2023 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    230
Ne bileyim arkadaş. Yükseleni kesin boğa ama hayır herşeyi yiyemezsin ya çocuğun çikolatalarını atmışım tadına baktın mı diyor ağladım olm ben bi tur kıyamadım yemeye rahimsiz ne anlar
Kiz bi kalite kontrol yapilmali ama bence
burda bi hastanede manyak bi kadın doktor var diyo ki planlı normal doğum yaptırıyorum. şu gün doğurursun diye gün veriyorum o güne kadar strese giriyor ve o gün doğuruyor diyor
Ahahhahahahmantikli

Kiz bi kalite kontrol yapilmali ama bence

Ahahhahahahmantikli
Liseden mezun olucam babama dedim kep töreni var cübbe giyecem para lazım, bana dedi önce bi hak et. Ne o öyle liseden mezun olup cübbe mi giyilirmiş. Gururuma yediremedim giymedim. Ünidenmmezun oldum da giydim.
Şimdi doğumu bekliyorum bi hakedeyim

burda bi hastanede manyak bi kadın doktor var diyo ki planlı normal doğum yaptırıyorum. şu gün doğurursun diye gün veriyorum o güne kadar strese giriyor ve o gün doğuruyor diyor
Hahahhha lan bunu annem yapıyor bana şu an gün veriyor ha bire kadın perşembe oruç tutmayım doğurursun o güne diyor

bu yasagı delmenin yolu var gibi okadar instagram linki paylaşıoz
Agshagah geçen opet reklamına sövmüştüm de kazen beni etiketleyip bende de çıkıyor reklam demişti. Ondan etiketlendiğimi görünce altıma işedim naptım diye. Hep bu olaylar bana patlar sınıfın yaramaz çocuğu benim

ohaaa buraya yazdın diye mi etiketledi

Sol omzumdaki melek: Ya zaten şurda 10 kişi var faal yaz hepsine al numaraları.
Sağ omzumdaki melek: çocuk olunca kurallara uyup iyi bir insan olacağına söz verdin
2013 ocak anneleri grubundan arkadaşım çok hala da görüşüyorum.istanbula bile gittim birinin evinde kaldım tüm istanbul grubu geldi oraya yüz yüze tanıştık.şuan iki arkadaşımın çocukları dizilerde oynuyor onları da takip ediyorum.güzel günlerdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…