- 10 Mayıs 2020
- 2.541
- 6.760
- 88
Son görülmesinde az önce yazıyor T the economist anaaaT the economist tansiyonu yükselip acil doguma mi aldılar acaba. Tulleri de utuleyip bitirmişti. Annesi kizsada 2 kelime yazardi
Oyy bunu ham yapar yerim ben maşallah, pamuk pamukKuzular ayağa kaldırmadılar hala ama gayet iyiyim an ve an haber veriyorum size T the economist özellikle sen canım ağrım az var ama çok iim çorba içtim dondurma yedim ayağa kalkınca da bilgilerim sizi
Herkese çok teşşekkür ederim çok mıtluyım çok rahatladım oğluma kavuştum:)
Ayyy aklima dun annemin perine masaji icin doguma elinde hindistan cevizi yagiyla girme fantazisi geldiDoktora diyorum doğuramam yalnızca sezeryan, yok ya deneriz diyor. Nasıl deneriz ya, rahim bende bebe bende. Nasıl deneriz? O ara annem tereyağını eritip içine bal koymuş güç kuvvet olsun diye bana yedirmeye çalışıyor. Ulan bi dur aney diyorum allahını seversen. Yengem zeytinyağı arıyor mutfakta yağlayacak beni bebe fırt diye çıkar diyor. Ya doğurmucam ya.
Yaaa doguruyorsunDoktora diyorum doğuramam yalnızca sezeryan, yok ya deneriz diyor. Nasıl deneriz ya, rahim bende bebe bende. Nasıl deneriz? O ara annem tereyağını eritip içine bal koymuş güç kuvvet olsun diye bana yedirmeye çalışıyor. Ulan bi dur aney diyorum allahını seversen. Yengem zeytinyağı arıyor mutfakta yağlayacak beni bebe fırt diye çıkar diyor. Ya doğurmucam ya.
Sen kaybolma ortadan grup neşesiDoktora diyorum doğuramam yalnızca sezeryan, yok ya deneriz diyor. Nasıl deneriz ya, rahim bende bebe bende. Nasıl deneriz? O ara annem tereyağını eritip içine bal koymuş güç kuvvet olsun diye bana yedirmeye çalışıyor. Ulan bi dur aney diyorum allahını seversen. Yengem zeytinyağı arıyor mutfakta yağlayacak beni bebe fırt diye çıkar diyor. Ya doğurmucam ya.
Maşallah ya sende de sorumluluk çok valla. Çocuk gibiler aynen aileden biri gibi oluyorlar hayvanlarya Allah bağışlasın çok duygulanıyorum. Annelik yükleniyor sanirim
Rabbim.ne kadar güzel ve özenli yaratıyor şükürler olsun
Benimde 1 oğlum bir kızım var kediden. Kızım hamile cocuklari olacak.
Dun 2 li koltuğa kocamla oturuyoruz. Kedilerde geldi zorla sigdi. Su an burada 7 sekiz kişi olduk. Geniş bir aileyiz biz aşireti tamamladık diyorum
Ama gerçekten insanın evinden bir parca oluyorlar iyiki varlar.
Bir tane de saka kursumuz vardi. Bugun aramiza birde sultan papağan katıldı. Rahat 10 kişiyiz artik
Gerçekten çok erken canım en az 38+ olması lazım sez içinKızlar sizlerden dopum tarihleri vs geldikçe bugün muayenede bana da gün verir artık sanıyordum. Daha çok erken dedi sezeryan olacağım garanti olmasına rağmen. 36+1deyim. 39u falan bi bulsun dedi. Şimdi olursa küveze girer gibi cümleler sarfetti, bence benim gözümü korkutmak istedi. Ben baya sızlandım doktora ççünkü ne yatabiliyorum ne oturabiliyorum mide yanması bi yandan nefes alamama bi yandan..
Dün gece saat başı bebek top gibi toplandı karnımda ve her toplanışında uykumdan uyandıracak kadar sızlattı canımı. Bende sancım baya arttı sanmıştım. Nstde hiç çıkmadı sancı bugün
Ay süper kız maşallah normal doğurursun belki de çok sevindimOy kızlar çok yorgunum ya. Niye böyle oldu anlamadım dicem ama götümün üzerine oturduğum yok kaç gündür. Yorgunluktan mı yoksa nişan belirtisi mi 1 saat önce felan akıntımda azcık kan gördüm. Doktor bebeğin hareketlerini takip et dedi. Sancı su gelirse hemen ara dedi. Çok da akıntım var. Kimin doktoruydu planlı normal doğurtan, gün veren strese sokan galiba öyle olacam.
Ay süper kız maşallah normal doğurursun belki de çok sevindimOy kızlar çok yorgunum ya. Niye böyle oldu anlamadım dicem ama götümün üzerine oturduğum yok kaç gündür. Yorgunluktan mı yoksa nişan belirtisi mi 1 saat önce felan akıntımda azcık kan gördüm. Doktor bebeğin hareketlerini takip et dedi. Sancı su gelirse hemen ara dedi. Çok da akıntım var. Kimin doktoruydu planlı normal doğurtan, gün veren strese sokan galiba öyle olacam.
YaaaDoktora diyorum doğuramam yalnızca sezeryan, yok ya deneriz diyor. Nasıl deneriz ya, rahim bende bebe bende. Nasıl deneriz? O ara annem tereyağını eritip içine bal koymuş güç kuvvet olsun diye bana yedirmeye çalışıyor. Ulan bi dur aney diyorum allahını seversen. Yengem zeytinyağı arıyor mutfakta yağlayacak beni bebe fırt diye çıkar diyor. Ya doğurmucam ya.
Maşallah ya sende de sorumluluk çok valla. Çocuk gibiler aynen aileden biri gibi oluyorlar hayvanlarKediye çok heves ediyorum da büyük kızım korkuyor maalesef.
anam zorla kendini sezeryana ikna ettin zaten şimdi de bebe normal gelecek ekip de hazırDoktora diyorum doğuramam yalnızca sezeryan, yok ya deneriz diyor. Nasıl deneriz ya, rahim bende bebe bende. Nasıl deneriz? O ara annem tereyağını eritip içine bal koymuş güç kuvvet olsun diye bana yedirmeye çalışıyor. Ulan bi dur aney diyorum allahını seversen. Yengem zeytinyağı arıyor mutfakta yağlayacak beni bebe fırt diye çıkar diyor. Ya doğurmucam ya.
pozitife benziyorkızlar bi bakar mısınız böyle pat diye daldım kusura bakmayın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?