2023 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    230
Ayyyy çok şeker bu

e ama ben hep seni takip ediyordum arada 1 hafta var diee. beni bırakıp nerelere gittiiiiinnn. haftasonu hastane cantamı hazırlayayım artık ozaman hadi saglıkla gelsin bebişş...

Benim kayınpeder öyle, artık sürme şu arabayı diyor birden yolda doğurursun Doğurmak öyle bir şey sanıyor djdjfjd keşke öyle olsa yaa
ay biz de cuma gunu standup gosterisine gidicez . eşime dedim benim arabayla gidelim yeni cıktı servisten. oda dio sür bakalım uzun yol nasıl olmus araba. dedim ben mi sürcem sen sürcen. arada gobegım carpıyo hiç uzun yol cekemem vallaa

Oyyyyy maşallah sağlıkla gelsin. Benim kız da çok suratsız yaw hiç gülmüyor

Urfada yağmur bile yok. Resmen sicak hava. Esim.ne zaman yağmur yağacak diye bekliyor. Ben digursam kesin kar yağar gidemeyiz evde dogururum diye senaryolar yazıyorum bende
Onu bende diyorum İzmir çok sıcaktı kac gündür dünle bugün soğudu diyorum ben doğurcam yaa kar yağar diye tembih ediyorum ambulans falan çağırın diye gülüyorlar otobandan 15 dakikada hastanedeyiz aslında ama korkuyorum

ay yirim ben bunu yaaa. bizimki ultrosona soktuk die bizi dövecek gibi pozlar veriyor

Doğumu gerçekleşen arkadaşları tebrik ediyorum allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin inşallah
Bizim de bugün kontrolümüz vardı 2cm açıklık var bol bol yürüyüşe devam ilişkiye girebiliyosanız bence en faydalı şey olur dedi dr bilginiz olsun çok rahat doğrursun dedi çatı muayenesinde bakalım heyecanlıyım haftaya tekrar çağırdı o zamana kadar kendi gelmezse tabi

ya bu gülüyor yerim bunu ben

benimki doğar die panikten olaya odaklanamaz bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…