• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    230
Gece 1de yattım şimdi de kalkmışım sanki yüzyıllardır uyuyorum öyle bi uykumu almışım yani. Ezan okunuyor kızlar, allah hepimizin bebeklerini bize bağışlasın inşallah. Hepimiz süper doğumlar yapalım. Hemen sütümüz gelsin, hemen başlayalım emzirmeye. Sütümüz yağlı olsun böyle bebelerimizi beslesin büyütsün korusun. Hepimizin yüzü bebelerimizden gülsün. Hepsi harika bireyler olsun. Herkes imrenerek baksın. Vicdanlı, merhametli evlat olsunlar. Hepsinin başarılarla dolu hayatı olsun. Hep mutlu olsunlar.
Kuvözde olan bebe vardı dün annesi yazmıştı dilerim hemencecik çıksın annesi ile buluşsun ve daha hiş ayrılmasın ❤️ amin allahım. Kimseyi evlatları ile sınama, bebesi olmayanlara sırayla ver. İsteyen dileyen herkese bu hissi tattır. 🙏

Gece 1de yattım şimdi de kalkmışım sanki yüzyıllardır uyuyorum öyle bi uykumu almışım yani. Ezan okunuyor kızlar, allah hepimizin bebeklerini bize bağışlasın inşallah. Hepimiz süper doğumlar yapalım. Hemen sütümüz gelsin, hemen başlayalım emzirmeye. Sütümüz yağlı olsun böyle bebelerimizi beslesin büyütsün korusun. Hepimizin yüzü bebelerimizden gülsün. Hepsi harika bireyler olsun. Herkes imrenerek baksın. Vicdanlı, merhametli evlat olsunlar. Hepsinin başarılarla dolu hayatı olsun. Hep mutlu olsunlar.
Kuvözde olan bebe vardı dün annesi yazmıştı dilerim hemencecik çıksın annesi ile buluşsun ve daha hiş ayrılmasın ❤️ amin allahım. Kimseyi evlatları ile sınama, bebesi olmayanlara sırayla ver. İsteyen dileyen herkese bu hissi tattır. 🙏
Amin amin aminn🤲🤲🤲🤲

İyi ki internet var yani hipoglisemi olur çocukta deyip deyip gitti bu hemşireler ben beslemeye çalışıyom asla yiyemiyo çocuk şekeri ölçüyolar 48-58-62 deyip gidiyorlar internetten bi baktım meğer alt sınır 70olmalıymış ne doktora falan soran var geliyolar ölçüp saat başı mama verin deyip gittiler dünden beri sadece doktoru arayıp söylesenize internetten bakmasam farkında değilim olayın annem eskiden bebelere tülbente lokum sarılıp emdirlirmiş dedi de aklıma geldi çocuğa biraz küp şekeri eritip ağzına sürdük canlansın diye yazıklar olsun bunların yapacağı işe ya çocuk bayılıp gidecek gözümün önünde
Sen takipte ol kuzum onların umrunda değil sonra alıp serumla besleyecekler çocuğu. Şekerli su verirlerdi o gibi durumda canlansın gözünü açsın hemen diye

😂 günaydın bende kavuşmasam mı artık bebeme ya 🥲 valla çok özeniyorum hep ilk göreceğim anı hayal ediyorum emzireceğim anı off çok bekledim inşallah bende sağ salim kavuşurum bebebeme 🥹
Amin canım inşallah 🙏 az kaldı bol bol yürüyüş yap. Bi arkadaşım yokuş çıkmıştı o gece normal doğum yaptı tabii yokuşu doğurayım diye bilerek çıktı

Amin inşallah canım 🙏 bak şimdiden sana analık yüklendi kucağına aldığında gör bide kendini panter olacaksın herkese karşı. 💗 Az kaldı hayırlısıyla

Amin inşallah canım 🙏 bak şimdiden sana analık yüklendi kucağına aldığında gör bide kendini panter olacaksın herkese karşı. 💗 Az kaldı hayırlısıyla
Bu söz çok doğruymuş ha ameliyat acısından duramadığım halde kalktım emzirmeye çalıştım farklı bi güç geliyo hakkaten

Kızlar bilgisi dahilinde olan vardır inş aramızda, alt dudagımda ucuk çıktı. Bu durum spinal sezeryana engel mi ? Bebeğimi öpemem geçene kadar biliyorum zaten de, inş geçer o zmna kadar dayanırım Ama Yani bugün akşam dikişlerim baya canımı yaktı, o yüzden sorayım istedim açıkçası
Yok canım neden engel olsun ki

İyi ki internet var yani hipoglisemi olur çocukta deyip deyip gitti bu hemşireler ben beslemeye çalışıyom asla yiyemiyo çocuk şekeri ölçüyolar 48-58-62 deyip gidiyorlar internetten bi baktım meğer alt sınır 70olmalıymış ne doktora falan soran var geliyolar ölçüp saat başı mama verin deyip gittiler dünden beri sadece doktoru arayıp söylesenize internetten bakmasam farkında değilim olayın annem eskiden bebelere tülbente lokum sarılıp emdirlirmiş dedi de aklıma geldi çocuğa biraz küp şekeri eritip ağzına sürdük canlansın diye yazıklar olsun bunların yapacağı işe ya çocuk bayılıp gidecek gözümün önünde
Merhaba, lütfen çocuğunuza şekerli bir şeyler vermeyin. Karaciğerlerine ciddi zararlar verebilirsiniz Allah korusun. Onun yerine saat başı mama ile beslemek daha doğru

Canım mama ya da süt vermeye çalışın şeker ağır gelir çok bebişlere Allah korusun çok küçükler dhaa, zorla uyandır topuklarını ve burunlarını sık, soğuk suyu yüzlerine sür. Memeyi tutamıyorlarsa sağın azıcık, sonra bebek ağzını memeye koyunca memenin üzerinden sütü dökün ağzına gider.

Formül mama verseniz sütünüz artana kadar hem çocuğun şekeri de düşmemiş olur.. küp şeker yeni doğmuş bebege bilemedim açıkcası 🤷🏻‍♀️
Siz ikiz annesi olarak özellikle mamaya öcü gibi bakmayın verin gitsin 🤷🏻‍♀️

Back