• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    230
Oy kızlar çok yorgunum ya. Niye böyle oldu anlamadım dicem ama götümün üzerine oturduğum yok kaç gündür. Yorgunluktan mı yoksa nişan belirtisi mi 1 saat önce felan akıntımda azcık kan gördüm. Doktor bebeğin hareketlerini takip et dedi. Sancı su gelirse hemen ara dedi. Çok da akıntım var. Kimin doktoruydu planlı normal doğurtan, gün veren strese sokan galiba öyle olacam. 🫠🫠

35+6 olduk bugün ama kasılmalar bendede çoğaldı kasdıkça nefesimi bile zor alıyorum 37 yi buluruz inşallah cuma kontrole gitcem bakalım ne dicek doktor

Kuzular ayağa kaldırmadılar hala ama gayet iyiyim an ve an haber veriyorum size T the economist özellikle sen canım ağrım az var ama çok iim çorba içtim dondurma yedim ayağa kalkınca da bilgilerim sizi
Herkese çok teşşekkür ederim çok mıtluyım çok rahatladım oğluma kavuştum:)
Oyy bunu ham yapar yerim ben maşallah, pamuk pamuk ❤️

Doktora diyorum doğuramam yalnızca sezeryan, yok ya deneriz diyor. Nasıl deneriz ya, rahim bende bebe bende. Nasıl deneriz? O ara annem tereyağını eritip içine bal koymuş güç kuvvet olsun diye bana yedirmeye çalışıyor. Ulan bi dur aney diyorum allahını seversen. Yengem zeytinyağı arıyor mutfakta yağlayacak beni bebe fırt diye çıkar diyor. Ya doğurmucam ya.

Doktora diyorum doğuramam yalnızca sezeryan, yok ya deneriz diyor. Nasıl deneriz ya, rahim bende bebe bende. Nasıl deneriz? O ara annem tereyağını eritip içine bal koymuş güç kuvvet olsun diye bana yedirmeye çalışıyor. Ulan bi dur aney diyorum allahını seversen. Yengem zeytinyağı arıyor mutfakta yağlayacak beni bebe fırt diye çıkar diyor. Ya doğurmucam ya.
Ayyy aklima dun annemin perine masaji icin doguma elinde hindistan cevizi yagiyla girme fantazisi geldi🤣🤣🤣🤣 offf kadin beni krize soktu dun ya dur ikinmaaa yirtilacak derim diyo🤣🤣🤣🤣🤣

Yaaa doguruyorsun
Ye cabuk o tereyağını. Yagla iyice kendini. Bir aavazda insallah.
Anneni beklemişsin resmen.
Oluyorsa normal dogur gitsin bir kereden o kadar hurma yedin

Sen kaybolma ortadan grup neşesi 🤗 bu arada bı kaç gündür çok yordun kendini ondan olmustur muhtemelen. Gönlünü ferah tut takipte ol nolur nolmaz. Sağlıkla gelsin de nasıl geliyorsa artık. Akıntı hepimizde çoğaldı merak etme. Sen hareketleri takip et yat dinlen bence

ya Allah bağışlasın çok duygulanıyorum. Annelik yükleniyor sanirim
Rabbim.ne kadar güzel ve özenli yaratıyor şükürler olsun

Benimde 1 oğlum bir kızım var kediden. Kızım hamile cocuklari olacak.
Dun 2 li koltuğa kocamla oturuyoruz. Kedilerde geldi zorla sigdi. Su an burada 7 sekiz kişi olduk. Geniş bir aileyiz biz aşireti tamamladık diyorum 🤣
Ama gerçekten insanın evinden bir parca oluyorlar iyiki varlar.
Bir tane de saka kursumuz vardi. Bugun aramiza birde sultan papağan katıldı. Rahat 10 kişiyiz artik 🤣
Maşallah ya sende de sorumluluk çok valla. Çocuk gibiler aynen aileden biri gibi oluyorlar hayvanlar 😁 Kediye çok heves ediyorum da büyük kızım korkuyor maalesef.

Kızlar sizlerden dopum tarihleri vs geldikçe bugün muayenede bana da gün verir artık sanıyordum. Daha çok erken dedi sezeryan olacağım garanti olmasına rağmen. 36+1deyim. 39u falan bi bulsun dedi. Şimdi olursa küveze girer gibi cümleler sarfetti, bence benim gözümü korkutmak istedi. Ben baya sızlandım doktora ççünkü ne yatabiliyorum ne oturabiliyorum mide yanması bi yandan nefes alamama bi yandan..

Dün gece saat başı bebek top gibi toplandı karnımda ve her toplanışında uykumdan uyandıracak kadar sızlattı canımı. Bende sancım baya arttı sanmıştım. Nstde hiç çıkmadı sancı bugün🤷🏻‍♀️
Gerçekten çok erken canım en az 38+ olması lazım sez için 🙏biraz daha sabır

Oy kızlar çok yorgunum ya. Niye böyle oldu anlamadım dicem ama götümün üzerine oturduğum yok kaç gündür. Yorgunluktan mı yoksa nişan belirtisi mi 1 saat önce felan akıntımda azcık kan gördüm. Doktor bebeğin hareketlerini takip et dedi. Sancı su gelirse hemen ara dedi. Çok da akıntım var. Kimin doktoruydu planlı normal doğurtan, gün veren strese sokan galiba öyle olacam. 🫠🫠
Ay süper kız maşallah normal doğurursun belki de çok sevindim 😍

Ay süper kız maşallah normal doğurursun belki de çok sevindim 😍

Yaaa 🤣🤣 sus kız ye tereyağını iliklerin dolsun

Maşallah ya sende de sorumluluk çok valla. Çocuk gibiler aynen aileden biri gibi oluyorlar hayvanlar 😁 Kediye çok heves ediyorum da büyük kızım korkuyor maalesef.

Kopek de cok seviyoruz ama müsait ortam bulamiyor esim yoksa getirir kesin. Kedinin sorumluluğu daha çok. Erkek kedim bizden ayri yatiyor. Ama.kiz kedim illaki yatagimjzin uzerine geliyor gece olunca. Kapiyi acmasam ağlıyor. Yatagin uzerine ortu seriyorum örtülü yerde yatıyor akilli kızım.
Kuşlarda icerde. Kaldigimiz yer iki oda zaten Hayvanat bahçesi gibiyiz.
Gecen yil balkonda tavus kusu besledik bir ay kadar 🤣🤣🤣🤣
Bebek olunca nasil yapacaz bilemiyorum.
Uzunca bir süre de beni bir yere bırakmaz kaynanam.

kızlar bi bakar mısınız böyle pat diye daldım kusura bakmayın 🥲

Eklentiler

• Snapchat-2133972672.jpg
    Snapchat-2133972672.jpg
    48,4 KB · Görüntüleme: 43
anam zorla kendini sezeryana ikna ettin zaten şimdi de bebe normal gelecek ekip de hazır🤣🤣

Back