• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    230
ben 2 tane emzirme geceliği aldım dümdüz sıradan. üstüne de lacivert kadife sabahlık aldım. kadife olduğu için şık duruyor öyle bişey alabilirsin. bi de doğum esnasında giymek için babanne geceliği aldım😄 uzun kollu boyu da uzun onu doğururken giyicem ins doğurursam😬 pijama almadım o eksik

ben onu ilk çıktığı zaman izlemiştim nükleer enerji fobim oluştu😄 babam pet çekildiğinde hamilelere 1 gün yaklaşmayın demişler. ne alaka diyorum sonra bi baktım o da nükleer enerjiymiş içine ilaç veriyolar onu atana kadar tehlikeliymiş. nasıl kaçıyoruz ama birbirimizden🤣
Ahahaha evet radyolojik verdikleri ilaç aslında. Ay fobi değil de işte insanın çocuğu olunca çok değişik bir psikoloji. Savaş filan olsa ne yaparım çocuklarla düşüncesi hemen kafada dolanıyor.

Günaydın gözün aydın mimoza 😍 hepimiz durup durup bi anda doğurucaz gibi

Doğumdan önce öyle deliksiz uyku kim de olabiliyormuş ki🥲 göbek rahatsız eder, sırt rahatsız eder. Yarım saatte en geç bir saatte bir çiş rahatsız eder 🥸 iki saat deliksiz uyuyamadım ben hiç. Belki bebem iki saat uyutur beni.
Sağol canım inşallah tutabilirim biraz daha 😊

Ay kızlar üç aylara da girdik mübarek günlerde bebislerimizi kucağımıza alacağız inşallah😍 Allahim bu günler hürmetine hepimizi sağlıkla kolaylıkla yavrusuna kavustursun🙏🏻🌼
Amin inş 🥰 normal sancısıyla, suyunun patlamasıyla kandil günü kim doğuracak acaba diye aklıma geldi benim de 🤩 sen kandilde doğmuştun annecim diye ilerde anlatılır 😄

günaydın rüyamda koşuyordum hoplayıp zıplıyordum 😆 hareket etmeyi ne kadar özlediysem saçma sapan şryler görmeye başladım 🤣 bu arada terlemeye devam eden var mı ya donuma kadar ıslanmışım 🤦🏻‍♀️
Bazen benimde ıslak oluyor çiş sanıyorum ama ter 😂 zaten sabah akşam don değişip duruyorum sürekli.

Güzel dizi ama ya güneş gerçek üstelik. Bi de silent olması lazım 1 ve 2 si var filmin. Adı gibi büyük bi sessizlikte geçiyor film ama sabırla izleyebilirsiniz sonradan çok sarıyor; hamile bi kadın ses çıkarmadan doğum yapmak zorunda kalıyor fln baya iyi 😂😂
Evet onu da izlemiştim 👍🙈 ay insan acayip empati yapıyor öyle şeylerle

Benim pijamanin yakasi biraz acikça da 🤭Erkekler de gelir odaya babalar enisteler kardeşler. Bir sey mi alsam dedim. Belki büyükçe bir şal.

Peki bir de hastaneden çıkarken ya da fotoğraf vs çekimi icin kıyafet düşündünüz mü 🙂
Fotoğraf çekimi için beyaz lohusa takımı koydum ben. İnşallah bebeğimiz küvezde kalmaz da kucağımıza alıp fotoğraf çektirmek nasip olur. Madem birşey almadın kadife sabahlıklar var çok şık onlardan al önünü de kapatırsın hastanede yürüyüş yaparken de iyi olur örter her yerini

ben 2 tane emzirme geceliği aldım dümdüz sıradan. üstüne de lacivert kadife sabahlık aldım. kadife olduğu için şık duruyor öyle bişey alabilirsin. bi de doğum esnasında giymek için babanne geceliği aldım😄 uzun kollu boyu da uzun onu doğururken giyicem ins doğurursam😬 pijama almadım o eksik
Kadife sabahlık da mantikli. Bugün çıkıp bir bakayım ben de. Analık izninin keyfini süreyim🤰

Fotoğraf çekimi için beyaz lohusa takımı koydum ben. İnşallah bebeğimiz küvezde kalmaz da kucağımıza alıp fotoğraf çektirmek nasip olur. Madem birşey almadın kadife sabahlıklar var çok şık onlardan al önünü de kapatırsın hastanede yürüyüş yaparken de iyi olur örter her yerini
Oy çokluğuyla kadife sabahliga karar verildi 😁

Bu akşam kız kardeşim geliyor. Sevdiği yemeklerden, ikramlardan yapacağım inş şimdi kalkıp. Üç günlük 😂 dua edin yaaa 😂 ağrım da olsa yapmazsam hain gibi hissederim kendimi kesin. Akşama doğuran var ki yok mu özet geçersiniz artık ben anca toparlarım 🙈🙈 öptüm 💋
Kendini çok yorma bak acısı çıkıyor sonra 🙈

He onun için aldım, ama hastanede ona enerjim olur mu bilmiyorum 😀 olmazsa evde çekeriz napalım. Bi poz olsa bile yeter 😁
Yaka açıklığı için belki kancalı iğne takabilirsiniz. Hastane zaten sıcak şal darlamasın sizi.
İlk çıktığında üşüme tutuyor canım senin öyle olmadı mı tüp ameliyatı olunca

Ay rüyamda var ya o kadar salak şeyler gördüm ki. Talat bulut ile yengem evlenecekmiş tövbe est. Yengeme diyorum sen çıldırdın mı sapık bu adam, dünya haberi çıktı. Sanki tek sorun buymuş gibi. Abimden ne ara boşandı ne ara talat bulutla tanıştı bilmiyorum , üstelik üç çocuğu var 🤣 ayrıca talat bulut yengemi napsın dimi? Kıyamet koparıyorum yengeme.
😂😂😂 Bende şevval sam ı gördüm iki göğsü açık ama nasıl süt akıyor görsen. Dedim senin bebeğin mi var yok dedi hiç durmadı hep süt geliyor bir yandan da sıkıyor sıkma sakın hep akar dedim sen elleme kendiliğinden kesilir dedim kadına 😂😂😂😂 velhasıl gebelik saçma rüyalar evresindeyiz

😂😂😂 çok güldüm
Hakikaten iyi ki ameliyat olmuşsun. Sen yazınca denedim, burun ucumdan tutup parmağımla kaldırınca genzime hava vuruyor ancak benim de 😅
Gecen yok kızkardeşim burnundan estetik amaçlı ameliyat oldu. Ama doktor açınca demiş ki; burunda egrılik de varmış dışardan görünmeyen. Ve ameliyat sonrası çok rahat nefes almaya başladığını söyledi kardeşim.
Ve benim burnumda gayet düzgündür , ama sanırım içerde eğrilik olabilir , ucunu yukarı kaldırınca daha rahat hava geliyor işte, bi süredir hamilelikten zaten tıkalı ok ama onun dışında da var bi sıkıntı. Hayır estetik olmayı asla istemiyorum da, çünkü güzel ya burnum 🙈😅 koz kardeşim beni kıskandığı işin ameliyat oldu hatta , doktora burnumu göstermiş fln, ablam gibi yap diye kendisi anlattı 😝😝😝
Benim burun egrilmis ve aşağı uzamış üzülürdüm burnum aileme benzemiyo diye ameliyattan sonra anamgil gibi burnum oldu 😆 hatta doktor senin burun ufakmış dedi, kimse de anlamaz su an ameliyat olduğumu öyle doğal yaptı 😄 valla nefes çok önemli korona döneminde filan mazallah mahfolurdum, içeride sıkıntı varsa sen de doğumdan sonra baktır kuzum

Bu akşam kız kardeşim geliyor. Sevdiği yemeklerden, ikramlardan yapacağım inş şimdi kalkıp. Üç günlük 😂 dua edin yaaa 😂 ağrım da olsa yapmazsam hain gibi hissederim kendimi kesin. Akşama doğuran var ki yok mu özet geçersiniz artık ben anca toparlarım 🙈🙈 öptüm 💋
Küçük enişteye bişey yok mu 😂

Back