- 29 Mayıs 2021
- 2.894
- 5.616
- 108
- 39
Ayy öncelikle tebrik ederimKızlar ben de bugün doğum yaptım solunum sıkıntısından dolayı yoğun bakımda bebeğim dua edin
Kuzum kan serumunu genelde dahiliye yazıyor. Ama.kadin dogum bana da dedi dogumdan once sana mecbur veririm diye.Kızlar acil bilgisi olan cevaplayabilirmi ?
Kan tahlil sonuçlarımda kanım çok düşük çıkmış aile hekimi takviye Alman gerekli ancak ben yazsam ödemiyor dedi. Kadın doğum doktorumda özel bir hastahanede ona da yazdım ama daha dönmedi. O yazsa ödermi . Yoksa iç hastalıklarına mı gitmem gerekli tahlil sonuçlarımı ekliyim de bi bakıverin . Aile hekimi kan takviyesi bile almanız gerekebilir dedi.kan ve idrarı ekledim
Aha standardim biraz daha yükseldi. Bu doktor olmazsa dogurmamyaa şu kadina bayildim ya
sen böyle söyle o doktoru konağa getirmezlerse fururum onlarıAha standardim biraz daha yükseldi. Bu doktor olmazsa dogurmam
Benimkinin kafasi yukardayken bir solumda sabit oturuyordu. Simdi kafa asagida poposu hic yerinde durmuyorBebeğin sağı solu yok ki ben bi bakıyorum sağımda bir bakıyorum solumda. Kafası aşağıda hep ama popo ve sırtını çeviriyor sürekli
Ben de öyle valla günlerim hep yatarak geçiyoree ne yapicaz kiz ahududu çayı iccez mi ben tek basima icmembenim ebe gerek yok dedi ama ben artık her şey yapmak istiyorum her şey çünkü hiçbir şey yapmadım bugün yarin da hurmam gelecek ona baslicam. perine masajını sadece 1 kez yaptım valla başka da hiçbir şey yapmadım ne yürüyüş ne egzersiz
Valla haftaya çatı muayenesi var ben de bisiler düşünüyorum herifle ama acaba doğumu tetikler mi kararsızımEvet ya kolay dpguranlar hep bunu soyluyo da bu gobekle zor be mimoza nefesim totomdan cikiyiii
Gözün aydın canımKızlar ben de bugün doğum yaptım solunum sıkıntısından dolayı yoğun bakımda bebeğim dua edin
Tatlım nidicart ilaç 5 gün maksimum içilecek dedi kendi doktorum eczaneden aldı eşim eczacıda belirtmiş 5 gün diye sen kaç gün içtin ? Benim tansiyon çıkmazdı şimdi yükseldi limon içicem hemen .Ne kadar daha kullanıcam hiç bilmiyorum bir hafta oldu şimdilik her içtikten sonra öyleyim. Yarın kontrolüm var doktora da soracağım ne kadar kullanayım diye
Bu kadına bayılyorumAha standardim biraz daha yükseldi. Bu doktor olmazsa dogurmam
Kuzular ayağa kaldırmadılar hala ama gayet iyiyim an ve an haber veriyorum size @the economist özellikle sen canım ağrım az var ama çok iim çorba içtim dondurma yedim ayağa kalkınca da bilgilerim sizi
Herkese çok teşşekkür ederim çok mıtluyım çok rahatladım oğluma kavuştum:)
Kız nereye yollayalım köpeği o da bizim 3.çocikimiz. 4.de yolda
Tatlım nidicart ilaç 5 gün maksimum içilecek dedi kendi doktorum eczaneden aldı eşim eczacıda belirtmiş 5 gün diye sen kaç gün içtin ? Benim tansiyon çıkmazdı şimdi yükseldi limon içicem hemen .
Teşekkür ederim nerede bebeğine kavuşmayı bekleyen anne varsa kavuşsun inşallahAyy öncelikle tebrik ederim
İnşallah sağlıkla kucağına alıp evinize götüreceğin zamanlar da yakın olsun
Dualarım seninle ve bebeğinle
Yarin doguma dair bi emare olmazsa korunmasiz iliskiyi de ekliycem artik aktivitelereBen de öyle valla günlerim hep yatarak geçiyor
Valla haftaya çatı muayenesi var ben de bisiler düşünüyorum herifle ama acaba doğumu tetikler mi kararsızım
Gözün aydın canımAllah bir an önce sağlıcakla kavuştursun birbirinize
Bütün güzel dilekleriniz için çok çok teşekkürler annişler
Son durum 3:30 gibi ayağa kalktım çok basitti sıkıntı yoktu az bir acı herşeyde olur, sadece ağrıkesicilerin etkisi geçince şimdişindi son iki wcye geçişim zorladı açıkcası ama okadarda olur
Oğlumde emmmeye çalışıyor küçük çenesiyle kaşlar çatık takılıyor maşaAllah onun ellerine sürekli kımıl kımmıl kundak yapıyoz bişekilde çıkarıyor bu arada DEPEND çok önemli alın aldırın, birde erkek bebek bekleyen annişler üst çok koyun biz 3. Takıma geçtik altını açıyos uyansın diye salıyor yukarı doğru
Kızlar sizlerden dopum tarihleri vs geldikçe bugün muayenede bana da gün verir artık sanıyordum. Daha çok erken dedi sezeryan olacağım garanti olmasına rağmen. 36+1deyim. 39u falan bi bulsun dedi. Şimdi olursa küveze girer gibi cümleler sarfetti, bence benim gözümü korkutmak istedi. Ben baya sızlandım doktora ççünkü ne yatabiliyorum ne oturabiliyorum mide yanması bi yandan nefes alamama bi yandan..
Dün gece saat başı bebek top gibi toplandı karnımda ve her toplanışında uykumdan uyandıracak kadar sızlattı canımı. Bende sancım baya arttı sanmıştım. Nstde hiç çıkmadı sancı bugün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?