2023 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    230
Bende aynı şekildeyim bugün öğür öğür en sonunda çok fena oldum ama sonrasında rahatladım sabahları biraz başlayıp sanki öğlen tavan yapıyor gibi Oyyy kıyamam.
Bende aynı şekildeyim bugün öğür öğür en sonunda çok fena oldum ama sonrasında rahatladım sabahları biraz başlayıp sanki öğlen tavan yapıyor gibi
Ahhh al bendende o kadar bu hafta hiç iyi değilim ayakta zor duruyorum

Çok sevindim çok duygulandım çok şükür

Benimde 110 çıkmış kırmızı ünlem var doktor sadece aç mı geldin dedi çok ta aç değildim

Bende öyle, ilk 2 ay nerdeyse hiç iştahım yoktu 3. Aya girer girmek bulantı başladı ki sevinmiştim gebeliğim belirtisiz sıkıntısız geçecek demiştim ama olmadı maalesef. Artık bulantıdan dolayı cnm hiç bir şey çekmiyor ağır olmayan hafif şeyler yemeye çalışıyorum bulantım bir iki saatligne gider yine geliyor. Her gün kusmuyorum ama kustugum zaman kan geliyor boğazım çok kötü oldu bugün doktorum ilk defa bana bulantı hapı yazdı inşallah işe yarar

Kızlar göğüslerim aşırı derecede acıyor ne iyi gelir ya

Son düzenleme:
Kızlar göğüslerim aşırı derecede açıyor ne iyi gelir ya
Ben şimdiden göğüs ucu kremi bebek yağı ve bepantol aldım benımde şiş destekli ve büyük sütyen iyi geliyor dışarda ve bu yağ ve kremler de iyi geldi kullanıyorum
Bende 7+2 oldum benimde aynı şiş karnım kuzum
Çok şiş ama ya vallahi elbiseden başka bişy giyemiyorum :/

Kızlar sizde halsizlik varmı çok halsizim bulantı tavan zaten ne yapsam azalır geçer bilmiyorum kızımda doğuma giderken dahi bulantı vardı ama bu sefer çok şiddetli halsizlik 6+3 olduk çok şükür
evet, ben çok halsiz oldugumda tansiyonmu takip ettim. Düşük tansiyon var bnde iyice düşüyor. Ara ara yemek yiyerek bunu dengeliyorum. Sürekli azıma Çizy atıyorum bulanımı bastryor. Şükür şiddetli değil bnmki

Kızlar sizde halsizlik varmı çok halsizim bulantı tavan zaten ne yapsam azalır geçer bilmiyorum kızımda doğuma giderken dahi bulantı vardı ama bu sefer çok şiddetli halsizlik 6+3 olduk çok şükür
Bende de var canım doktora sordum hormonlardan dolayı dedi. Yapacak bir şey yokmuş.

Kızlar rahimde alttan baskı şeklinde ara ara batma hissi oluyor bende 1-2 gündür. Normal mi sizce

Kacinci haftada basladi senin bulantilarin, bende sevindim suanlik idare ediyorum bulantilarimla dahada cogalmaz saniyodum

Cok iyisin

Ne iş yaparsan yap en iyisini yapmak zorundasın bence. Sağlıkta zaten telafide yok. Sana katılıyorum her konu da canim.

Beni rahatlatmak nerede ben diyorum daha büyümüş diye. Gittigimde 7+0 di usg de 6+4 cikti çok küçük gününe göre cok geride dedi durdu. 3 gun fark olabilir yaziuor her yerde. Sinirlerimizi bozduğu yeter. Bir daha da Allah muhtac etmesin gitmem zaten

Aslında bende Allah korusun rabbim hepimize herkese sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin kötü bişey denilse bile çocuğuma bunu yaparak ona koyacak birşey asla yapmam rabbim mecbur bırakmasın burada sizlerle konuşarak rahatladım hepinizden Allah razı olsun ve şimdiki kararım kesinlikle yaptirmayacagim hiç ir tarama testini.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…