• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    230
Kızlar oğluma kavuştum 2785 gr 48 cm çok şükür Allahıma emzirmeye çalıştık biraz tuttu onun dışında ben iyiyim daha uyuşuğum, spinal çok rahattı hiç sıkıntı yaşamamdım , uyuşukluğum geçince tekrar bilgilendiririm hepinize dua ettim valla :))
Allah analı babalı büyütsün allah uzun ömürler versin🤲

Kızlar oğluma kavuştum 2785 gr 48 cm çok şükür Allahıma emzirmeye çalıştık biraz tuttu onun dışında ben iyiyim daha uyuşuğum, spinal çok rahattı hiç sıkıntı yaşamamdım , uyuşukluğum geçince tekrar bilgilendiririm hepinize dua ettim valla :))
canimmm hayırlı olsun sağlıkla büyüsün oğluşun😍❤️

Bu kacinci seviye psikopatlikta bacimm🥴🤣🤣🤣🤣 T the economist kayboldu farkinda misiniz🤣🤣🤣
Ya ben cok aktif biriyim yerimde hic duramam. E mecbur simdi yatınca telefonun canini çıkarıyorum. Burada çene yapiyorum.
Eco yok farkındayım. Simdi annesine annneeeggggg diye ağlıyordur 🤣

Tam sen doguracam yazarken benim bu yaziyi görmem
🥹 bugünlere geldik allaha şükürler olsun 🤲🏻
Kiz patikli kirmizipatiklikiz kirmizipatiklikiz benim doktorum keske seninki gibi normal doguma devamli gaz ve taktik veren biri olsaydi ben daha rahat olurdum heralde hep muallakta kadin sanki dogumu tek basima yapacakmisim gibi hissediyom🥴
kız senin dru ben anlamadım sanki kendi doğuracak sen ondan cesaretlisin 😂
Bu kacinci seviye psikopatlikta bacimm🥴🤣🤣🤣🤣 T the economist kayboldu farkinda misiniz🤣🤣🤣
eco ana dişi kuş enerjisinde şu an elleşmen tülleri var onun ütülenecek 😂

Ya ben cok aktif biriyim yerimde hic duramam. E mecbur simdi yatınca telefonun canini çıkarıyorum. Burada çene yapiyorum.
Eco yok farkındayım. Simdi annesine annneeeggggg diye ağlıyordur 🤣
Anasi geldi ya şeytan telefonu alamiyodur korkusundan🤣
🥹 bugünlere geldik allaha şükürler olsun 🤲🏻

kız senin dru ben anlamadım sanki kendi doğuracak sen ondan cesaretlisin 😂

eco ana dişi kuş enerjisinde şu an elleşmen tülleri var onun ütülenecek 😂
Kiz valla bende bu yolda tek yuruyomus gibi hissediyorum🤣🤣🤣🤣
Eco anasinin dizindediz🥰🤣

Beni sabah gelir gelmez şak diye ameilayata aldılar Sezeryana ani yakalandım titreye titreye girdim ameliyata bebeler çıktı emzirmeye çalışıyoz 3-4 kişi falan hakkaten memeler orta malı oldu… olay yerinden son durum.
Maşallah canim ,gözün aydın, sütün boll olsun🥰

Ay maşallah kuzum gözünüz aydın, ne mutlu sana, sar sarmala yavrunu mis gibi :anne:
Valla ben de baktırdım arkadaşıma yıldız olarak hangi tarih daha uygun diye bana 20 şubat ve 27 Şubat dedi, ama saatini de tutturmak gerek dedi :KK70:

Ay benim de doğurasım geldi 🤣 Yarın doktor kontrolüm var. Bakalım ne diyecek. Çok duygusuz hisseidyorum kendimi. Bi duygu yüklemesi de bana gelir mi be 😁 İki bebemi bırakıp ameliyata gireceğim 🥺 Kendimi hiç hazır hissetmiyorum. Hep bi eksik varmış gibi - ki var - 🤣
Ben de öyleyim kac gündür kizima bakip bakip ağlıyorum nasil birakip gidecem ,ya bir sey olursa bana diye 😔 rabbim sag salim kucagimiza alip cikmayi nasip etsin inşallah.

Back