• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    230
napiyomuş okuyup üflüyo muymuş gebelerine🤣🤣🤣

demek kandilde gelecek olan mimozanın bebesiymiş😍 sağlıkla kavuşun kuzum bu mübarek günde dualarımız sizinle🌷 küvoze de gerek kalmaz kocaman oldu beben❤️
yok çalıs gel dio işte yuru nefes egzersizi pilates. hazırlıklı ol. yeterince hazırlanırsan şirinler... ay doğumu kolay olur falan :D

Sırf o beklemek zor geleceği için bana sezeryan istiyorum 😂😂
Sabaha karşı baya sancım vardı bence. Adet olduğum zaman ağrı vururdu o ağrıyla tuvalete giderdim basardı beni sürekli. Sabah da aynı öyleydim. Sürekli tuvalete gittim büyük abdest meselesi adjkfjsj. Sonra karnım toplandı baya o sancıyla. Size yazdıktan sonra uyumaya çalıştım uyudum , az önce kahvaltı yaptık. Açlıktan ölüyordum. 😬

Doğumu gerçekleşen arkadaşları tebrik ediyorum allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin inşallah 🙏🏻🙏🏻
Bizim de bugün kontrolümüz vardı 2cm açıklık var bol bol yürüyüşe devam ilişkiye girebiliyosanız bence en faydalı şey olur dedi dr bilginiz olsun 😀 çok rahat doğrursun dedi çatı muayenesinde bakalım heyecanlıyım haftaya tekrar çağırdı o zamana kadar kendi gelmezse tabi ☺️
Ben korkuyorum ya nolur nolmaz diye ama senin haftan gelmiş zaten doğsa da sorun yok canım dediğini yap doktorunun 😂

Günaydın 🌷 kontrole geldim tansiyon 16-10 idrarda protein ve bir haftada 3 kg almış görünüyorum ödem çok fazla dedi gebelik zehirlenmesine karşı yatışım yapılıyor doğum bugün bol dua edin ne olur bebeğim küveze girmesin sağ salim kurtulalım inşallah 🙏 öpüyorum sizi allaha emanet olun
Sen iyi olursan Bebiş de iyi olur stres yapma emin ellerdesin hastanede öyle düşün canım sağlıklı sıhhatli doğur gel inşallah 🤲

Günaydın 🌷 kontrole geldim tansiyon 16-10 idrarda protein ve bir haftada 3 kg almış görünüyorum ödem çok fazla dedi gebelik zehirlenmesine karşı yatışım yapılıyor doğum bugün bol dua edin ne olur bebeğim küveze girmesin sağ salim kurtulalım inşallah 🙏 öpüyorum sizi allaha emanet olun
Kuzum sağlıcakla kucağına al inşallah dualrimiz seninle rabbim yardımcın olsun🤲🤲🤲

Back