2023 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    230
Güle güle dağıtın G gunesli gunler bazı bedeller ödenmiş neyse benim doğuma yetişmez zaten geç kaldım anam perşembeye doğrursun diyo kandilya o günü seçti herlde jdjfjf

Merhaba kızlar yatışım yapıldı ameliyat sırası bekliyorum sancım çıktı ve baya da var dua edin annem yolda memleketten geliyor benim oğlan sabırsız çıktı
Göz açıp kapatıncay geçsin inşallah bi bakmışın bebin kollarında sağlıkla kavuştursjn rabbim
Bu duayı çokça oku

” Sümmes sebila yesserahu.”

ثُمَّ السَّبِيلَ يَسَّرَهُ
Manası:Sonra ona, doğumunu, seçeceği yolu, mutluluğu, hidayeti, çevresinden yararlanmayı kolaylaştırdı.”

Yok kız , senin gönderdiğinin yanında bizimki ne ki
Matematiğimiz yetmediydi grupçana hesaplamaya , ama bak ben şak diye söyledim 550 tl diye. Lan mumu bile 2 tane yaptırdım agsjshah
hahahahaj ben de ondan yaptırmadım başka bişey yaptırdım ama gelmedi daha

Merhaba kızlar yatışım yapıldı ameliyat sırası bekliyorum sancım çıktı ve baya da var dua edin annem yolda memleketten geliyor benim oğlan sabırsız çıktı
Hayirli saglikli gelsin evladin kuzum gozun aydin ameliyatin guzel gecsin
Güle güle dağıtın G gunesli gunler bazı bedeller ödenmiş neyse benim doğuma yetişmez zaten geç kaldım anam perşembeye doğrursun diyo kandilya o günü seçti herlde jdjfjf
Gel persembe beraber dogurak bunlar da napiyosa yapsin

Hayirli saglikli gelsin evladin kuzum gozun aydin ameliyatin guzel gecsin

Gel persembe beraber dogurak bunlar da napiyosa yapsin
burda bi hastanede manyak bi kadın doktor var diyo ki planlı normal doğum yaptırıyorum. şu gün doğurursun diye gün veriyorum o güne kadar strese giriyor ve o gün doğuruyor diyor

Çikolataları da çok güzel maşallah güle güle dağıtmak nasip olsun inşallah . Annelere laf yok onların kalbi evlatları için çarpıyor. Sadece köy kadınından ince düşünce beklemeyeceksin çünkü onlarda görmedi ne öğrendiyse onu yapıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…