2023 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    230
Kuzum kan serumunu genelde dahiliye yazıyor. Ama.kadin dogum bana da dedi dogumdan once sana mecbur veririm diye.
Bu arada odese bile baya yüksek.tutuyor ücreti diye hatırlıyorum gecmisten

Kizlar dun kontrolüm vardi. Ama terk ettiğim doktora gitmemek için kendimi.tuttum.gitmedim
Ama bugun sabah tansiyon 15 10da seyredince öğleden sonra gittik.
Adam hic oralı bile olmadı eskiden bendeydin niye gittin derse ne yaparım diye kendi kendime konuşma felan hazırlamıştım halbuki

Hafiften nst de hafiften sancim çıkmaya başladı. Zaten geceden hissediyordum. Düzensiz sivrilikler var.ay bide normal dogururmusum

Guzel olan haber kendi doktorum 2400 ölçtu en son cuma gunu. bu doktor 2800 ölçü. 4 gunde 400 gr almis mi yani ayda 200 gr zor aldiriyordum.
Sona doğru yaklasiyorsun farkındasın değil mi dedi.... evet dedim...
Tahlillerime bakıp tansiyon ilacımı gunde 6 defaya cikardi. Hapcilar gibi hissediyorum
Hatta eczanede 1 kutu ilac yazdığını anlayınca bu bana yetmez baska yok mu felan oldum
Zaten 3 gun sonra yine çağırdı. Mutlaka gel ama frlan diye iyice tembihledi Bir kereden yatış verin burada kalım bu ne ya diyesim geldi.

Bebeğin sağı solu yok ki ben bi bakıyorum sağımda bir bakıyorum solumda. Kafası aşağıda hep ama popo ve sırtını çeviriyor sürekli
Benimkinin kafasi yukardayken bir solumda sabit oturuyordu. Simdi kafa asagida poposu hic yerinde durmuyor
Sağda solda ortada

Ben de öyle valla günlerim hep yatarak geçiyor
Evet ya kolay dpguranlar hep bunu soyluyo da bu gobekle zor be mimoza nefesim totomdan cikiyiii
Valla haftaya çatı muayenesi var ben de bisiler düşünüyorum herifle ama acaba doğumu tetikler mi kararsızım
Kızlar ben de bugün doğum yaptım solunum sıkıntısından dolayı yoğun bakımda bebeğim dua edin
Gözün aydın canım Allah bir an önce sağlıcakla kavuştursun birbirinize

Ne kadar daha kullanıcam hiç bilmiyorum bir hafta oldu şimdilik her içtikten sonra öyleyim. Yarın kontrolüm var doktora da soracağım ne kadar kullanayım diye
Tatlım nidicart ilaç 5 gün maksimum içilecek dedi kendi doktorum eczaneden aldı eşim eczacıda belirtmiş 5 gün diye sen kaç gün içtin ? Benim tansiyon çıkmazdı şimdi yükseldi limon içicem hemen .

ya Allah bağışlasın çok duygulanıyorum. Annelik yükleniyor sanirim
Rabbim.ne kadar güzel ve özenli yaratıyor şükürler olsun

Kız nereye yollayalım köpeği o da bizim 3.çocikimiz. 4.de yolda

Benimde 1 oğlum bir kızım var kediden. Kızım hamile cocuklari olacak.
Dun 2 li koltuğa kocamla oturuyoruz. Kedilerde geldi zorla sigdi. Su an burada 7 sekiz kişi olduk. Geniş bir aileyiz biz aşireti tamamladık diyorum
Ama gerçekten insanın evinden bir parca oluyorlar iyiki varlar.
Bir tane de saka kursumuz vardi. Bugun aramiza birde sultan papağan katıldı. Rahat 10 kişiyiz artik

Eklentiler

• IMG-20230125-WA0002.jpeg
    96,6 KB · Görüntüleme: 58
Tatlım nidicart ilaç 5 gün maksimum içilecek dedi kendi doktorum eczaneden aldı eşim eczacıda belirtmiş 5 gün diye sen kaç gün içtin ? Benim tansiyon çıkmazdı şimdi yükseldi limon içicem hemen .

Kuzum ben limonata gibi bir sürahi yapiyorum. Sekeri biraz az tabiki içine nane de katıyorum. Gelip gidip içiyorum artik.
Cocugum limon bağımlısı olacak yada limondan nefret edecek artik

S Srr_a canim ciğerlerinde su mu kalmis. Neden solunum.sikintisi yasiyor. Ablaminda 37haftada doğurması rağmen bu sıkıntıyla yatti bebegi. Bir hafta sonra sut vermeye başladılar. Gogsu doluyken sut vermiyorlar.
Allahin izniyle kucagina alirsin insallah kalbini ferah tut. Dualarımız seninle

Yarin doguma dair bi emare olmazsa korunmasiz iliskiyi de ekliycem artik aktivitelere

Bütün güzel dilekleriniz için çok çok teşekkürler annişler
Son durum 3:30 gibi ayağa kalktım çok basitti sıkıntı yoktu az bir acı herşeyde olur, sadece ağrıkesicilerin etkisi geçince şimdişindi son iki wcye geçişim zorladı açıkcası ama okadarda olur
Oğlumde emmmeye çalışıyor küçük çenesiyle kaşlar çatık takılıyor maşaAllah onun ellerine sürekli kımıl kımmıl kundak yapıyoz bişekilde çıkarıyor bu arada DEPEND çok önemli alın aldırın, birde erkek bebek bekleyen annişler üst çok koyun biz 3. Takıma geçtik altını açıyos uyansın diye salıyor yukarı doğru

Kızlar sizlerden dopum tarihleri vs geldikçe bugün muayenede bana da gün verir artık sanıyordum. Daha çok erken dedi sezeryan olacağım garanti olmasına rağmen. 36+1deyim. 39u falan bi bulsun dedi. Şimdi olursa küveze girer gibi cümleler sarfetti, bence benim gözümü korkutmak istedi. Ben baya sızlandım doktora ççünkü ne yatabiliyorum ne oturabiliyorum mide yanması bi yandan nefes alamama bi yandan..

Dün gece saat başı bebek top gibi toplandı karnımda ve her toplanışında uykumdan uyandıracak kadar sızlattı canımı. Bende sancım baya arttı sanmıştım. Nstde hiç çıkmadı sancı bugün

Allah sağlıkla büyütmek nasip etsin

Ne kadar durursa o kadar iyi canim. Sabretmek lazım. Bebek iyiyse gelisimi devam ediyorsa dayanmalisin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…