• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    230
Hayırlı olsun eco ana 😍 sayılı gün çabuk geçeeer sen gidince çok sıkılıcam ya of buralar hep dutluk kalcak ulan en önde bendim en son ben mi doğuracam ya 😂😂
Yok sne doğurma zaten içeride fermente oldu cucuk

Kızlar cuma bebeğime kavuşuyorum inşallah. Bebem kilo almamış, almıyor. Göbek çevresi de aynı. Zorlamanın anlamı yok dedi doktor.
Oyy kıyamam ona ben. Sağ salim gelsin de kuzum gerisi inan hiç önemli değil. Sen ona paşalar gibi bakarsın zaten 💙💙 rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin darısı başımıza inşallah 🙏

Bizde de kırmızı örtülürmüş de albasmasın diye hiç yapmadık valla, annemin kuzeni getirmişti örtün diye
Bende aldım kuzum kenarları nazar boncuklu ayyy çok güzel bi görsen 😊😁 aylar öncesi dolapta yapan biri vardı ona 120 tl ye yaptırdım bak bakalım elinde hazır olan vardır
Kırmızıda bize örtülür anneler güneşim oda yok işin garibi😜
Mimozam benim annem elleriyle yapmıştı sarıda kırmızıda nasıl bulamam ya çok üzüldüm anamın emekleri gitti

Kızlar cuma bebeğime kavuşuyorum inşallah. Bebem kilo almamış, almıyor. Göbek çevresi de aynı. Zorlamanın anlamı yok dedi doktor.
Anaaaaa eco mübarek günde geliyor oğluş haftamız çok iyi canım inşaAllah sezeryan sonrası ağrımızda olmaz kurtuluruz

Yazamadım çünkü bunu duyduktan sonra tansiyonum 15e çıktı. Stres oldum. Yeni kendime geldim. 🫠
Şuan içeride bir gün bile bebeğine zarar olarak gör sakın stres yapma. Cuma gününe kadar sinemaya git evde yapılacakları yap çantanı kontrol et. Fotoğraf makinan varsa şarja tak. Son hazırlıklar acile almadı bak günün belli ne güzel 🙏

Kesin evde bir yerdeler, telaştan bulamazsın şimdi.
Aynen ya sona kaldı sabah 7 gibi alacak dr çok erkenden hastanede olacağım zaten duygularım karışık …
Sizin muhabbetlerinizide kaçırdım benide etiketleyin doğurana günü belli olana ordan görem bari merakli insanımdır ben

maşallah kilosu cok iyi fazlası seni de bebegide yorar bence. cocugu okula mı yazdırcan cıkınca zamanı gelmiş :KK70: sagıkla inşallah haftayada kucagına alırsın. bu arada dün hep seni nieyse ruyamda gordum. her çişe kalkısımda bi meyke meykeee diodum ne alakaysa :KK70:
Hahahahha hayırlara vesile olsun inşallah 😂
Doktora kalsa 40 da sezaryen planlıyordu da bebe durmak istemiyor bende gerçekten kötüyüm taşıyamıyorum artık

Yazamadım çünkü bunu duyduktan sonra tansiyonum 15e çıktı. Stres oldum. Yeni kendime geldim. 🫠
ekommm kizz üzüldüğün şeye bak deli zaten günün geldi daha ne kadar duracaktı bebe
ne fırlattın tansiyonu kendine gel🤭
şükür ki sağlığı yerinde bi hastalığı yok maşallah hiçbir sorun yok
Hayırlısıyla kavuşun inşallah😍

Aynen ya sona kaldı sabah 7 gibi alacak dr çok erkenden hastanede olacağım zaten duygularım karışık …
Sizin muhabbetlerinizide kaçırdım benide etiketleyin doğurana günü belli olana ordan görem bari merakli insanımdır ben
Allah kolaylık versin canım şimdiden hayırlı doğumlar. Doğumdan sonra bol bol yürü, suyunu hoşafını ihmal etme. Bebeği hemen memeye tutun 🙏Spinal olacaksa tavsiyem doğumdan sonra sade bi kahve iç.

Allah kolaylık versin canım şimdiden hayırlı doğumlar. Doğumdan sonra bol bol yürü, suyunu hoşafını ihmal etme. Bebeği hemen memeye tutun 🙏Spinal olacaksa tavsiyem doğumdan sonra sade bi kahve iç.
Ay evet her kahveyi içemiyorum ben akşam onuda aldıram😂
Ya sağlıkla gelsinde yavrum spinal olacak sezeryan hakkında hiçbir fikrim yok nasıl bişey olacak bilmiyorum, ama serklaj acayip zorluyor beni yürüyemiyorum yarın sağlıkla kavuşalım

epiduralle spinal aynı şey sanıyorum ya neden kahve içiliyor onda🙃

Ay evet her kahveyi içemiyorum ben akşam onuda aldıram😂
Ya sağlıkla gelsinde yavrum spinal olacak sezeryan hakkında hiçbir fikrim yok nasıl bişey olacak bilmiyorum, ama serklaj acayip zorluyor beni yürüyemiyorum yarın sağlıkla kavuşalım
Hiç korkma canım sadece sakin ol ameliyat sırasında derin nefes al ver korkarsan. Ameliyatın başlamasıyla bebeğin çıkması arasında hiç vakit yok. Çok güzel bir an o an 😍 Sonra dikiyorlar filan odaya götürüyorlar. Her şeyin farkında oluyorsun yani.

epiduralle spinal aynı şey sanıyorum ya neden kahve içiliyor onda🙃
Epidural sırta takılıp orada kalıyor doz doz alıyorsun, spinali yapıyorlar alt taraf komple gidiyor 🙃 Kahve spinalin etkisini atmak için ve bol su. Yoksa baş ağrısı, omuz boyun ağrısı olabiliyor.

Epidural sırta takılıp orada kalıyor doz doz alıyorsun, spinali yapıyorlar alt taraf komple gidiyor 🙃 Kahve spinalin etkisini atmak için ve bol su. Yoksa baş ağrısı, omuz boyun ağrısı olabiliyor.
neye göre karar veriyolar buna acaba hangisi daha iyi

Back