Vallahi anlamadım ben de kendisi bekar bir de o yüzden de halden anlamıyor rahat birisi ben de arayı bozup ailede huzuru kaçıran gelin olmak istemiyorum oof ofBu kadının evi barkı yok mu ya? Gelip yerleşmiş.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Vallahi anlamadım ben de kendisi bekar bir de o yüzden de halden anlamıyor rahat birisi ben de arayı bozup ailede huzuru kaçıran gelin olmak istemiyorum oof ofBu kadının evi barkı yok mu ya? Gelip yerleşmiş.
Bugünki şükür sebebim görümcemin olmamasıVallahi anlamadım ben de kendisi bekar bir de o yüzden de halden anlamıyor rahat birisi ben de arayı bozup ailede huzuru kaçıran gelin olmak istemiyorum oof of
Neeee hahahhha lan bu ne saçma rüyaAy rüyamda var ya o kadar salak şeyler gördüm ki. Talat bulut ile yengem evlenecekmiş tövbe est. Yengeme diyorum sen çıldırdın mı sapık bu adam, dünya haberi çıktı. Sanki tek sorun buymuş gibi. Abimden ne ara boşandı ne ara talat bulutla tanıştı bilmiyorum , üstelik üç çocuğu var ayrıca talat bulut yengemi napsın dimi? Kıyamet koparıyorum yengeme.
O sırada talat bulut: ben ne alaka a qNeeee hahahhha lan bu ne saçma rüya
Tesekkurler canim. Kizim da mart doğumlu. Coraptir patiktir, zorunlu çanta malzemeleri hazır da onceki dogumda rahatsız olduğum şeyleri hatırlayıp çözüm bulmaya çalışıyorumcanım hastane haline o kadar takma hiç benim ikinci bebişime hamileyim üçüncü gebeliğim arada buralarada girip bakıyorum oğlumun doğumu sürpriz olmuştu 20 gün erken gelmişti gününden çantam falan hazırdı bence artık tamamla hastane çantanı hiç öyle görmeye gelirler pijamayla görmesinler diyede takma o haldeyken gelenler senle ilgilensin sen bebişinle ilgilen ben iki takım gündelik pijama koymuştum birini hastane için almıştım ama geniş olaun diye özel olarak aldım düz kırmızı pijama güzel birde yazma koydum çorap falan koy ama canım doğumdan sonra ayaklar falan baya üşüyo çünkü bayada yazmışım benide şimdiden heyecan sardı sağlıkla alın kucağınıza inşallah
Ay çok güzel o diziGünaydınnnn
Dün akşam eşimle chernobyl diye bir diziye başladık. Çernobil kazasını anlatıyor. Ay nasıl canım sıkıldı gece gece Sabaha kadar düşün düşün boktur işin... Modunda takıldım resmen.
Diyorum öyle bir şey olsa ne yaparım, kafamda bavullar hazırlıyorum. Çocukların bezleri, yiyecekleri... Dizide hamile bir kadın var onla empati filan yapıyorum. Allahım Neler neler geçti kafamdan.
Evet gerçekten çok çok güzel, insanı acayip içine çekiyor Ay ama işte olmayan dertlerle dertlendim gece geceAy çok güzel o dizi
Ekocum yorumumu merak ediyorsan dkdjdjdjdj bi tarafın açık kalmış olabilüAyrıca yengemi çok severim. Ben beş yaşındayken evlenmişti abimle. 3 abi olunca bende yengemi abla saymıştım tabi. Yengeme sen benim ikinci annemsin beni sen büyüttün sayılır hiç mi hatrım yok sende diyorum. Bunları anlatıyorum yengeme. Doğum zamanı yapmasaydın bari diyorum. Küçük 2ye giden kızı var onu sana vermem onu o sapığın yanına götüremezsin diyorum.
Baya olayı içselleştirmişim ya
Biz netflişi kapattık. Fakir hissediyoreee.Evet gerçekten çok çok güzel, insanı acayip içine çekiyor Ay ama işte olmayan dertlerle dertlendim gece gece
Ben de ödemem daha yither dünyanın parası olmuş ama bu dizi blutvdeBiz netflişi kapattık. Fakir hissediyoreee.
Olur olur insallah bir sipsak tamamdırHe onun için aldım, ama hastanede ona enerjim olur mu bilmiyorum olmazsa evde çekeriz napalım. Bi poz olsa bile yeter
Yaka açıklığı için belki kancalı iğne takabilirsiniz. Hastane zaten sıcak şal darlamasın sizi.
Gece 37 kere kalkmaya yine iyi yengemi görmüşüm. Ya ben evlenseydim talat bulutla. Aman allahım. Kafayı sıyırırdım ahdjshshEkocum yorumumu merak ediyorsan dkdjdjdjdj bi tarafın açık kalmış olabilü
He mi netflişte izlemiştik sanki biz. Gerçi çernobille ilgili çok dizi, belgesel yapıldı.Ben de ödemem daha yither dünyanın parası olmuş ama bu dizi blutvde
Ay evet çok pahalanmış bizde kapatırız muhtemelen zaten izlemeye vakit mi bulucazBiz netflişi kapattık. Fakir hissediyoreee.
Sabahlik da iyi fikir ince birsey hemen üstüne almalik. TesekkurlerBen pijamanın üstüne ince peluş gibi bir sabahlık aldım popoyu da örtecek şekilde uzun biraz onu giyer rahat ederim diye düşündüm
Djdjdjdj başka birini bulamadın mı derdik biz deGece 37 kere kalkmaya yine iyi yengemi görmüşüm. Ya ben evlenseydim talat bulutla. Aman allahım. Kafayı sıyırırdım ahdjshsh
darısı bizlere canım ben şimdiden çok heyecan yaptım hareketleri net hissetmeye başlasam içim biraz daha rahat olucak ilk gebeliğim 32 haftalıkken karnımda ölmüş o yüzden çok tedirginim oğlumda coraspin veriyodu doktor bu sefer direk oksapar dan başlattı hayırlısıyla kucağım almayı nasip etsin allah inşallah hepinizinde hepimizinde hatta foğumlarımız kolay geçer sağlıklı bir şekilde alırız kucağımıza bebişlerimizi zaman baya çabuk geçiyo benim oğlan bir ay sonra 3 yaşıyo bile kocaman oldu darısı sizlerin bebişlerinizeTesekkurler canim. Kizim da mart doğumlu. Coraptir patiktir, zorunlu çanta malzemeleri hazır da onceki dogumda rahatsız olduğum şeyleri hatırlayıp çözüm bulmaya çalışıyorum
Hepimiz saglikla alalım insallah. Gerçekten heyecanli
İlk trimester geçsin ikincisinde premses olacağız derken son günleri saymaya başladık çok şükür
Aynen bunu düşünerek kapattık. Tam zamanında kapattık valla şahmeran gelmiş önüme hep o çıkardı izle diye. Ben yılana bakamam çocuğumu korkudan doğururdum.Ay evet çok pahalanmış bizde kapatırız muhtemelen zaten izlemeye vakit mi bulucaz
Netfilikşte filmi vardı onun sanırım.He mi netflişte izlemiştik sanki biz. Gerçi çernobille ilgili çok dizi, belgesel yapıldı.