Ayyyy çok şeker buBir adet sabah şekeriyle geldimdoktor uyandıramadı, uyansın diye karnıma vurdukça ben gülmeye başladım bi baktık bebişimde gülüyor bu arada ben Mart anası oluyorum galiba. 41 haftaya kadar bekleyeceğiz dedi, 1 marta kadar yani. Her gün yürüyüp evde temizlik falan yapmam gerekiyormuş, aktif olacakmışım. Bu gün düzensiz sancılar çıktı, o yüzden çatı muayenesini 38de yapalım dedi. Bebeğin artık kilo almaması lazım, şişman bebek iyi değil dedi. Yemek mi yemiyim napiyim anlamadım nasıl kilo almayacak
Haftaya cuma gerçiVay hainn yaaa3 şubat nedir...
Doktorum gitti diye suan gercekten ağladığıma inanabilirsinVay hainn yaaa3 şubat nedir...
e ama ben hep seni takip ediyordum arada 1 hafta var diee. beni bırakıp nerelere gittiiiiinnn. haftasonu hastane cantamı hazırlayayım artık ozamanGünaydınkontrole geldim tansiyon 16-10 idrarda protein ve bir haftada 3 kg almış görünüyorum ödem çok fazla dedi gebelik zehirlenmesine karşı yatışım yapılıyor doğum bugün bol dua edin ne olur bebeğim küveze girmesin sağ salim kurtulalım inşallah öpüyorum sizi allaha emanet olun
Kiz daha hazirlamadin mie ama ben hep seni takip ediyordum arada 1 hafta var diee. beni bırakıp nerelere gittiiiiinnn. haftasonu hastane cantamı hazırlayayım artık ozamanhadi saglıkla gelsin bebişş...
ay biz de cuma gunu standup gosterisine gidicez . eşime dedim benim arabayla gidelim yeni cıktı servisten. oda dio sür bakalım uzun yol nasıl olmus araba. dedim ben mi sürcem sen sürcen. arada gobegım carpıyo hiç uzun yol cekemem vallaaBenim kayınpeder öyle, artık sürme şu arabayı diyor birden yolda doğurursunDoğurmak öyle bir şey sanıyor djdjfjd keşke öyle olsa yaa
Bosver doğusunda hazirlarsine ama ben hep seni takip ediyordum arada 1 hafta var diee. beni bırakıp nerelere gittiiiiinnn. haftasonu hastane cantamı hazırlayayım artık ozamanhadi saglıkla gelsin bebişş...
Bu kızı zorla dogurtturacaksiniz. Panik ede edeKız sus banlanacan şimdi
grubun medarı iftiharıııı. evet hazırlamadım. ve doğum yapacagım hastane şehir dısındaKiz daha hazirlamadin mi
Bizimde cumadan sonra kar gosteriyo bakalim nolucuuuu
Oyyyyy maşallah sağlıkla gelsin. Benim kız da çok suratsız yaw hiç gülmüyorBir adet sabah şekeriyle geldimdoktor uyandıramadı, uyansın diye karnıma vurdukça ben gülmeye başladım bi baktık bebişimde gülüyor bu arada ben Mart anası oluyorum galiba. 41 haftaya kadar bekleyeceğiz dedi, 1 marta kadar yani. Her gün yürüyüp evde temizlik falan yapmam gerekiyormuş, aktif olacakmışım. Bu gün düzensiz sancılar çıktı, o yüzden çatı muayenesini 38de yapalım dedi. Bebeğin artık kilo almaması lazım, şişman bebek iyi değil dedi. Yemek mi yemiyim napiyim anlamadım nasıl kilo almayacak
Onu bende diyorum İzmir çok sıcaktı kac gündür dünle bugün soğudu diyorum ben doğurcam yaa kar yağar diye tembih ediyorum ambulans falan çağırın diye gülüyorlar otobandan 15 dakikada hastanedeyiz aslında ama korkuyorumUrfada yağmur bile yok. Resmen sicak hava. Esim.ne zaman yağmur yağacak diye bekliyor. Ben digursam kesin kar yağar gidemeyiz evde dogururum diye senaryolar yazıyorum bende
ay yirim ben bunu yaaa. bizimki ultrosona soktuk die bizi dövecek gibi pozlar veriyorBir adet sabah şekeriyle geldimdoktor uyandıramadı, uyansın diye karnıma vurdukça ben gülmeye başladım bi baktık bebişimde gülüyor bu arada ben Mart anası oluyorum galiba. 41 haftaya kadar bekleyeceğiz dedi, 1 marta kadar yani. Her gün yürüyüp evde temizlik falan yapmam gerekiyormuş, aktif olacakmışım. Bu gün düzensiz sancılar çıktı, o yüzden çatı muayenesini 38de yapalım dedi. Bebeğin artık kilo almaması lazım, şişman bebek iyi değil dedi. Yemek mi yemiyim napiyim anlamadım nasıl kilo almayacak
Bizim ki de öyle ya. Bı kaşları çatıyor bı dudak büküyor.ay yirim ben bunu yaaa. bizimki ultrosona soktuk die bizi dövecek gibi pozlar veriyor
ya bu gülüyor yerim bunu benBir adet sabah şekeriyle geldimdoktor uyandıramadı, uyansın diye karnıma vurdukça ben gülmeye başladım bi baktık bebişimde gülüyor bu arada ben Mart anası oluyorum galiba. 41 haftaya kadar bekleyeceğiz dedi, 1 marta kadar yani. Her gün yürüyüp evde temizlik falan yapmam gerekiyormuş, aktif olacakmışım. Bu gün düzensiz sancılar çıktı, o yüzden çatı muayenesini 38de yapalım dedi. Bebeğin artık kilo almaması lazım, şişman bebek iyi değil dedi. Yemek mi yemiyim napiyim anlamadım nasıl kilo almayacak
Sırf o beklemek zor geleceği için bana sezeryan istiyorumKızlar doktorumla konuştum dedi ki yat dinlen demek ki doğurmak bu kadar kolay bişey değilkahvaltı yaptık bekliyoz valla.
benimki doğar die panikten olaya odaklanamaz benceDoğumu gerçekleşen arkadaşları tebrik ediyorum allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin inşallah
Bizim de bugün kontrolümüz vardı 2cm açıklık var bol bol yürüyüşe devam ilişkiye girebiliyosanız bence en faydalı şey olur dedi dr bilginiz olsunçok rahat doğrursun dedi çatı muayenesinde bakalım heyecanlıyım haftaya tekrar çağırdı o zamana kadar kendi gelmezse tabi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?