- 8 Mayıs 2013
- 11.896
- 25.515
- 798
Kiz bi kalite kontrol yapilmali ama benceNe bileyim arkadaş. Yükseleni kesin boğa amahayır herşeyi yiyemezsin ya çocuğun çikolatalarını atmışım tadına baktın mı diyor ağladım olm ben bi tur kıyamadım yemeye rahimsiz ne anlar
Ahahhahahahburda bi hastanede manyak bi kadın doktor var diyo ki planlı normal doğum yaptırıyorum. şu gün doğurursun diye gün veriyorum o güne kadar strese giriyor ve o gün doğuruyor diyor
Of sorma. Herkesten telini isteyip watsap grubu kurasım var da yassaaah kardeşim yassaaaah diye kulağımda çınlıyor sesO değil de doğurup gruptan bir yıldız gibi kayacaklar yazık ya
O zaman da bokunu, gazini,uykusunu, sutunu konusmaya girecezO değil de doğurup gruptan bir yıldız gibi kayacaklar yazık ya
Of sorma. Herkesten telini isteyip watsap grubu kurasım var da yassaaah kardeşim yassaaaah diye kulağımda çınlıyor ses
İnş be gülümO zaman da bokunu, gazini,uykusunu, sutunu konusmaya girecez
Liseden mezun olucam babama dedim kep töreni var cübbe giyecem para lazım, bana dedi önce bi hak et. Ne o öyle liseden mezun olup cübbe mi giyilirmiş. Gururuma yediremedim giymedim. Ünidenmmezun oldum da giydim.Kiz bi kalite kontrol yapilmali ama bence
Ahahhahahahmantikli
her doğuran böyle giderse kaldıramam bakQueen_bee17 nin aramızdan ayrılışının birinci ay-ı devriyesi dkfkfkdk
Hahahhha lan bunu annem yapıyor bana şu an gün veriyor ha bire kadınburda bi hastanede manyak bi kadın doktor var diyo ki planlı normal doğum yaptırıyorum. şu gün doğurursun diye gün veriyorum o güne kadar strese giriyor ve o gün doğuruyor diyor
bak doğurursun o gün demedi demeHahahhha lan bunu annem yapıyor bana şu an gün veriyor ha bire kadınperşembe oruç tutmayım doğurursun o güne diyor
bu yasagı delmenin yolu var gibiOf sorma. Herkesten telini isteyip watsap grubu kurasım var da yassaaah kardeşim yassaaaah diye kulağımda çınlıyor ses
Agshagah geçen opet reklamına sövmüştüm de kazen beni etiketleyip bende de çıkıyor reklam demişti. Ondan etiketlendiğimi görünce altıma işedimbu yasagı delmenin yolu var gibiokadar instagram linki paylaşıoz
ohaaa buraya yazdın diye mi etiketlediAgshagah geçen opet reklamına sövmüştüm de kazen beni etiketleyip bende de çıkıyor reklam demişti. Ondan etiketlendiğimi görünce altıma işedimnaptım diye. Hep bu olaylar bana patlar sınıfın yaramaz çocuğu benim
Aynenohaaa buraya yazdın diye mi etiketledi
Kahve yapar karşılıklı içerdik yaaaa jfjfjfOf sorma. Herkesten telini isteyip watsap grubu kurasım var da yassaaah kardeşim yassaaaah diye kulağımda çınlıyor ses
ay şu an kendimi ortada ve apaçık hissettimAynen
Allah belasını versin şu opet reklamını demiştim. Versin ama uyuz etmişti beni.
2013 ocak anneleri grubundan arkadaşım çok hala da görüşüyorum.istanbula bile gittim birinin evinde kaldım tüm istanbul grubu geldi oraya yüz yüze tanıştık.şuan iki arkadaşımın çocukları dizilerde oynuyor onları da takip ediyorum.güzel günlerdiSol omzumdaki melek: Ya zaten şurda 10 kişi var faal yaz hepsine al numaraları.
Sağ omzumdaki melek: çocuk olunca kurallara uyup iyi bir insan olacağına söz verdin
Ya o zaman biri etiketlemişti kazeni şuna bişey yapamaz mıyız diye. Her mesaj okunmuyordur ama belli parametreler vardıray şu an kendimi ortada ve apaçık hissettim
ayyy her mesajımız okunuyor olamaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?