2023 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    230
Kızlar bilgisi dahilinde olan vardır inş aramızda, alt dudagımda ucuk çıktı. Bu durum spinal sezeryana engel mi ? Bebeğimi öpemem geçene kadar biliyorum zaten de, inş geçer o zmna kadar dayanırım Ama Yani bugün akşam dikişlerim baya canımı yaktı, o yüzden sorayım istedim açıkçası

yalnız önümüzdeki hafta çatı muayenesi olacak bir ufak tırstım ben burdaki yorumlardan sonra

Ben bu çatıdan hep tırsıyom şimdi kan falan tamamen dünyam döndü
Ben de o durumdayım ya eğer doktoru ikna edersem baktırmayacağım, kaçabilirim de

Saol canım gidiyorum şimdi hayırşısıyla kavuşayım inşaAllah hepimizi
Allah hayırlısı ile kavuştursun birbirinize canım Allah a emanet olun

Ben de o durumdayım ya eğer doktoru ikna edersem baktırmayacağım, kaçabilirim de

Allah hayırlısı ile kavuştursun birbirinize canım Allah a emanet olun
Vala bı yandan da herşey belirsiz durumda sırf bu belirsizlik bitsin diye koşa koşa çatı muayenesi yaptırasım geliyor. Bir sancıyla uyandım mesela. 4 dk 5dk derken baktım baya uzun sürdü. Ama sonra oğlan tekmeleyince dedim bu doğum sancısı değil kesin gaz sancısı osurmasan bile dert oluyor anasını satayım ne biçim iş bu ya

Benim de bu ara gaz durumu fazlalaştı neyse ki çıkıyor, yoksa yanmıştım, ayiramazdim da sancı mi gaz mi diye

Benim de bu ara gaz durumu fazlalaştı neyse ki çıkıyor, yoksa yanmıştım, ayiramazdim da sancı mi gaz mi diye
İçinde dert olacağına dışında konser olsun sal gitsin adam bu hamilelik sürecinde beni boşamadıysa daha da boşamaz zaten. Tüm igrencliklerime şahit oldu, bulantılar, kusmalar, gegirmeler vs vs vs

Eşim gece gece uykumun içine etti rüyamda beni aldattığını gördüm uyandım, onu da uyandırdım, bı güzel de yapıştırdım uyku, muyku kalmadı kaçtı gitti
Onların aldatma gibi bir düşüncesi olamaz ya. İlk göbüşüm çıkıp da kendi çorabımı giyerken zorlandığımda ağladım sen beni aldatirsin ben kendi işimi göremiyorum şişko oldum vs diye. Dedi Gökçe salak mısın senle baş edemiyorum bide başıma 2.belayi mi alayım hiç uğraşamam

Ya bı de hiç şüphe duymam ne bileyim saçma psikolojimi düzeltmek için devamlı iltifat eder, bu ara ağzındaki hep senin böyle güzel olacağını bilseydim hep çocuk yapardım filan diyo ben de tabi saçmalaaamaaa herif diyorum ama nasıl bir bilincaltim varsa rüyalarımda hortladı resmen

2. Çocuğa yer yapıyor şimdiden kanma bu oyunlara

Doktor ne diyor ana yüreği dayanmıyor işte uykusuzda olsan bakıyorsun bişey mi var diye
İyi ki internet var yani hipoglisemi olur çocukta deyip deyip gitti bu hemşireler ben beslemeye çalışıyom asla yiyemiyo çocuk şekeri ölçüyolar 48-58-62 deyip gidiyorlar internetten bi baktım meğer alt sınır 70olmalıymış ne doktora falan soran var geliyolar ölçüp saat başı mama verin deyip gittiler dünden beri sadece doktoru arayıp söylesenize internetten bakmasam farkında değilim olayın annem eskiden bebelere tülbente lokum sarılıp emdirlirmiş dedi de aklıma geldi çocuğa biraz küp şekeri eritip ağzına sürdük canlansın diye yazıklar olsun bunların yapacağı işe ya çocuk bayılıp gidecek gözümün önünde

Hayret birşey ya sinir oluyorum böyle durumlara, sen sakin kal canım yarın yorgunluğu bir nebze daha geçer güzel güzel emzirirsin ya da sağıp verirsin, minnacık midesi zaten doyar ve şekeri düzelir merak etme

Ah be yavrum sesi de çıkmıyor ki derdini söylesin. Eğer sırayla ölçümleri yazdiysan yükselmeye başlamış ama öyle düşün. Belki o yüzden haber vermemişlerdir. Rabbim bebislere sağlık şifa versin sana da bol sabır versin sütün de gücün de bol olsun inşallah canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…