- 8 Mayıs 2013
- 11.896
- 25.515
- 798
Yok sne doğurma zaten içeride fermente oldu cucukHayırlı olsun eco ana sayılı gün çabuk geçeeer sen gidince çok sıkılıcam ya of buralar hep dutluk kalcak ulan en önde bendim en son ben mi doğuracam ya
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yok sne doğurma zaten içeride fermente oldu cucukHayırlı olsun eco ana sayılı gün çabuk geçeeer sen gidince çok sıkılıcam ya of buralar hep dutluk kalcak ulan en önde bendim en son ben mi doğuracam ya
Oyy kıyamam ona ben. Sağ salim gelsin de kuzum gerisi inan hiç önemli değil. Sen ona paşalar gibi bakarsın zaten rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin darısı başımıza inşallahKızlar cuma bebeğime kavuşuyorum inşallah. Bebem kilo almamış, almıyor. Göbek çevresi de aynı. Zorlamanın anlamı yok dedi doktor.
Bizde de kırmızı örtülürmüş de albasmasın diye hiç yapmadık valla, annemin kuzeni getirmişti örtün diye
Kırmızıda bize örtülür anneler güneşim oda yok işin garibiBende aldım kuzum kenarları nazar boncuklu ayyy çok güzel bi görsen aylar öncesi dolapta yapan biri vardı ona 120 tl ye yaptırdım bak bakalım elinde hazır olan vardır
Anaaaaa eco mübarek günde geliyor oğluş haftamız çok iyi canım inşaAllah sezeryan sonrası ağrımızda olmaz kurtuluruzKızlar cuma bebeğime kavuşuyorum inşallah. Bebem kilo almamış, almıyor. Göbek çevresi de aynı. Zorlamanın anlamı yok dedi doktor.
Biz direkt okula yazdırıcaz çocuğuYok sne doğurma zaten içeride fermente oldu cucuk
Kesin evde bir yerdeler, telaştan bulamazsın şimdi.Kırmızıda bize örtülür anneler güneşim oda yok işin garibi
Mimozam benim annem elleriyle yapmıştı sarıda kırmızıda nasıl bulamam ya çok üzüldüm anamın emekleri gitti
Umarım eşim bulur yoksa herşeyi onu bulamama bağlarımBizde de öyle
Rahim ağzın kısalmış dedi açılma bakmadı zorunlu sezaryen olacağım zaten suyun nişanın vs gelirse hemen gel dediAçılmanız çıktı mı
Bende öyleydimEvet sancılarım rahatsız edecek şekilde hissettim gecede bebek kasıldı hep top gibi olmuştu
Şuan içeride bir gün bile bebeğine zarar olarak gör sakın stres yapma. Cuma gününe kadar sinemaya git evde yapılacakları yap çantanı kontrol et. Fotoğraf makinan varsa şarja tak. Son hazırlıklar acile almadı bak günün belli ne güzelYazamadım çünkü bunu duyduktan sonra tansiyonum 15e çıktı. Stres oldum. Yeni kendime geldim.
Aynen ya sona kaldı sabah 7 gibi alacak dr çok erkenden hastanede olacağım zaten duygularım karışık …Kesin evde bir yerdeler, telaştan bulamazsın şimdi.
Hahahahha hayırlara vesile olsun inşallahmaşallah kilosu cok iyi fazlası seni de bebegide yorar bence. cocugu okula mı yazdırcan cıkınca zamanı gelmiş sagıkla inşallah haftayada kucagına alırsın. bu arada dün hep seni nieyse ruyamda gordum. her çişe kalkısımda bi meyke meykeee diodum ne alakaysa
Kızlar cuma bebeğime kavuşuyorum inşallah. Bebem kilo almamış, almıyor. Göbek çevresi de aynı. Zorlamanın anlamı yok dedi doktor.
ekommm kizz üzüldüğün şeye bak deli zaten günün geldi daha ne kadar duracaktı bebeYazamadım çünkü bunu duyduktan sonra tansiyonum 15e çıktı. Stres oldum. Yeni kendime geldim.
Allah kolaylık versin canım şimdiden hayırlı doğumlar. Doğumdan sonra bol bol yürü, suyunu hoşafını ihmal etme. Bebeği hemen memeye tutun Spinal olacaksa tavsiyem doğumdan sonra sade bi kahve iç.Aynen ya sona kaldı sabah 7 gibi alacak dr çok erkenden hastanede olacağım zaten duygularım karışık …
Sizin muhabbetlerinizide kaçırdım benide etiketleyin doğurana günü belli olana ordan görem bari merakli insanımdır ben
Ay evet her kahveyi içemiyorum ben akşam onuda aldıramAllah kolaylık versin canım şimdiden hayırlı doğumlar. Doğumdan sonra bol bol yürü, suyunu hoşafını ihmal etme. Bebeği hemen memeye tutun Spinal olacaksa tavsiyem doğumdan sonra sade bi kahve iç.
epiduralle spinal aynı şey sanıyorum ya neden kahve içiliyor ondaAllah kolaylık versin canım şimdiden hayırlı doğumlar. Doğumdan sonra bol bol yürü, suyunu hoşafını ihmal etme. Bebeği hemen memeye tutun Spinal olacaksa tavsiyem doğumdan sonra sade bi kahve iç.
Başağrısı olmasın diyeymişepiduralle spinal aynı şey sanıyorum ya neden kahve içiliyor onda
Hiç korkma canım sadece sakin ol ameliyat sırasında derin nefes al ver korkarsan. Ameliyatın başlamasıyla bebeğin çıkması arasında hiç vakit yok. Çok güzel bir an o an Sonra dikiyorlar filan odaya götürüyorlar. Her şeyin farkında oluyorsun yani.Ay evet her kahveyi içemiyorum ben akşam onuda aldıram
Ya sağlıkla gelsinde yavrum spinal olacak sezeryan hakkında hiçbir fikrim yok nasıl bişey olacak bilmiyorum, ama serklaj acayip zorluyor beni yürüyemiyorum yarın sağlıkla kavuşalım
Epidural sırta takılıp orada kalıyor doz doz alıyorsun, spinali yapıyorlar alt taraf komple gidiyor Kahve spinalin etkisini atmak için ve bol su. Yoksa baş ağrısı, omuz boyun ağrısı olabiliyor.epiduralle spinal aynı şey sanıyorum ya neden kahve içiliyor onda
neye göre karar veriyolar buna acaba hangisi daha iyiEpidural sırta takılıp orada kalıyor doz doz alıyorsun, spinali yapıyorlar alt taraf komple gidiyor Kahve spinalin etkisini atmak için ve bol su. Yoksa baş ağrısı, omuz boyun ağrısı olabiliyor.