• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    230
Kızlar ebe ile görüşme yaptım ilk onlıne bana ne dedi sizinle de paylaşayım. Yapacak bir işin varsa en basitinden bavula çorap koymak yada bebeğin odasına halı almak bir dosya göndermek çok basit bir toka almak. Yani bebek doğmadan şunuda yapayım dediğim hiçbişeyi erteleme yap. Bu Psikolojik olarak bebeğe ben hazır değilim mesajı vermektir dedi. Herşeyi hallet bedenin rahatlasın ve bebeğe sürekli biz hazırız seni bekliyoruz de dedi. Bi tane gebe varmış doğumdan önce takma kirpik taktırmak istiyormuş ama Bi türlü vakit bulamamış. Doğumda 40 haftaya kadar sürmüş. En sonunda ebe sormuş sen takma kirpik taktıracağım diyordun taltırdın mı yok demiş kız. Taltırdıktan 2 gün sonra doğurmuş 😂😂 bunu duyunca @zerefsann bizim 43 e kadar yolu var dedim daha yapılmadık okadar şey var ki 😂sürekli erteliyorum.
Aaa ben de annem gelsin önce diyordum yarın geliyor nasipse

Günaydın 🌷 kontrole geldim tansiyon 16-10 idrarda protein ve bir haftada 3 kg almış görünüyorum ödem çok fazla dedi gebelik zehirlenmesine karşı yatışım yapılıyor doğum bugün bol dua edin ne olur bebeğim küveze girmesin sağ salim kurtulalım inşallah 🙏 öpüyorum sizi allaha emanet olun
Allah yardımcın olsun sağ salim kucağına al inşallah bize de haber ver 🙏

Kuzular merhabalar el yapımı bebişler için battaniye yapıyorum ilgilenenler varsa yardımcı olabilirim her renkte her modelde

Arkadaslar bugun 37+6 oldum doktorum dün kısa bir izne çıktı pazartesi günü sezeryan olacağım doktorum pazar gelecek çok korkuyorum bayagi agirlik çöktü kasıklarda 1 haftadir annemlere dinlenmeye geldim kızım hastalandı okula gidip geliyordu okulda kapti galiba yuksek oranda kanda iltihap idrar yollari enfeksiyonu😔😔 pazartesiden beri serumlu Allahtan evde takiyoruz hala toparlanmadi ayrica birde 5 yaşında oğlum var bana cok bagli sözde dinlenecektim cok bitkinim Annem sagolun hicbirsey yaptirmamasina ragmen eşim yurt dışında oldugu için cok zor psikolojim yerlerde 3. Bebegim 3ündede yalnizim :( ne olur dua edin kızım şu 3 günde toparlansin bugun serum bitiyor antibyotikle devam edecek

Arkadaslar bugun 37+6 oldum doktorum dün kısa bir izne çıktı pazartesi günü sezeryan olacağım doktorum pazar gelecek çok korkuyorum bayagi agirlik çöktü kasıklarda 1 haftadir annemlere dinlenmeye geldim kızım hastalandı okula gidip geliyordu okulda kapti galiba yuksek oranda kanda iltihap idrar yollari enfeksiyonu😔😔 pazartesiden beri serumlu Allahtan evde takiyoruz hala toparlanmadi ayrica birde 5 yaşında oğlum var bana cok bagli sözde dinlenecektim cok bitkinim Annem sagolun hicbirsey yaptirmamasina ragmen eşim yurt dışında oldugu için cok zor psikolojim yerlerde 3. Bebegim 3ündede yalnizim :KK43: ne olur dua edin kızım şu 3 günde toparlansin bugun serum bitiyor antibyotikle devam edecek
Allah kolaylık versin canım bnm yine annen yanında öyle düşün Rabbim güc kuvvet sabır versin. Evlatlarına sağlık versin. Geçecek bu günler mübarek gün bol bol dua et.

Kızlar bebeğin suyu çok azalmıştı bugün doktora kontrole gittiğimde neredeyse suyu bitmiş.Nstde sancı yoktu ama kasılmalarım var.Çatı muayenesi yaptı açılman yok dedi. Pazartesi gününe kadar hergün gidip kontrole gireceğim.Doğum başlamazsa rahim yumuşatıcı fitille doğumu başlatacak doktor.Çok endişeliyim.

Kızlar bebeğin suyu çok azalmıştı bugün doktora kontrole gittiğimde neredeyse suyu bitmiş.Nstde sancı yoktu ama kasılmalarım var.Çatı muayenesi yaptı açılman yok dedi. Pazartesi gününe kadar hergün gidip kontrole gireceğim.Doğum başlamazsa rahim yumuşatıcı fitille doğumu başlatacak doktor.Çok endişeliyim.
Neden sezeryana almiyor da bekletiyor ki canim anlamadim

Düzenli kasılmalarım oluyor bebek tas gibi olup salınıyor kimisi böyle doguma gidiyormuş ama benim bir kaç saat sonra kesiliyor artık ne yapacagımı şaşırdım ben ilk kızımda adet sancısı gibi düzenli basladı ve o gun dogum oldu bunda şaştım artık yaşayan var mı

Düzenli kasılmalarım oluyor bebek tas gibi olup salınıyor kimisi böyle doguma gidiyormuş ama benim bir kaç saat sonra kesiliyor artık ne yapacagımı şaşırdım ben ilk kızımda adet sancısı gibi düzenli basladı ve o gun dogum oldu bunda şaştım artık yaşayan var mı
Aynısını yaşıyorum ekstradan nişanım da geldi. Beklşyoruz evde bakalım.

Aynısını yaşıyorum ekstradan nişanım da geldi. Beklşyoruz evde bakalım.
Doktorunuz ne dedi peki ekstra belime vurduguda oluyor çatıya bıçak batması birde.benim 2. Dogumum olucak hemen gelişebilir kasılmalarla dogum diyor ama kesildiği için napacagımı şaştım artık ilk dogumumda çok farklıydı

Doktorunuz ne dedi peki ekstra belime vurduguda oluyor çatıya bıçak batması birde.benim 2. Dogumum olucak hemen gelişebilir kasılmalarla dogum diyor ama kesildiği için napacagımı şaştım artık ilk dogumumda çok farklıydı
Evde takıl dedi bana valla 😬

Çok geçmiş olsun sürekli kontrolde olacaksın canını sıkma olmazsa sezeryana alırlar
Benim de kasılmalar hep var sancı da geliyor ama kasılma daha sık. Doğum belirtisi olsa bin kere doğurmuş olmam gerekirdi 🥶 ben düzenli sancı girmesini bekliycem sanırım. Sertleşme toparlanma ile bişey anlamadım

Dışarı çıkmayacağım dedikçe kendimi hep dışarda buluyorum 😂 yine cok gezmişim yarında kontrol var 2 de bide fırtına uyarısı yaptılar inşallah bişey olmadan gider geliriz😂😂
Tamam helikopterle sancısı gelen gebeyi yetiştirdiler haberi alırsak sensin 🤣

Back