• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    230
Ayyy aklima dun annemin perine masaji icin doguma elinde hindistan cevizi yagiyla girme fantazisi geldi🤣🤣🤣🤣 offf kadin beni krize soktu dun ya dur ikinmaaa yirtilacak derim diyo🤣🤣🤣🤣🤣
kizz birak kadını girsin ihtiyac duydukca yağlar seni valla süper hizmet😂

Kopek de cok seviyoruz ama müsait ortam bulamiyor esim yoksa getirir kesin. Kedinin sorumluluğu daha çok. Erkek kedim bizden ayri yatiyor. Ama.kiz kedim illaki yatagimjzin uzerine geliyor gece olunca. Kapiyi acmasam ağlıyor. Yatagin uzerine ortu seriyorum örtülü yerde yatıyor akilli kızım.
Kuşlarda icerde. Kaldigimiz yer iki oda zaten Hayvanat bahçesi gibiyiz.
Gecen yil balkonda tavus kusu besledik bir ay kadar 🤣🤣🤣🤣
Bebek olunca nasil yapacaz bilemiyorum.
Uzunca bir süre de beni bir yere bırakmaz kaynanam.
Bizim kedilerde bizimle yatıyor odaya almasak ağlıyorlar sabaha kadar bebe gelince napıcaz bilmiyorum 😭

Kopek de cok seviyoruz ama müsait ortam bulamiyor esim yoksa getirir kesin. Kedinin sorumluluğu daha çok. Erkek kedim bizden ayri yatiyor. Ama.kiz kedim illaki yatagimjzin uzerine geliyor gece olunca. Kapiyi acmasam ağlıyor. Yatagin uzerine ortu seriyorum örtülü yerde yatıyor akilli kızım.
Kuşlarda icerde. Kaldigimiz yer iki oda zaten Hayvanat bahçesi gibiyiz.
Gecen yil balkonda tavus kusu besledik bir ay kadar 🤣🤣🤣🤣
Bebek olunca nasil yapacaz bilemiyorum.
Uzunca bir süre de beni bir yere bırakmaz kaynanam.
Evet çok ilgi istiyor hayvanlar valla öyle kolay değil. Ahaha balkonda tavus kuşu beslemek de iyiymiş 🤣

Evet çok ilgi istiyor hayvanlar valla öyle kolay değil. Ahaha balkonda tavus kuşu beslemek de iyiymiş 🤣
Eşim bana culluksun sen diyordu hep. Bende sen de tavus kusu gibisin deyip dalga geçiyordum 🤣🤣 birgun kapiyi bir actim.kucaginda tavus kuşu 🤣🤣 sana hediye aldım dedi. Balkonda perisan oldu artık hayvan geri gönderdik 🤣🤣🤣😍

Kuzum ben limonata gibi bir sürahi yapiyorum. Sekeri biraz az tabiki içine nane de katıyorum. Gelip gidip içiyorum artik.
Cocugum limon bağımlısı olacak yada limondan nefret edecek artik

C cagla22
@mimozagerbera
Ve tansiyonu olan.kizlar. deneyimime gore multivitaminlerijizde balik yagi varsa içmeyin. Bu da tetikliyor tansiyonu. Bide diyet ekmek alin tuzsuz ekmek yani. Gittiği yere kadar
Canım ben şunu anlamıyorum düzenli sancı var zaten karnım taş oluyor resmen tansiyonum hep 10-6 ama nidicart verdi ilacı içiyorum bugünde tansiyon 13 oldu yükseliyor oysaki hiç çıkmazdı

Oy kızlar çok yorgunum ya. Niye böyle oldu anlamadım dicem ama götümün üzerine oturduğum yok kaç gündür. Yorgunluktan mı yoksa nişan belirtisi mi 1 saat önce felan akıntımda azcık kan gördüm. Doktor bebeğin hareketlerini takip et dedi. Sancı su gelirse hemen ara dedi. Çok da akıntım var. Kimin doktoruydu planlı normal doğurtan, gün veren strese sokan galiba öyle olacam. 🫠🫠
Geliyoor gelmekte olan 😍

Şundan sipariş verdim şimdi takı yastığı olarak hem de hastanede yatağına koyarım. Biraz ambians olsun, bi aşiret yatağı değil ama 🤣

Eklentiler

• Screenshot_20230125_211803_com.android.chrome.jpg
    Screenshot_20230125_211803_com.android.chrome.jpg
    57,9 KB · Görüntüleme: 45
peki böğürtlen çayı duydunuz mu ben daha yeni duydum

Aktara gittim ahududu yaprağı çayı almak için ebe önermişti. Ahududu yaprağı yok böğürtlen yaprağı verelim dedi. Aldım bende içiyorum 2 gündür. Ama ebeye sordum ahududu yoksa adaçayı iç Arada bir böğürtlen içebilirsin değişiklik olsun diye dedi. Yani asıl işe yarayan ahududu yaprağı çayı ve adaçayıymış günde 2 kupa bir sabah bir akşam

Back