Evet cnm insan ister istemez tedirgin oluyorVar var bazen altıma mı kaçırdım sumu geldi acabalarındayım
Benim de hep vardı sanki 2 gündür daha bi arttıBende cok var. Çamaşır dayanmıyor resmen
Canım bişeye ihtiyacın olursa 1 saatlik yol gelirim gelmişken zaten ben de orda doğrurumAllah ne zaman nasip edersedaha dusunmuycrm kiz karar verdim bebeme biraktim sureci valla dusununce de stres oluyo insan akişa biraktim
Ben bu çatıdan hep tırsıyom şimdi kan falan tamamen dünyam döndüyalnız önümüzdeki hafta çatı muayenesi olacak bir ufak tırstım ben burdaki yorumlardan sonra
cidden bende öyle oldum. bu ara ota boka ağlar oldum ağlamadığım zaman da angry bird şeklinde öfkeliyim herşeye çemkiriyorum. lohusa sendromu mu bunlar yavBen bu çatıdan hep tırsıyom şimdi kan falan tamamen dünyam döndü
Hepimiz aynı moddayız telaş , korku , stres hepsi karıştı bugün diyorum ki doğursam hastane sürecini atlatsam bir an önce eve gelsekcidden bende öyle oldum. bu ara ota boka ağlar oldum ağlamadığım zaman da angry bird şeklinde öfkeliyim herşeye çemkiriyorum. lohusa sendromu mu bunlar yav
herşey gözüme büyür oldu. bi geçseydi şu günler. bebeğimizi kucağımıza alınca hepsi geçecek gibi geliyor.Hepimiz aynı moddayız telaş , korku , stres hepsi karıştı bugün diyorum ki doğursam hastane sürecini atlatsam bir an önce eve gelsek
Aynen öyleilk kaybımız Q Queen_bee17 oldu
@the economist daha doğurmadan kayboldu
kirmizipatiklikiz ve @MaviMabellee de.....
@gunesli gunler de gider
buralar şimdiden dutluk
Çember daralıyor alllaaahhhhhBir yıldız gibi kayıyoruz diyelim
Senin anneyle benimki çok benziyoSorma. Neyse tül bitti şükür. Sabaha banyo ciflicem. Sonra annemleri almaya gidicem. Yarından sonra yoğumannem telefona şeytan diyor, elime alınca yine şeytanı elimde diyor
Bebişler ne yapıyo canımSenin anneyle benimki çok benziyo
Kızcağızımız şekeri düşüyo habire çok halsiz mamayı bile yemeye hali yok bi görseniz o kadar mecali yok ki yazık onu beslemeye çalışıyoz oğlan da halsiz gibiydi ama o daha iri olduğu için biraz toparladı gibi.. dualarınızı bekliyoz.. ya ben ameliyata girdim herkes çil yavrusu gibi bi yere dağılmıştı çok komikti kimi ameliyathanede kimi servis odasında kimi yoğunbakımda fırsat kalmadı bugün belli olur eşimin yiyeceği laflarBebişler ne yapıyo canımannenle eşin ne yapmış beklerken sıkıntı olmuş mu
Olur canım okadar uzun yoldan geldiler annem 3.5 kilo doğmama rağmen sabaha kadar uyuduğumu anlatır hepUyuyamıyom bende o yüzden başlarında nöbet tutuyom bi de dünden uykusuzum zaten ama gözümü kırpmak istemiyom kızı takip etcem diye
Ondan mı bilemedimki bi konuşabilseler masumlarOlur canım okadar uzun yoldan geldiler annem 3.5 kilo doğmama rağmen sabaha kadar uyuduğumu anlatır hep
Doktor ne diyor ana yüreği dayanmıyor işte uykusuzda olsan bakıyorsun bişey mi var diyeOndan mı bilemedimki bi konuşabilseler masumlar
İlk kaybının yine süt sağma aralarında girecek zamanı oluyor bazı bazı.. Bakalım sizleri de görüciizz zeref hanımilk kaybımız Q Queen_bee17 oldu
@the economist daha doğurmadan kayboldu
kirmizipatiklikiz ve @MaviMabellee de.....
@gunesli gunler de gider
buralar şimdiden dutluk
Ne güzel heyecanlar yaaa demiBazen heyecan basıyor terliyorum ellerim falan titriyorinanamıyorum anne olacağım. beni habersiz bırakma
Saol canım gidiyorum şimdi hayırşısıyla kavuşayım inşaAllah hepimiziY Yazin Sevinci canım yarın için bişeye ihtiyacın olursa haber ver bursadayım. koşa koşa gelirim yanına. sağlıkla kavuş inşallah minnoşa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?