• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    230
Canım kendine vicdan yapma o yüzden demedim, benim özel durumum var şekerden dolayı içemiyorum,doktor bana bu ilacı verirken artık kusmaktan ölürsen iç dedi zaten. Seni üzdüysem kusuruma bakma.düşüncesizlik ettim. Çok zorlanıyoruz ama sonunda allah hepimizi mükafatlandıracak inanıyorum.
Olur mu öyle şey ne kusuru. Benim normalde de midem çok kötü zaten, iyice kilo vermeye başladım içmezsem yemek yiyemiyorum. Çok geçmiş olsun sana da, sağlıklı olsunlarda hiçbir şey önemli değil 💜

Merhabalar , bende 7+0 hamileyim Şubat'ta nasipse doğum olacak ilk gebeligim yaşım 24 nasıl hissedeceğimi sevinecegimi uzulecegimi bilemiyorum, sizce daha bebegi hissedemedigim için olabilir mi? bir arkadaşım da aynı durumu yaşamış ama doğumda kucağıma verdiklerinde hepsi uçtu gitti dedi , benim durumumda olan arkadaşlar oldu mu aranızda :110:

Olur mu öyle şey ne kusuru. Benim normalde de midem çok kötü zaten, iyice kilo vermeye başladım içmezsem yemek yiyemiyorum. Çok geçmiş olsun sana da, sağlıklı olsunlarda hiçbir şey önemli değil 💜
Bende içiyorum ilaç ama çalışıyorum ve işe gidebilecek gibi olmuyorum içemzsem,, içersem ilacı akşam kadar idare ediyorum, geçeçek bikaç haftaya die umuyorum sadece

Ben senelerdir hiç süt içmiyorum,laktozsuz olması sindirimi kolaylaştırıyor şişkinlik yapmıyor. Nasıl içmek istiyorsan☺️ Ama şifa olsun diye içiyorsan yoğurt, peynir, kefir gibi süt ürünlerini tüketebilirsin bol bol çok daha faydalı 🙂
Kefiri günlük tüketiyorum hazır yogurtla pek aram yok 1 koli süt almıştım olmazsa hepsini yoğurt yaparım ,😁😁

Kızlar ben çiğ süt alıp kaynatıp içtim çok kez yoğurtta yapıp yedim. Şimdi bi arkadaş ilk üç içilmez diyor öyle mi ya ama eskiden hazır yoğurtmu vardı 😵‍💫
Temiz yerden alıp güzelce kaynatıyorsan içilir bence. Ben bebeklerime de hep çiğ süt alıp kaynatıp yoğurt yaptım. Hazır sütlerle yoğurt olmuyor bence güzel.

Kızlar benim tokluk kan şekeri glukoz 110 çıkmış. Kırmızı ile işaretli tahlilde. Ref aralığı 150 ile 200müş. Ne demek olduğunu bilen var mı acaba? Doktora soramadım öğleden sonra tatil olduğu için.

Kızlar ben çiğ süt alıp kaynatıp içtim çok kez yoğurtta yapıp yedim. Şimdi bi arkadaş ilk üç içilmez diyor öyle mi ya ama eskiden hazır yoğurtmu vardı 😵‍💫
Güvenilir denetlenen çiftliklerin çiğ sütleri vs tüketilebilir ama o bile beni tedirgin ediyor. Çünkü bir sürü teste tabi tutulmaları gerekiyor, günümüzde maalesef eskisi gibi tertemiz değil hiç birşey.Hayvanlara kullanılan antibiyotikler vs bile çok çok önemli. Ben bu yüzden pastorize edilmiş ve güvendiğim bir marka kullanıyorum yoğurt kefir yaparkan.

Kızlar dünden beri idrarımı yaparken yanıyor Bugunde kan geldi başına gelrn varmı. Doktorum da yokmuş hastanede napmam lazım
Acile git cnm idrar yolu enfeksiyonu gibi hatta ilerlemişte olabilir. Çok geciktirmeden acile git bence zamanla tuvalete de çıkmak zorlaşır canını yakar. Sonra sık sık bol ılık su iç zaten ilaç verirler geçmiş olsun. Çabuk atlatırsın inşallah.

Kızlar dünden beri idrarımı yaparken yanıyor Bugunde kan geldi başına gelrn varmı. Doktorum da yokmuş hastanede napmam lazım
Geçmiş olsun canım bence acile git toz şaşe yazıyorlar sabaha düzeliyorsun. Hamilelikte idrar yolu enf çok sık olabilir, tedavi edilmesi gerekiyor.

Canım bana doktorum tembihledi ev yapımı süt ve süt ürünleri yasak diye pastörize olması gerekiyormuş

Back