- 1 Ağustos 2018
- 2.709
- 4.738
- 133
Hayır o benimTamam helikopterle sancısı gelen gebeyi yetiştirdiler haberi alırsak sensin
Ablam normal doğumu 40+1de doğurdu o sabah doktora gidecektik. Niye doğmuyor diye gecesinde sancı başladı sabah doğum oldu çok şükür sende öyle olacaksın sanirimBen kontrolden geldim kizlar nst o kadar sakin ki sifir sanci dpktor gununu gecirceksin dedi ayin 7 si 10 u arasi bekliyorum dedi bebe 3.5 kilo olmus kanala bile girmemis daha
Tamam ortigim bir elde okey attayimmi deseydinEvde takıl dedi bana valla
Kız gitsene doktora ne bekliyorsun
Bizi haberdar et canım iyi olduğundaGünaydınkontrole geldim tansiyon 16-10 idrarda protein ve bir haftada 3 kg almış görünüyorum ödem çok fazla dedi gebelik zehirlenmesine karşı yatışım yapılıyor doğum bugün bol dua edin ne olur bebeğim küveze girmesin sağ salim kurtulalım inşallah öpüyorum sizi allaha emanet olun
Benim de ilk doğum aynen öyle olmuştu. Hatta suyum geldi sanmıştım meğer işlemişim. Gelmişken bakalım dediler 1cm açıklık çıkmıştıAblam normal doğumu 40+1de doğurdu o sabah doktora gidecektik. Niye doğmuyor diye gecesinde sancı başladı sabah doğum oldu çok şükür sende öyle olacaksın sanirim
Gitti gitti doğum yapacaktı bugün sonra haber alamadık güzel haberler bekliyoruzzKız gitsene doktora ne bekliyorsun
Sancin kaç dakikada bir giriyor düzenli miŞimdi size 100 puanlık soru soruyorum. Nişanım geldi ya. Azcık sancım da var. Ortalama kaç cm açıklığım vardır
Parmaklamadan anlamayiz ecooooŞimdi size 100 puanlık soru soruyorum. Nişanım geldi ya. Azcık sancım da var. Ortalama kaç cm açıklığım vardır
Düzenli değil bence , tutmadım dakikasınıSancin kaç dakikada bir giriyor düzenli mi
Agshahha seni çılgınParmaklamadan anlamayiz ecoooo
Ben de defter tutacaktım böyle sonra bi türlü elim gitmedi zaten bebe erkek o mu okuyacaktıBen bugün kızım da hamilelik sürecinde yazdığım defteri buldum. Gece 3.30 ara ara sancı yokluyor yoksa dünyaya gelmek mi istiyorsun yazmışım. Yazarken aha yine sancı falan yazmisimSabah 10da nisan gelmiş belimden kasıklarima doğru sancılar devam ediyor yazmışım ertesi sabah dogurmusum demekki insan o sancıyı ayırt edebiliyor
Hadi inşallahGitti gitti doğum yapacaktı bugün sonra haber alamadık güzel haberler bekliyoruzz
yarın doğumun kaçta o zamana kadar açılırsın belkiDüzenli değil bence , tutmadım dakikasını
Bence 3 cmDüzenli değil bence , tutmadım dakikasını
İşte duymak istediğim cevapBence 3 cm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?