- 19 Eylül 2013
- 4.881
- 9.360
- 408
O zaman yapacaz mecbur napalim her sey bebiş içinDoğumu gerçekleşen arkadaşları tebrik ediyorum allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin inşallah
Bizim de bugün kontrolümüz vardı 2cm açıklık var bol bol yürüyüşe devam ilişkiye girebiliyosanız bence en faydalı şey olur dedi dr bilginiz olsunçok rahat doğrursun dedi çatı muayenesinde bakalım heyecanlıyım haftaya tekrar çağırdı o zamana kadar kendi gelmezse tabi
Ayy ben mahvoluyorum o kasislerde dogum yaptım gelirken eşim girince çok canım yanmıştı kizdim sonra yavaş yavaş tin tin gelmiştik çok kötü ağrıyor yaa şimdide kasise girdikçe çişim geliyor helal olsun ben şimdi kullanıyorum daa kendin az çok biliyorsun girmiyirsun yada daha dikkat ediyorsun sadece kemer çok sıkıyor onada katlaniyoruzBu ameliyattan 3 gün sonra araba kullanan hanım kızımız kimdi yavşimdi bile kasis atlarken kasıklarım acıyor. Ameliyattan sonra nasıl sürdün Türkiye yollarında.
Yok ya bilmem kiAnnen gelene kadar doğurma belirtilerin sancıların yoktu kız Eco. Bu anan yüzünden mi hepsi acaba
canım doğum sancınmı başladıSabaha karşı baya sancım vardı bence. Adet olduğum zaman ağrı vururdu o ağrıyla tuvalete giderdim basardı beni sürekli. Sabah da aynı öyleydim. Sürekli tuvalete gittim büyük abdest meselesi adjkfjsj. Sonra karnım toplandı baya o sancıyla. Size yazdıktan sonra uyumaya çalıştım uyudum , az önce kahvaltı yaptık. Açlıktan ölüyordum.
Bilmiyorum ki , sabah öyleydim ama şuan iyiyimcanım doğum sancınmı başladı
Kaç yaşındasın sen güzelim ? Ergen oğlum canıma okuyor ivf gebelik stres beni yamulttu Ona rağmen 45 den sonra bi daha mucize olsa keşke diyorumBenim yaşım var ya bir taneyi zor yapıyorum allah isteyipte olmayanlara nasip etsin sağlıklı bebeler. Hep dua ediyorum
canım yavaştan hazırlıklı ol herzamankinden sık tuvalete çıktığımdan bilmişti kaynanam hemen hastaneye götürmüşlerdi ilkinden dolayı evde beklemedim benim bide zaten sancı başlayınca çok sürmüyo hastaneye gece 3 te gittik sancı arttı sabah 7.10 da oğlum gelmişti sancında oluyomuş tekrarlarsa bekleme git canım zaten aynı büyük abdest gelir gibi oluyo bebişin yaklaşmasıda doğumda ebeler bana büyük abdestin gelir gibi olunca ıkındırmıştı şuan ıkınma hareketi falanda yapma sancı gelince nefes al ver kendini kasma senin yazdığını okuyunca oğlumun doğumu geldi aklıma o yüzden dedim doğum sancınmı başladı diyeBilmiyorum ki , sabah öyleydim ama şuan iyiyim
Şuan hiçbişey yapmıyorum. Zaten sık düzenli sancı vurursa giderim. Çok sağoluncanım yavaştan hazırlıklı ol herzamankinden sık tuvalete çıktığımdan bilmişti kaynanam hemen hastaneye götürmüşlerdi ilkinden dolayı evde beklemedim benim bide zaten sancı başlayınca çok sürmüyo hastaneye gece 3 te gittik sancı arttı sabah 7.10 da oğlum gelmişti sancında oluyomuş tekrarlarsa bekleme git canım zaten aynı büyük abdest gelir gibi oluyo bebişin yaklaşmasıda doğumda ebeler bana büyük abdestin gelir gibi olunca ıkındırmıştı şuan ıkınma hareketi falanda yapma sancı gelince nefes al ver kendini kasma senin yazdığını okuyunca oğlumun doğumu geldi aklıma o yüzden dedim doğum sancınmı başladı diye
canım zamanında gelmiş zaten inşallah sağlıkla alırsın kucağına valla yazdığını okuyunca dedim bi bebiş daha doğuyo ben şimdiden çok heyecan yapıyorum hepiniz için dua ediyorum inşallah kolay bi şekilde sağlıkla alırsınız kucağınıza bebişler çok yormadanŞuan hiçbişey yapmıyorum. Zaten sık düzenli sancı vurursa giderim. Çok sağolun
Ay aynen bak çişim de geliyor kasislerdeAyy ben mahvoluyorum o kasislerde dogum yaptım gelirken eşim girince çok canım yanmıştı kizdim sonra yavaş yavaş tin tin gelmiştik çok kötü ağrıyor yaa şimdide kasise girdikçe çişim geliyor helal olsun ben şimdi kullanıyorum daa kendin az çok biliyorsun girmiyirsun yada daha dikkat ediyorsun sadece kemer çok sıkıyor onada katlaniyoruz
peki bu adamların hazırlık anlayışının araba yıkatmak olmasıYok ya bilmem ki
Doğum için hazırlıklarımızı söylüyorum
annem: kazanla komposto kaynatıyor.
Eşim: arabayı yıkatmaya gitti.
Ben: çantalı organizere bez yerleştirdim
Doktor: yat dinlen
cocuk pis arabaya mı binsin haklılarpeki bu adamların hazırlık anlayışının araba yıkatmak olması
ahahaa annem robota gelin diyor hem de dilsiz diyor laf yetiştirmiyor sana ahsjshhs
gülmekten doğurcam ya
peki bu adamların hazırlık anlayışının araba yıkatmak olması
Ay canım sağlıcakla al kucağına inşallahGünaydınkontrole geldim tansiyon 16-10 idrarda protein ve bir haftada 3 kg almış görünüyorum ödem çok fazla dedi gebelik zehirlenmesine karşı yatışım yapılıyor doğum bugün bol dua edin ne olur bebeğim küveze girmesin sağ salim kurtulalım inşallah öpüyorum sizi allaha emanet olun
YavruuumBir adet sabah şekeriyle geldimdoktor uyandıramadı, uyansın diye karnıma vurdukça ben gülmeye başladım bi baktık bebişimde gülüyor bu arada ben Mart anası oluyorum galiba. 41 haftaya kadar bekleyeceğiz dedi, 1 marta kadar yani. Her gün yürüyüp evde temizlik falan yapmam gerekiyormuş, aktif olacakmışım. Bu gün düzensiz sancılar çıktı, o yüzden çatı muayenesini 38de yapalım dedi. Bebeğin artık kilo almaması lazım, şişman bebek iyi değil dedi. Yemek mi yemiyim napiyim anlamadım nasıl kilo almayacak
Yaa Eco annene de hesap açsanaSize yeni bir kelime grubu öğretiyorum annem teyzemle konuşurken dedi ki ekonun üstü bozulmuş ahsjshhsjs nişan gelmenin annece adı bu galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?