• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    230
Günaydın kızlar iyi bayramlar. Dün gece gıda zehirlenmesi yaşadım. Aman diyim dışarıda yemek yemeyin. Ben hamileliğimi öğrendiğimden bu yana hep ev yemeği tükettim ama dün akşam eşim ailesi bildiğimiz güzel bir restoran var oraya gidelim dediler gittik. Çok iyi pişmiş et yedim yarım porsiyon falan. Gece 2-3 saat korkunçtu size anlatamam. Daha da tövbe dışarıda yemek yemem. Sizler de dikkat edin.

Herkese hayırlı sağlıklı bayramlar kızlar.
Bende tüp bebekle hamile kaldım 9 haftalığım. Size de sormak istiyorum. Özellikle tüp bebek olup kahverengili akıntı kanama yaşayan hamişler vsr mı aramızda. Destek olalım birbirimize. 😪

Bende tüp bebekle hamile kaldım 9 haftalığım. Size de sormak istiyorum. Özellikle tüp bebek olup kahverengili akıntı kanama yaşayan hamişler vsr mı aramızda. Destek olalım birbirimize. 😪
Hayırlı olsun gözün aydın öncelikle. Tüp bebek olmadım ama kahverengi leke bende de geldi miktar olarak çok azdı. Doktorum aktif yoğun bir kanama olmadığı sürece sorun yapma dedi normalde de oluyormuş. Burda pek çok arkadaş yaşadı bu durumu. Sıkıntı yapma o yüzden. Ama yine de istersen doktoruna danış için rahat etsin.

Hayırlı bayramlar canım o dediklerin bende mevcut ☺️ Ama telaş yapacak bi durum yok... Dr umun dedigine göre çoğu hamilenin basına gelen bir durummuş

Kızlar benim de sol kasığımda ağrı var. Ara ara geçsede üç gündür devam ediyor. Bayram sonrası kontrolüm var. Endişe etmelimiyim

Günaydın kızlar iyi bayramlar. Dün gece gıda zehirlenmesi yaşadım. Aman diyim dışarıda yemek yemeyin. Ben hamileliğimi öğrendiğimden bu yana hep ev yemeği tükettim ama dün akşam eşim ailesi bildiğimiz güzel bir restoran var oraya gidelim dediler gittik. Çok iyi pişmiş et yedim yarım porsiyon falan. Gece 2-3 saat korkunçtu size anlatamam. Daha da tövbe dışarıda yemek yemem. Sizler de dikkat edin.
Cok geçmiş olsun, haklısın. Özellikle gebelik bası testlerinde toksoplazması negatif olan arkadaşlar ve buna ben de dahilim, dışardan salata, kırmızı et konusunda çok titiz davranıp, evde yenilmeli. Tavuk bi tık daha rahat bu konuda.
Ama canının çektiği bazı et yemekleri evde yapılmayınca mecbur dışarda yenilebilio maalesef 🙈 inş bi sıkıntı olmaz

Cok iyisin 😢

Ne iş yaparsan yap en iyisini yapmak zorundasın bence. Sağlıkta zaten telafide yok. Sana katılıyorum her konu da canim.

Beni rahatlatmak nerede ben diyorum daha büyümüş diye. Gittigimde 7+0 di usg de 6+4 cikti çok küçük gününe göre cok geride dedi durdu. 3 gun fark olabilir yaziuor her yerde. Sinirlerimizi bozduğu yeter. Bir daha da Allah muhtac etmesin gitmem zaten
Herkese Iyi Bayramlar olsun. Ben Ocak sonu annesiyim ancak sanki bana Subat olacakmis gibi geliyor :) diye burada gezinirken mesajiniza denk geldim ve uzuldum.
Lutfen caninizi sikmayin. Benim doktorum bir perinatalolog ve ilk aylarda yani sizin de icinizde bulundugunuz haftalarda bebeklerin iyi gelisip gelismedigini soyleyemeyiz diyor. Cunku henuz ilk haftalarda dollenmenin tarihi bile net ayarlanmis degil. O geride ilerde durumlarina gore tarihi ayarlamasi gerekiyor su haftalarda. Sonucta sizin ne zaman cocugu yaptiginizi bilemez kimse erken gec dollenme vs. ayrica zaten ilerleyen haftalarda dahi olsak bir hatta bazen iki hafta fark normal yeterki bu fark buyumesin. Kagan Kocatepe’nin videolarini izlemenizi oneririm, baska da kimseyi izlemeyin. Size bu tur moral bozucu yaklasimda bulunan doktora da imkaniniz varsa gitmeyin bence.

herkesin bayramı mübarek olsun🎉 bir görünüp bir kaybolan üyeniz geldi 😂😂 bugünden sonra daha fazla online olacağım inşallah ama giremesem de aklım hep burda ya diyorum kızlar şimdi kimbilir kaç sayfa konuşmuştur 😃

Dev bebek mi olcak sandın annesiiiii 🙈🙈😅😅 sonra nasıl doğuracak fln diye endişe ettin galiba 🥴 bu arada bi arkadaşım 5 kiloya yakınmış bebeği tam bilemediler tabi ölçümden ama çatır çatır doğurdu valla🤩
Şaka bi yana bazen önden çıkar o hesaplama bazen geriden gelir. Çünkü ilerde daha da hareketlenecekler. Doktor cihazına bağlı olarak hem de doktorun o anki ölçtüğü iki nokta arasına bağlı cok ilkel bi ölçüm bu. Aynı gün 3 farklı doktora gitsen anlarsın zaten. Birinde -2,+4 vs gibi değişik ölçümler duyarsın. Kilo ölçümünde de öle oluyor. Sürekli fark. Ben iki doktor takibindeydim hep. Bir doktorun 2.850 dediği gün diğer doktor 3.200 dedi oğluma hamileyken. Sonuç 2.650 🤣🤣🤣

hhaahhaa valla öyle sandım ya dev bebek😂😂 böyle böyle öğrencez artık canım ya valla bu hamilelik resmen yeni bir dünyaymış sürekli farklı bir şey öğreniyorum ☺️ bu derdim geride kaldı unuttum bunun üstüne daha cok dertler edindim kendime😂 diyorum ki hergün tamam artık bunu da hallettim başka bir şey çıkmaz, vallahi çıkıyor yeni bişey ya bu sefer de onu düşünüyorum

konu burada konuşuldu mu bilmiyorum okumadım; ben hamilelerin çiğ ete dokunmaması gerektiğini bilmiyordum. bugün kurban kesim yerlerine baya girdim çıktım hayvanların arasında zaman geçirdim. ete dokunmadım ama yedim😄 aranızdaki en midesiz hamile ben olabilirim😂 benim hamile olduğumu kimse bilmiyor o yüzden beni kimse uyarmadı, bir kadın başka bir kadını uyarırken duydum. toksoplazmayı duymuştum ama ne olduğunu bilmiyordum hemen internetten biraz araştırdım araştırmaz olaydım zaten googlea bakan direk ölüme gidiyor. gerçekten başka hiçbir şeyden değil ama bu tür korkulardan çok yoruldum artık. ya kendim buluyorum ya başkası söylüyor. kendimi nasıl kavanoza koyup saklayabilirim ya da hiç bilmediğim bir virüsten koruyabilirim..9 ay böyle nasıl geçecek, 9 ayın sonunda paranoyak mı olacağım bilmiyorum 🥺

Son düzenleme:
Back