- 27 Ekim 2021
- 716
- 610
- 53
Oy bizim bebitolar sıkı sıkı tutunmuş demek ki bizeBen aletli pilatese gidiyordum, yine öğrenmeden bir gün önce parkta voleybol oynamıştık
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Oy bizim bebitolar sıkı sıkı tutunmuş demek ki bizeBen aletli pilatese gidiyordum, yine öğrenmeden bir gün önce parkta voleybol oynamıştık
MaşallahKızlar bugün benim ilk kontrolüm vardı. Bebek tam 7 hafta 4 günlük. Sat ile tam uyumlu çıktı şaşırdım Kalp atışı filan her şey tam. Minnok minnok kesenin içinde yatıyor eşek sıpası. 20 şubat gibi doğum gözüküyormuş.
Dünyaya gelecek olan bir şekilde tutunuyor Allahım hepimizin tamamnına erdirsinOy bizim bebitolar sıkı sıkı tutunmuş demek ki bize
Amin inşallah sağlıkla ilerlesin hepimizin gebelikleriDünyaya gelecek olan bir şekilde tutunuyor Allahım hepimizin tamamnına erdirsin
Haklısın canm emin ol sana diom ama bende öyleyim düşünmekten ağrımaya basımı bulanmayan midemi bulandırıyomDoğru söylüyorsun da işte şu kafamızdaki beyin var beni çok yoruyor bin tane soru uretiyor
Banada verdi ama ben pek bişe anlamadm gece 2tane iç dedi Bi gün sonra aksama kadr uyudumDün prillam diye bir ilaç verdi, gidip doktorun alnından öpücem bunca zaman boşa ölüp dirilmişim günler sonra ilk defa yemek yedim resmen
Hiç bişi hissetmeyince de insan e napıyo bu çocuk içerde mi sesi soluğu çıkmıyo diyoHaklısın canm emin ol sana diom ama bende öyleyim düşünmekten ağrımaya basımı bulanmayan midemi bulandırıyom
İlaç almamak için direndim 5+3den beri kusuyorum deli gibi dün doktora gittim 8+2 de doktora yazdırdım prillam Dr gece yatmadan içtim şuan zımba gibiyimKızlar bulantı için doktorunuzu arayıp mı ilaç yazdırdınız? Ya benim etrafımda nerdeyse kimse bilmiyor hamile olduğumu. Biraz daha büyüsün öyle söylemek istiyorum. Bu bulantıdan herkes anlayacak nerdeyse Nasıl ne yapmam lazım sizce ?
Buna göre benimkisi ne oluyor 8 +2 karından
- Ramzi teorisine göre plasentanın oluştuğu alana odaklanmak gerekiyor.
- Ultrason görüntüsünde parlak alanda kalan kısma bakılarak tahminler yürütülmeli.
- Vajinal ultrasona bakacaksanız fetüsün solda kalması kız bebeğe, sağda kalması erkek bebeğe işaret edecektir.
- Abdominal ultrason görüntünüze bakıyorsanız, durumu ayna yansıması olarak ele almalı ve hesabı simetrik yapmalısınız. Yani plasenta sağda ise kız solda ise erkek bebek olacak demektir.
6. Veya 7. Haftanın ultrason görüntüsüne gore bakiliyormus bu tahmine. %97 tutuyor yaziyor. Görüntülerinizden tahmin edin bakalım tutacak mi sonra
Kizlar normalmis ocak topiginden arkadasim var bir topic bunu yasadi rahat ol diyo belietibiz azalmasi gogus yumusamasi fakan normalmisHiç bişi hissetmeyince de insan e napıyo bu çocuk içerde mi sesi soluğu çıkmıyo diyo
Oğlum yaklaşık 17 kilo, her gün bi kaç tur onu kaldırıyorum canım ben bi şey olmuyorGüzel anneler merhaba. Az önce yanlışlıkla yani unutarak kızımın kitaplarının olduğu ağır çantayı kaldırdım Bişiy olurmu
Çokkk katılıyorum. Bebek sevmek, dokunmak, koklamak çok güzel farklı bi duygu. bi de ten renkleri pembik pembik oluyor yaİkisi de pek tatlı oluyorlar yeni doğmuş bebek sevmek istiyorum Rabbim sağlıkla nasip etsin inşallah, çok seveceğim , tadını çıkaracağım iyice. Oğlumu da çok sevdim minicikken ama zaman çok hızlı geçiyor, hemencik büyüdü yavrum
Evet 8 saat uyku yapıyor 24 saat etkisi var ilacın, yatmadan 1-2 saat önce içersen iyi olurBanada verdi ama ben pek bişe anlamadm gece 2tane iç dedi Bi gün sonra aksama kadr uyudum
Kiz mi oluyor anlatilana gore acaba. Bende dun konuya tesadüfen denk geldim. Bu sitede baya bunun profesörleri var.Buna göre benimkisi ne oluyor 8 +2 karından
Canım kendine vicdan yapma o yüzden demedim, benim özel durumum var şekerden dolayı içemiyorum,doktor bana bu ilacı verirken artık kusmaktan ölürsen iç dedi zaten. Seni üzdüysem kusuruma bakma.düşüncesizlik ettim. Çok zorlanıyoruz ama sonunda allah hepimizi mükafatlandıracak inanıyorum.Ben mecburdum maalesef, 12 saatlik yola çıktım dün yoksa kötü olurdu. Bu gün içmeyeceğim, yarın yine kusma seansları başlar
Evet ben de hep duyuyordum, yemek yemek ne güzel şey diyorum sabahtan beri
Yaaa dikkat edin aman aman. Oturduğunuz yerde kucaklayın. Benim kız boyuma geldi bana diyor anne sen kaldırma sen iş yapma aşkım yaaaaOğlum yaklaşık 17 kilo, her gün bi kaç tur onu kaldırıyorum canım ben bi şey olmuyor
yok canım niye olsun ama genelde süt yerine yoğurt ve kefir öneriyorlarMerhaba kizlar sütü laktosuz içsem sıkıntı olurmu ?
benim de yavaş yavaş göğüs ağrım azaldı sadece uçlarında kaldı şişkinliği de azalıyor gibi. 9. Hafta bitti artık alışıyor bedenimiz de bu hormon değişimine.Kizlar normalmis ocak topiginden arkadasim var bir topic bunu yasadi rahat ol diyo belietibiz azalmasi gogus yumusamasi fakan normalmis