bende doktor hanım biz bugün taburcu olacaktık aslında ama kadın doğumcu isterseniz bi gün daha kalabilirsiniz demişti biz o zaman bugün taburcu olmayalım kalalım mı dedim tamam kan sonuçlarına göre belki yatırırım zaten dedi gitti akşam yine e gidelim hadi doktora soralım da bişey yoksa taburcu olalım diye doktoru aramıştık ki enfeksiyon biraz yüksek çıkmış ben yatış vercem riske atamam dedi yoğun bakıma alıcam dedi ve yarım saat içinde gelip aldılar yoğun bakıma oğlumu ama içim yanıyor lütfen dua edin lütfen bunca zaman her derdimizi sevincimizi paylaştık ömrümüzün en özel zamanlarının sizlerin hepinizin samimiyetine güvenerek kandil gecesinde bebelerimin ikisi için de özellikle yoğun bakımdakinin sağ salim bir an önce çıkıp evimize birlikte gidebilmemiz için dualarınızı istiyorum kızımın da hipoglisemi riski vardı anlatmıştım kalbim 2 ye bölündü lütfen dua edin
Ya pizza Rabbım sağ salim kavuşmak nasip etsin. Gönlüne de ferahlık versin inşallah. Allah'ın izniyle emin ellerde. Tedavisi oluyor. Bir kaç güne toparlar evinize geçersiniz insallahBeni sormayın öncelikle lütfen dualarınızı bekliyorum bugün tam taburcu olacağız diye sevinirken bi çocuk doktoru da baksın öyle çıkalım diye öğlene doğru gelecek çocuk doktorunu beklemeye karar vermiştim ki o arada çocuk hemşireleri geldi bebeklerin kilolarına bakacağız müdahale odasına getirin dediler bütün bebeklere bakıyorlarmış ben de oğlana mamasını yedirmiştim.. oraya götürmek üzere ana kucağına yatırdım çocuk kustu neyse yeni mama yedi normal dedim götürdük orda ölçüldü geldi bi daha kusmuş bu zamana kadar hiç kusmadığı için şaşırdım gittim hemşirelere söyledim doktor gelecek bakar dediler neyse doktor geldi söyledim annem de dedi kakası yeşil sarı dedi doktor bütün kanlarını girdi bakalım yarın gelirsiniz dedi bende doktor hanım biz bugün taburcu olacaktık aslında ama kadın doğumcu isterseniz bi gün daha kalabilirsiniz demişti biz o zaman bugün taburcu olmayalım kalalım mı dedim tamam kan sonuçlarına göre belki yatırırım zaten dedi gitti akşam yine e gidelim hadi doktora soralım da bişey yoksa taburcu olalım diye doktoru aramıştık ki enfeksiyon biraz yüksek çıkmış ben yatış vercem riske atamam dedi yoğun bakıma alıcam dedi ve yarım saat içinde gelip aldılar yoğun bakıma oğlumu ama içim yanıyor lütfen dua edin lütfen bunca zaman her derdimizi sevincimizi paylaştık ömrümüzün en özel zamanlarının sizlerin hepinizin samimiyetine güvenerek kandil gecesinde bebelerimin ikisi için de özellikle yoğun bakımdakinin sağ salim bir an önce çıkıp evimize birlikte gidebilmemiz için dualarınızı istiyorum kızımın da hipoglisemi riski vardı anlatmıştım kalbim 2 ye bölündü lütfen dua edin
Rabbım şifalar versin şu mübarek kandil yüzü suyu hürmetine canimBeni sormayın öncelikle lütfen dualarınızı bekliyorum bugün tam taburcu olacağız diye sevinirken bi çocuk doktoru da baksın öyle çıkalım diye öğlene doğru gelecek çocuk doktorunu beklemeye karar vermiştim ki o arada çocuk hemşireleri geldi bebeklerin kilolarına bakacağız müdahale odasına getirin dediler bütün bebeklere bakıyorlarmış ben de oğlana mamasını yedirmiştim.. oraya götürmek üzere ana kucağına yatırdım çocuk kustu neyse yeni mama yedi normal dedim götürdük orda ölçüldü geldi bi daha kusmuş bu zamana kadar hiç kusmadığı için şaşırdım gittim hemşirelere söyledim doktor gelecek bakar dediler neyse doktor geldi söyledim annem de dedi kakası yeşil sarı dedi doktor bütün kanlarını girdi bakalım yarın gelirsiniz dedi bende doktor hanım biz bugün taburcu olacaktık aslında ama kadın doğumcu isterseniz bi gün daha kalabilirsiniz demişti biz o zaman bugün taburcu olmayalım kalalım mı dedim tamam kan sonuçlarına göre belki yatırırım zaten dedi gitti akşam yine e gidelim hadi doktora soralım da bişey yoksa taburcu olalım diye doktoru aramıştık ki enfeksiyon biraz yüksek çıkmış ben yatış vercem riske atamam dedi yoğun bakıma alıcam dedi ve yarım saat içinde gelip aldılar yoğun bakıma oğlumu ama içim yanıyor lütfen dua edin lütfen bunca zaman her derdimizi sevincimizi paylaştık ömrümüzün en özel zamanlarının sizlerin hepinizin samimiyetine güvenerek kandil gecesinde bebelerimin ikisi için de özellikle yoğun bakımdakinin sağ salim bir an önce çıkıp evimize birlikte gidebilmemiz için dualarınızı istiyorum kızımın da hipoglisemi riski vardı anlatmıştım kalbim 2 ye bölündü lütfen dua edin
Rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallahKızlar hastaneye geldim doğuma alıcaklar birazdan sancılarım çıktı duanızı eksik etmeyin olur mu