Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bence korkmamalısın son günlerde benim de garip sancılarım oluyor böyle aşağıya vuruyor sanki. birkaç kişide daha olmuş. bu haftalarda böyle şeyler oluyor demek kiKozlar iyi bayramlar, dün araba yolculuğu yaptım bugün de biraz peçeteyle silinci pembe akıntım var. Sanki biraz da sancım var. Korkmalı mıyım?
Benim ilk hamileliğim üzerinden 10 yıl geçti bu ikinci hamileliğim. İlkinde de toxoplazmalar negatifti bunda da. Bu on yıl içinde özellikle kediler dahil inanılmaz haşır neşirdim; her tür pis boğazlığı yaptım yani kendinizi aşırı korursanız çekersiniz bence. Ama bu demek değil ki dikkat etmeyelim. Paranyolar bizi delirtmeden doğurmamız lazımkonu burada konuşuldu mu bilmiyorum okumadım; ben hamilelerin çiğ ete dokunmaması gerektiğini bilmiyordum. bugün kurban kesim yerlerine baya girdim çıktım hayvanların arasında zaman geçirdim. ete dokunmadım ama yedim aranızdaki en midesiz hamile ben olabilirim benim hamile olduğumu kimse bilmiyor o yüzden beni kimse uyarmadı, bir kadın başka bir kadını uyarırken duydum daha doğrusu korkuturken. toksoplazmayı duymuştum ama ne olduğunu bilmiyordum hemen internetten biraz araştırdım araştırmaz olaydım zaten googlea bakan direk ölüme gidiyor. gerçekten başka hiçbir şeyden değil ama bu tür korkulardan çok yoruldum artık. ya kendim buluyorum ya başkası söylüyor. kendimi nasıl kavanoza koyup saklayabilirim ya da hiç bilmediğim bir virüsten koruyabilirim..9 ay böyle nasıl geçecek, 9 ayın sonunda paranoyak mı olacağım bilmiyorum
ben de kesinlikle bu fikirdeyim, zaten normal hayatımda çok rahatımdır ama hamile olunca sanki bütün tehlikeler hamilelere yönelik gibi bir algıyla karşılaştım ve bundan çok yoruldumBenim ilk hamileliğim üzerinden 10 yıl geçti bu ikinci hamileliğim. İlkinde de toxoplazmalar negatifti bunda da. Bu on yıl içinde özellikle kediler dahil inanılmaz haşır neşirdim; her tür pis boğazlığı yaptım yani kendinizi aşırı korursanız çekersiniz bence. Ama bu demek değil ki dikkat etmeyelim. Paranyolar bizi delirtmeden doğurmamız lazım
Kuzum takip et bugun progestan aliyo muydun?Kozlar iyi bayramlar, dün araba yolculuğu yaptım bugün de biraz peçeteyle silinci pembe akıntım var. Sanki biraz da sancım var. Korkmalı mıyım?
Cig ette bakteri bak. Cig ete dokunup ellerini yikamadan her yere dokunur, agzina yuzune goturursen elini, ya da o yikanmamis ellerinle tutup bisiy yersen bi ihtimal o bakterinin vucuduna yerlesmesine imkan verirsin. Cig ete dokunma olayi bu yani. Yoksa dokununca sak diye bisiy olmuyor, biz abartmayi seviyoruz. Bir de yedigin etin iyi pismis olmasina dikkat et. Sebzeleri meyveleri iyi yika. Bir sey olmaz allahin izniyle.konu burada konuşuldu mu bilmiyorum okumadım; ben hamilelerin çiğ ete dokunmaması gerektiğini bilmiyordum. bugün kurban kesim yerlerine baya girdim çıktım hayvanların arasında zaman geçirdim. ete dokunmadım ama yedim aranızdaki en midesiz hamile ben olabilirim benim hamile olduğumu kimse bilmiyor o yüzden beni kimse uyarmadı, bir kadın başka bir kadını uyarırken duydum. toksoplazmayı duymuştum ama ne olduğunu bilmiyordum hemen internetten biraz araştırdım araştırmaz olaydım zaten googlea bakan direk ölüme gidiyor. gerçekten başka hiçbir şeyden değil ama bu tür korkulardan çok yoruldum artık. ya kendim buluyorum ya başkası söylüyor. kendimi nasıl kavanoza koyup saklayabilirim ya da hiç bilmediğim bir virüsten koruyabilirim..9 ay böyle nasıl geçecek, 9 ayın sonunda paranoyak mı olacağım bilmiyorum
teşekkür ederim canım zaten kesin birkaç güne başka bir şey çıkar bunu unuturumCig ette bakteri bak. Cig ete dokunup ellerini yikamadan her yere dokunur, agzina yuzune goturursen elini, ya da o yikanmamis ellerinle tutup bisiy yersen bi ihtimal o bakterinin vucuduna yerlesmesine imkan verirsin. Cig ete dokunma olayi bu yani. Yoksa dokununca sak diye bisiy olmuyor, biz abartmayi seviyoruz. Bir de yedigin etin iyi pismis olmasina dikkat et. Sebzeleri meyveleri iyi yika. Bir sey olmaz allahin izniyle.
Zaten doktorun o tahlileri de yapicak. Icini ferah tut.
Hayır, acile gittim inanılmaz kalabalıktı geri döndüm. Adet biter de böyle akıntısı kalır ya 3 kere peçete ile sildim geldi hafif pembe. Daha bişey yok. Sancım da yok.Kuzum takip et bugun progestan aliyo muydun?
Allah razi olsun canim. Evet ilk baslarda cok panik yaptım ne olacak nasil olacak diye ama su anda Allah nasil derse oyle olur diyorum. Yoksa bebekte bende stres topu olduk. Kağan kocatepeyi izliyorum arada. Tavsiyelerin ve bilgilendirmen icin ayrıca teşekkür ederim. Iyi bayramlarHerkese Iyi Bayramlar olsun. Ben Ocak sonu annesiyim ancak sanki bana Subat olacakmis gibi geliyor :) diye burada gezinirken mesajiniza denk geldim ve uzuldum.
Lutfen caninizi sikmayin. Benim doktorum bir perinatalolog ve ilk aylarda yani sizin de icinizde bulundugunuz haftalarda bebeklerin iyi gelisip gelismedigini soyleyemeyiz diyor. Cunku henuz ilk haftalarda dollenmenin tarihi bile net ayarlanmis degil. O geride ilerde durumlarina gore tarihi ayarlamasi gerekiyor su haftalarda. Sonucta sizin ne zaman cocugu yaptiginizi bilemez kimse erken gec dollenme vs. ayrica zaten ilerleyen haftalarda dahi olsak bir hatta bazen iki hafta fark normal yeterki bu fark buyumesin. Kagan Kocatepe’nin videolarini izlemenizi oneririm, baska da kimseyi izlemeyin. Size bu tur moral bozucu yaklasimda bulunan doktora da imkaniniz varsa gitmeyin bence.
Kuzum devam etmedigi surece onemli degim bende de olmustu 3 gun falan boyle beyaz akintiyla karisik kahverengilikler gelmistiBi sancım var gibi bir de yok demişim valla bilmiyorum , korkudan mı hissettim sancıyı acaba
daha önce böyle bir problem var mıydı yoksa hamilelikle mi alakalı?Kilo verenlerde son durum nedir? Ben giderek daha da yok oluyor gibiyim. Mide bulantılarını saymıyorum bile. Yediklerimi kusmasamda en azından bir kilo alırım diye düşünürken çifter çifter veriyorum kilo. Bu normal olamaz? Yiyip yiyip kilo almıyorum. Midem bulansada öğüre öğüre ben o yemeği yiyorum.Ama almıyorum kilo deliricem, sinirlerim piskolojim yerlerde. Ben de başka doktora gidicem böyle olmayacak.
Geçmiş olsun cnm belki yol yormuştur. Uzan ayaklarını dik dinlen güzelce . Bişi olmaz allahın izniyleBi sancım var gibi bir de yok demişim valla bilmiyorum , korkudan mı hissettim sancıyı acaba
Bende veriyorum 40 idim 39'a düşmüşüm ama midem iyi olsa kiloyu bile sorun etmiycem. Hazımsızlık çok zorluyor.Kilo verenlerde son durum nedir? Ben giderek daha da yok oluyor gibiyim. Mide bulantılarını saymıyorum bile. Yediklerimi kusmasamda en azından bir kilo alırım diye düşünürken çifter çifter veriyorum kilo. Bu normal olamaz? Yiyip yiyip kilo almıyorum. Midem bulansada öğüre öğüre ben o yemeği yiyorum.Ama almıyorum kilo deliricem, sinirlerim piskolojim yerlerde. Ben de başka doktora gidicem böyle olmayacak.
Hayır boyuma göre zayıftım gene ama normal görünüyordum 50 kilo beni iyi gösteriyordu fit falandım plates yapıyordum. Hamileliğin 5. Haftasında birden kusmalar falan 5 kilo verdim. Seren serengilin hastanedeki o zayıflığı gibi görünücem diye korkuyorum.daha önce böyle bir problem var mıydı yoksa hamilelikle mi alakalı?
39 mu nasıl yani? Boyun kaç ?Bende veriyorum 40 idim 39'a düşmüşüm ama midem iyi olsa kiloyu bile sorun etmiycem. Hazımsızlık çok zorluyor.
Hepsi biticek insallah 3 ay sonra normallesiriz.
Canım dr sor mümkünse pruloton iğne yaptır , benim dr yola çıkacaksan yanına al demişti ne olur ne olmaz acil bişeyde yaptur dieBi sancım var gibi bir de yok demişim valla bilmiyorum , korkudan mı hissettim sancıyı acaba
Selamlar, benim kg vermem durdu 2 buçuk kg verdim sonra kaldı. Sebebi progestana başlamam sanırım çünkü o biraz şişiriyor insanı.Kilo verenlerde son durum nedir? Ben giderek daha da yok oluyor gibiyim. Mide bulantılarını saymıyorum bile. Yediklerimi kusmasamda en azından bir kilo alırım diye düşünürken çifter çifter veriyorum kilo. Bu normal olamaz? Yiyip yiyip kilo almıyorum. Midem bulansada öğüre öğüre ben o yemeği yiyorum.Ama almıyorum kilo deliricem, sinirlerim piskolojim yerlerde. Ben de başka doktora gidicem böyle olmayacak.