yok çalıs gel dio işte yuru nefes egzersizi pilates. hazırlıklı ol. yeterince hazırlanırsan şirinler... ay doğumu kolay olur falannapiyomuş okuyup üflüyo muymuş gebelerine
demek kandilde gelecek olan mimozanın bebesiymişsağlıkla kavuşun kuzum bu mübarek günde dualarımız sizinle küvoze de gerek kalmaz kocaman oldu beben
Sabaha karşı baya sancım vardı bence. Adet olduğum zaman ağrı vururdu o ağrıyla tuvalete giderdim basardı beni sürekli. Sabah da aynı öyleydim. Sürekli tuvalete gittim büyük abdest meselesi adjkfjsj. Sonra karnım toplandı baya o sancıyla. Size yazdıktan sonra uyumaya çalıştım uyudum , az önce kahvaltı yaptık. Açlıktan ölüyordum.Sırf o beklemek zor geleceği için bana sezeryan istiyorum
Ben benim kocayı durduramıyorum maalesefbenimki doğar die panikten olaya odaklanamaz bence
Ben korkuyorum ya nolur nolmaz diye ama senin haftan gelmiş zaten doğsa da sorun yok canım dediğini yap doktorununDoğumu gerçekleşen arkadaşları tebrik ediyorum allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin inşallah
Bizim de bugün kontrolümüz vardı 2cm açıklık var bol bol yürüyüşe devam ilişkiye girebiliyosanız bence en faydalı şey olur dedi dr bilginiz olsunçok rahat doğrursun dedi çatı muayenesinde bakalım heyecanlıyım haftaya tekrar çağırdı o zamana kadar kendi gelmezse tabi
benimki de diyo ama ben hiçbirini yapmadım çok üşeniyorumyok çalıs gel dio işte yuru nefes egzersizi pilates. hazırlıklı ol. yeterince hazırlanırsan şirinler... ay doğumu kolay olur falan
benimki de diyo ama ben hiçbirini yapmadım çok üşeniyorum
Sen iyi olursan Bebiş de iyi olur stres yapma emin ellerdesin hastanede öyle düşün canım sağlıklı sıhhatli doğur gel inşallahGünaydınkontrole geldim tansiyon 16-10 idrarda protein ve bir haftada 3 kg almış görünüyorum ödem çok fazla dedi gebelik zehirlenmesine karşı yatışım yapılıyor doğum bugün bol dua edin ne olur bebeğim küveze girmesin sağ salim kurtulalım inşallah öpüyorum sizi allaha emanet olun
Uşağı yapmaya üşenmedin ama zerefbenimki de diyo ama ben hiçbirini yapmadım çok üşeniyorum
valla hiç üşenmemişim tesadüfen olduUşağı yapmaya üşenmedin ama zeref
haftaya da squat yapmaya başla dedi. son haftada bütün tuşlara basıcaz artıkbenimki de diyo ama ben hiçbirini yapmadım çok üşeniyorum
Bunu ilk.duydum. burada ne diyorlar acaba.Size yeni bir kelime grubu öğretiyorum annem teyzemle konuşurken dedi ki ekonun üstü bozulmuş ahsjshhsjs nişan gelmenin annece adı bu galiba
Anneme diyorum sancım var kaile almıyor beni diyor ki o kadar sancı bende de varBunu ilk.duydum. burada ne diyorlar acaba.
Artik bozuldun eco. Bu isi dogum temizler
Beni de kimse kaile almıyor. Almak için suyun gelmeli çığlık atmalısın felan herhaldeAnneme diyorum sancım var kaile almıyor beni diyor ki o kadar sancı bende de vartamam anne en çok sen tamam
Akşam annem otururken yatakta düşüyordu bağırdım bende eşimde korkmuş geldi dediki doğursanda gelmem artıkBeni de kimse kaile almıyor. Almak için suyun gelmeli çığlık atmalısın felan herhalde
Annen gelene kadar doğurma belirtilerin sancıların yoktu kız Eco. Bu anan yüzünden mi hepsi acabaAnneme diyorum sancım var kaile almıyor beni diyor ki o kadar sancı bende de vartamam anne en çok sen tamam
Kuzum sağlıcakla kucağına al inşallah dualrimiz seninle rabbim yardımcın olsunGünaydınkontrole geldim tansiyon 16-10 idrarda protein ve bir haftada 3 kg almış görünüyorum ödem çok fazla dedi gebelik zehirlenmesine karşı yatışım yapılıyor doğum bugün bol dua edin ne olur bebeğim küveze girmesin sağ salim kurtulalım inşallah öpüyorum sizi allaha emanet olun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?