• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    230
Doğumu gerçekleşen arkadaşları tebrik ediyorum allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin inşallah 🙏🏻🙏🏻
Bizim de bugün kontrolümüz vardı 2cm açıklık var bol bol yürüyüşe devam ilişkiye girebiliyosanız bence en faydalı şey olur dedi dr bilginiz olsun 😀 çok rahat doğrursun dedi çatı muayenesinde bakalım heyecanlıyım haftaya tekrar çağırdı o zamana kadar kendi gelmezse tabi ☺️
O zaman yapacaz mecbur napalim her sey bebiş için🤪🤣🤣🤣🤣

Bu ameliyattan 3 gün sonra araba kullanan hanım kızımız kimdi yav 😗 şimdi bile kasis atlarken kasıklarım acıyor. Ameliyattan sonra nasıl sürdün Türkiye yollarında.
Ayy ben mahvoluyorum o kasislerde dogum yaptım gelirken eşim girince çok canım yanmıştı kizdim sonra yavaş yavaş tin tin gelmiştik çok kötü ağrıyor yaa şimdide kasise girdikçe çişim geliyor helal olsun ben şimdi kullanıyorum daa kendin az çok biliyorsun girmiyirsun yada daha dikkat ediyorsun sadece kemer çok sıkıyor onada katlaniyoruz

Annen gelene kadar doğurma belirtilerin sancıların yoktu kız Eco. Bu anan yüzünden mi hepsi acaba 😅
Yok ya bilmem ki 😀
Doğum için hazırlıklarımızı söylüyorum
annem: kazanla komposto kaynatıyor.
Eşim: arabayı yıkatmaya gitti.
Ben: çantalı organizere bez yerleştirdim 😀
Doktor: yat dinlen 🤣

Kızlar ebe ile görüşme yaptım ilk onlıne bana ne dedi sizinle de paylaşayım. Yapacak bir işin varsa en basitinden bavula çorap koymak yada bebeğin odasına halı almak bir dosya göndermek çok basit bir toka almak. Yani bebek doğmadan şunuda yapayım dediğim hiçbişeyi erteleme yap. Bu Psikolojik olarak bebeğe ben hazır değilim mesajı vermektir dedi. Herşeyi hallet bedenin rahatlasın ve bebeğe sürekli biz hazırız seni bekliyoruz de dedi. Bi tane gebe varmış doğumdan önce takma kirpik taktırmak istiyormuş ama Bi türlü vakit bulamamış. Doğumda 40 haftaya kadar sürmüş. En sonunda ebe sormuş sen takma kirpik taktıracağım diyordun taltırdın mı yok demiş kız. Taltırdıktan 2 gün sonra doğurmuş 😂😂 bunu duyunca Z zerefsann bizim 43 e kadar yolu var dedim daha yapılmadık okadar şey var ki 😂sürekli erteliyorum.

Sabaha karşı baya sancım vardı bence. Adet olduğum zaman ağrı vururdu o ağrıyla tuvalete giderdim basardı beni sürekli. Sabah da aynı öyleydim. Sürekli tuvalete gittim büyük abdest meselesi adjkfjsj. Sonra karnım toplandı baya o sancıyla. Size yazdıktan sonra uyumaya çalıştım uyudum , az önce kahvaltı yaptık. Açlıktan ölüyordum. 😬
canım doğum sancınmı başladı

Bilmiyorum ki , sabah öyleydim ama şuan iyiyim 😬
canım yavaştan hazırlıklı ol herzamankinden sık tuvalete çıktığımdan bilmişti kaynanam hemen hastaneye götürmüşlerdi ilkinden dolayı evde beklemedim benim bide zaten sancı başlayınca çok sürmüyo hastaneye gece 3 te gittik sancı arttı sabah 7.10 da oğlum gelmişti sancında oluyomuş tekrarlarsa bekleme git canım zaten aynı büyük abdest gelir gibi oluyo bebişin yaklaşmasıda doğumda ebeler bana büyük abdestin gelir gibi olunca ıkındırmıştı şuan ıkınma hareketi falanda yapma sancı gelince nefes al ver kendini kasma senin yazdığını okuyunca oğlumun doğumu geldi aklıma o yüzden dedim doğum sancınmı başladı diye

canım yavaştan hazırlıklı ol herzamankinden sık tuvalete çıktığımdan bilmişti kaynanam hemen hastaneye götürmüşlerdi ilkinden dolayı evde beklemedim benim bide zaten sancı başlayınca çok sürmüyo hastaneye gece 3 te gittik sancı arttı sabah 7.10 da oğlum gelmişti sancında oluyomuş tekrarlarsa bekleme git canım zaten aynı büyük abdest gelir gibi oluyo bebişin yaklaşmasıda doğumda ebeler bana büyük abdestin gelir gibi olunca ıkındırmıştı şuan ıkınma hareketi falanda yapma sancı gelince nefes al ver kendini kasma senin yazdığını okuyunca oğlumun doğumu geldi aklıma o yüzden dedim doğum sancınmı başladı diye
Şuan hiçbişey yapmıyorum. Zaten sık düzenli sancı vurursa giderim. Çok sağolun 🤗

Şuan hiçbişey yapmıyorum. Zaten sık düzenli sancı vurursa giderim. Çok sağolun 🤗
canım zamanında gelmiş zaten inşallah sağlıkla alırsın kucağına valla yazdığını okuyunca dedim bi bebiş daha doğuyo ben şimdiden çok heyecan yapıyorum hepiniz için dua ediyorum inşallah kolay bi şekilde sağlıkla alırsınız kucağınıza bebişler çok yormadan

Ayy ben mahvoluyorum o kasislerde dogum yaptım gelirken eşim girince çok canım yanmıştı kizdim sonra yavaş yavaş tin tin gelmiştik çok kötü ağrıyor yaa şimdide kasise girdikçe çişim geliyor helal olsun ben şimdi kullanıyorum daa kendin az çok biliyorsun girmiyirsun yada daha dikkat ediyorsun sadece kemer çok sıkıyor onada katlaniyoruz
Ay aynen bak çişim de geliyor kasislerde😂 Dediğin gibi hastaneden eve dönerken o kasislerde sanki yeniden kesiyorlar ameliyat yerini 😱😂

.

Eklentiler

• 8A0129E0-0481-43CF-A81D-B4507719CAF7.jpeg
    8A0129E0-0481-43CF-A81D-B4507719CAF7.jpeg
    313,8 KB · Görüntüleme: 62
Yok ya bilmem ki 😀
Doğum için hazırlıklarımızı söylüyorum
annem: kazanla komposto kaynatıyor.
Eşim: arabayı yıkatmaya gitti.
Ben: çantalı organizere bez yerleştirdim 😀
Doktor: yat dinlen 🤣
peki bu adamların hazırlık anlayışının araba yıkatmak olması🤣🤣

ahahaa annem robota gelin diyor hem de dilsiz diyor laf yetiştirmiyor sana ahsjshhs
gülmekten doğurcam ya 🤣

Benim annemde camasir makinesini benden çok severdi. Buyuk kızım.benim diye methiyeler düzerdi.

peki bu adamların hazırlık anlayışının araba yıkatmak olması🤣🤣

Erkek arabasini yıkanır o aşamada kendi de gidip tras olur. Tamam artik herseye hazırdır. Düğüne bayrama doguma

Ama kadin.....

Günaydın 🌷 kontrole geldim tansiyon 16-10 idrarda protein ve bir haftada 3 kg almış görünüyorum ödem çok fazla dedi gebelik zehirlenmesine karşı yatışım yapılıyor doğum bugün bol dua edin ne olur bebeğim küveze girmesin sağ salim kurtulalım inşallah 🙏 öpüyorum sizi allaha emanet olun
Ay canım sağlıcakla al kucağına inşallah 🧿 bizi habersiz bırakma, çok güzel bir günde geliyor canım benim 🥰
Bir adet sabah şekeriyle geldim 😂 doktor uyandıramadı, uyansın diye karnıma vurdukça ben gülmeye başladım bi baktık bebişimde gülüyor 🥹 bu arada ben Mart anası oluyorum galiba. 41 haftaya kadar bekleyeceğiz dedi, 1 marta kadar yani. Her gün yürüyüp evde temizlik falan yapmam gerekiyormuş, aktif olacakmışım. Bu gün düzensiz sancılar çıktı, o yüzden çatı muayenesini 38de yapalım dedi. Bebeğin artık kilo almaması lazım, şişman bebek iyi değil dedi. Yemek mi yemiyim napiyim anlamadım nasıl kilo almayacak 😂
Yavruuum 🧿🧿🧿🧿 Rabbim seni annene babana bağışlasın, hep gül 🌹 maşallah sana annesi seni de rahatlatmış, ne kadar keyfi yerinde
Size yeni bir kelime grubu öğretiyorum annem teyzemle konuşurken dedi ki ekonun üstü bozulmuş ahsjshhsjs nişan gelmenin annece adı bu galiba 🤣
Yaa Eco annene de hesap açsana 😄 muhabbete dahil olsa

Back