2023 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    230
aynen dedğin gibi gerçekler etkiliyor daha cok. nazar da cok cekerim annem hep okurdu beni eskiden.
Ben de nazara çok gelirim canım kendime bile nazar değdirebiliyoeum o derece geçen anneme anne 15 gündür mide bulantısını unuttum keyfim çok yerinde dedim 3 gündür ya kusuyorum ya bulanıyorum. Sürekli okumak lazım

al benden de o kadar. normalde mide yanmam hep olur herşeyi yiyemem. sonra teyzeme dedim hamilelikte hiç midem yanmadı . sonra kaç gece uyuyamadım yanmadan

Merhaba kızlar yatışım yapıldı ameliyat sırası bekliyorum sancım çıktı ve baya da var dua edin annem yolda memleketten geliyor benim oğlan sabırsız çıktı
Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah sabırsız sayılmaz canım artık günü yaklaştı zaten. Bol bol öp kokla bizim yerimize

Merhaba kızlar yatışım yapıldı ameliyat sırası bekliyorum sancım çıktı ve baya da var dua edin annem yolda memleketten geliyor benim oğlan sabırsız çıktı
Oyy kuzum sağlıkla gelsin inşallah, haftası da tam canım hiç canını sıkma her şey güzel olacak inşallah Bizi de haberdar et kuzum doğumdan sonra.

Annem bebeklik yastığımı getirmiş bi de yer minderi yaptırdım anneme duygularım dalga dalgaaa dalgaaalanıyooor
Ya benim de kundaklarımla yastığımı gönderdi geçen bide iğne oyalı ağzı mendili yaptırmış dedim aney buna gerek var mıydı sonuçta çocuk buna kusacak sen zirlama dedi bana ahdjshsj
Bi daha annemle ilgili bişey dersem ağzıma vurun

Hahahha sen zırlama mı off

Ya çok güzeeeeel off ecoo ben böyle şeyler yaptırmicaktım aklımı çeliyorsun şu an ne kadara yaptırdın bunları
Ya ben yaptırmama taraftarıydım ama bizim evin pembiş gelini kocam illa yaptıralım dedi, kurumdan gelenler olur dedi. Okey kocam dedim. 550 verdik herhalde. Mumlardan 2 tane yaptırdım kendi evime koyacam ay lav mum. Anahtarlığı da sadece kendime yaptırdım. Çiko 400 tl kargo dahil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…