- 9 Haziran 2022
- 135
- 134
- 33
Hayırlı olsun gözün aydın öncelikle. Tüp bebek olmadım ama kahverengi leke bende de geldi miktar olarak çok azdı. Doktorum aktif yoğun bir kanama olmadığı sürece sorun yapma dedi normalde de oluyormuş. Burda pek çok arkadaş yaşadı bu durumu. Sıkıntı yapma o yüzden. Ama yine de istersen doktoruna danış için rahat etsin.Herkese hayırlı sağlıklı bayramlar kızlar.
Bende tüp bebekle hamile kaldım 9 haftalığım. Size de sormak istiyorum. Özellikle tüp bebek olup kahverengili akıntı kanama yaşayan hamişler vsr mı aramızda. Destek olalım birbirimize.
Bende de iliskiden sonra hic olmadi ama 7. Haftada olmustuKızlar kahverengi akıntı bende ilişki sonrası oldu. Doktor sıkıntı görmedi söylediğimde.
Hayırlı bayramlar canım o dediklerin bende mevcutHerkese hayırlı sağlıklı bayramlar kızlar.
Bende tüp bebekle hamile kaldım 9 haftalığım. Size de sormak istiyorum. Özellikle tüp bebek olup kahverengili akıntı kanama yaşayan hamişler vsr mı aramızda. Destek olalım birbirimize.
Cok geçmiş olsun, haklısın. Özellikle gebelik bası testlerinde toksoplazması negatif olan arkadaşlar ve buna ben de dahilim, dışardan salata, kırmızı et konusunda çok titiz davranıp, evde yenilmeli. Tavuk bi tık daha rahat bu konuda.Günaydın kızlar iyi bayramlar. Dün gece gıda zehirlenmesi yaşadım. Aman diyim dışarıda yemek yemeyin. Ben hamileliğimi öğrendiğimden bu yana hep ev yemeği tükettim ama dün akşam eşim ailesi bildiğimiz güzel bir restoran var oraya gidelim dediler gittik. Çok iyi pişmiş et yedim yarım porsiyon falan. Gece 2-3 saat korkunçtu size anlatamam. Daha da tövbe dışarıda yemek yemem. Sizler de dikkat edin.
Herkese Iyi Bayramlar olsun. Ben Ocak sonu annesiyim ancak sanki bana Subat olacakmis gibi geliyor :) diye burada gezinirken mesajiniza denk geldim ve uzuldum.Cok iyisin
Ne iş yaparsan yap en iyisini yapmak zorundasın bence. Sağlıkta zaten telafide yok. Sana katılıyorum her konu da canim.
Beni rahatlatmak nerede ben diyorum daha büyümüş diye. Gittigimde 7+0 di usg de 6+4 cikti çok küçük gününe göre cok geride dedi durdu. 3 gun fark olabilir yaziuor her yerde. Sinirlerimizi bozduğu yeter. Bir daha da Allah muhtac etmesin gitmem zaten
Dev bebek mi olcak sandın annesiiiiisonra nasıl doğuracak fln diye endişe ettin galiba bu arada bi arkadaşım 5 kiloya yakınmış bebeği tam bilemediler tabi ölçümden ama çatır çatır doğurdu valla
Şaka bi yana bazen önden çıkar o hesaplama bazen geriden gelir. Çünkü ilerde daha da hareketlenecekler. Doktor cihazına bağlı olarak hem de doktorun o anki ölçtüğü iki nokta arasına bağlı cok ilkel bi ölçüm bu. Aynı gün 3 farklı doktora gitsen anlarsın zaten. Birinde -2,+4 vs gibi değişik ölçümler duyarsın. Kilo ölçümünde de öle oluyor. Sürekli fark. Ben iki doktor takibindeydim hep. Bir doktorun 2.850 dediği gün diğer doktor 3.200 dedi oğluma hamileyken. Sonuç 2.650
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?