• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    230
Kızlar bugün benim ilk kontrolüm vardı. Bebek tam 7 hafta 4 günlük. Sat ile tam uyumlu çıktı şaşırdım 😂 Kalp atışı filan her şey tam. Minnok minnok kesenin içinde yatıyor eşek sıpası. 20 şubat gibi doğum gözüküyormuş.
Maşallah 🧿
Bulmuş miss gibi güvenli yeri yatar keyifli keyifli annesi 🥰

Kızlar bulantı için doktorunuzu arayıp mı ilaç yazdırdınız? Ya benim etrafımda nerdeyse kimse bilmiyor hamile olduğumu. Biraz daha büyüsün öyle söylemek istiyorum. Bu bulantıdan herkes anlayacak nerdeyse 🤢 Nasıl ne yapmam lazım sizce ?
İlaç almamak için direndim 5+3den beri kusuyorum deli gibi dün doktora gittim 8+2 de doktora yazdırdım prillam Dr gece yatmadan içtim şuan zımba gibiyim

• Ramzi teorisine göre plasentanın oluştuğu alana odaklanmak gerekiyor.
  • Ultrason görüntüsünde parlak alanda kalan kısma bakılarak tahminler yürütülmeli.
  • Vajinal ultrasona bakacaksanız fetüsün solda kalması kız bebeğe, sağda kalması erkek bebeğe işaret edecektir.
  • Abdominal ultrason görüntünüze bakıyorsanız, durumu ayna yansıması olarak ele almalı ve hesabı simetrik yapmalısınız. Yani plasenta sağda ise kız solda ise erkek bebek olacak demektir.

6. Veya 7. Haftanın ultrason görüntüsüne gore bakiliyormus bu tahmine. %97 tutuyor🙄 yaziyor. Görüntülerinizden tahmin edin bakalım tutacak mi sonra
Buna göre benimkisi ne oluyor 8 +2 karından

Eklentiler

• IMG_20220707_141737.jpg
    IMG_20220707_141737.jpg
    79,5 KB · Görüntüleme: 58
  • IMG_20220707_141730.jpg
    IMG_20220707_141730.jpg
    85,1 KB · Görüntüleme: 63
İkisi de pek tatlı oluyorlar 😍 yeni doğmuş bebek sevmek istiyorum ❤️❤️ Rabbim sağlıkla nasip etsin inşallah, çok seveceğim , tadını çıkaracağım iyice. Oğlumu da çok sevdim minicikken ama zaman çok hızlı geçiyor, hemencik büyüdü yavrum ☺️
Çokkk katılıyorum. Bebek sevmek, dokunmak, koklamak çok güzel farklı bi duygu. 🧡 bi de ten renkleri pembik pembik oluyor ya 🥰

Direkt alıntılayamadım ama çoğunluğa katılıyorum. Herkesin geçtiği yoldan geçicem. 2li test ve 20li haftada iyi bir detaylı ulttrason şeklinde. 32 yaşındayım bu belki risktir sonuçta 30 üstüyüm. Rabbim azaları noksansız versin hepimize inş ama aldırma düşüncemiz zaten yok.
Bu arada, kızlar devlet hastanesinde detaylı ultrason yaptıracaklar nerdeyse 1 ay önceden alınıyor randevular diye biliyorum aman kacırmayın, bi sorun çevrenize yine de Canlarım 😍 çünkü kadın doğum doktoru bi hastanede 10 tane de olsa , detaylı ultrasona perinatologlar bakıo ve sayıları 1-2 tane ve bu ultrason yarım saat-40 dk sürüyor. Halıyle yoğunluk oluyor.

Ben mecburdum maalesef, 12 saatlik yola çıktım dün yoksa kötü olurdu. Bu gün içmeyeceğim, yarın yine kusma seansları başlar

Evet ben de hep duyuyordum, yemek yemek ne güzel şey diyorum sabahtan beri 😂
Canım kendine vicdan yapma o yüzden demedim, benim özel durumum var şekerden dolayı içemiyorum,doktor bana bu ilacı verirken artık kusmaktan ölürsen iç dedi zaten. Seni üzdüysem kusuruma bakma.düşüncesizlik ettim. Çok zorlanıyoruz ama sonunda allah hepimizi mükafatlandıracak inanıyorum.

Kizlar normalmis ocak topiginden arkadasim var bir topic bunu yasadi rahat ol diyo belietibiz azalmasi gogus yumusamasi fakan normalmis🥰
benim de yavaş yavaş göğüs ağrım azaldı sadece uçlarında kaldı şişkinliği de azalıyor gibi. 9. Hafta bitti artık alışıyor bedenimiz de bu hormon değişimine.

Back