Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Naptınız canım doğum gerçekleşti mi, iyisindir inşallahKızlar hastaneye geldim doğuma alıcaklar birazdan sancılarım çıktı duanızı eksik etmeyin olur mu
Allah yardımcın olsun canım sağlıkla kavuşun inşallah bizide bilgile çıkıncaKızlar banada edin dua hastaneye gidiyorum sağ salim çıkarız ins... Sabaha kadar uyuyamadım stresten baş agrisindan umarım herşey yolunda gider
Allah kolaylaştırsın inşallah mubarek gündeKızlar banada edin dua hastaneye gidiyorum sağ salim çıkarız ins... Sabaha kadar uyuyamadım stresten baş agrisindan umarım herşey yolunda gider
Doğumlar arttıkça zaman yaklaştıkça herkes kendi derdine düşüyor malum. Hepimiz sağlıkla kavusalım inşallahGrup birden sessizleşti Rabbim hepinizin yardımcısı olsun kolaylaştırsın sağlıkla kucağımıza alalılm inşallah bebişlerimizi
artık dogumlar başladı herkes ağırlaştıGrup birden sessizleşti Rabbim hepinizin yardımcısı olsun kolaylaştırsın sağlıkla kucağımıza alalılm inşallah bebişlerimizi
Benimde şafak 6 çok stresliyimGünaydın ana olmaya hazırlananlar ve günü ana olarak karşılayanlar bizimde az kaldı ki şafak 6
Nerdeydin sen cnm buraya henüz gelmedi ğleden sonra gösteriyorburda bir fırtına bir yagmur. Yılların acısı cıkıyor sanki. Bazı yerlerde de kar uyarısı. Doguran doğurmak üzere analarıma allah kolaylıklr versin
Hadi gözünüz aydın canım nasıldı ameliyat, nasıl geçti her şeyGünaydın kızlar bende öğlenden sonra çıkıcam nasipse
Nasılsınız peki?Günaydın kızlar bende öğlenden sonra çıkıcam nasipse
Sağol kuzum iyiydi şükür kalktım yürüdüm falan sorun olmadı sondayı çıkarmadılar daha çıkarsalar rahat edicemHadi gözünüz aydın canım nasıldı ameliyat, nasıl geçti her şey