Ya rüyamda talat bulutla yengem evlenmiş diyorum şimdi çernobilin dizisi nerde filmi nerde nasıl hatırlayam he de geçNetfilikşte filmi vardı onun sanırım.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ya rüyamda talat bulutla yengem evlenmiş diyorum şimdi çernobilin dizisi nerde filmi nerde nasıl hatırlayam he de geçNetfilikşte filmi vardı onun sanırım.
Ya bırak talat Bulut ne alaka başka oyuncu kalmadı mı dkfjfjfjYa rüyamda talat bulutla yengem evlenmiş diyorum şimdi çernobilin dizisi nerde filmi nerde nasıl hatırlayam he de geç
Dengesize bak ya lafa bakİlk doğumumda eşim vandaydi. Ankaraya gelecekti. Tam da uçağı olduğu gün doğum yapmıştım. Ben de özenmiştim eşim geliyor diye beyaz elbise götürüp görüs zamanı giymiştim hastanede. Ziyarete gelen bi yakinimiz Ay doğumdan sonra bunu mu düşündün diye beni eziklemisti ne var yani düşünemez miyim özenemez miyim bir iki foto cekinmistik çok da güzel hatıra kaldı. İçime nasil oturduysa dedigi acaba bu dogumumda ne giyipte onun içine oturtsam
İnsanların içi fesat olmayagorsun. Ne yapsan kulp takarlar çok iyi düşünmüşsun ne güzel.İlk doğumumda eşim vandaydi. Ankaraya gelecekti. Tam da uçağı olduğu gün doğum yapmıştım. Ben de özenmiştim eşim geliyor diye beyaz elbise götürüp görüs zamanı giymiştim hastanede. Ziyarete gelen bi yakinimiz Ay doğumdan sonra bunu mu düşündün diye beni eziklemisti ne var yani düşünemez miyim özenemez miyim bir iki foto cekinmistik çok da güzel hatıra kaldı. İçime nasil oturduysa dedigi acaba bu dogumumda ne giyipte onun içine oturtsam
Amin kuzum inşallahAy kızlar üç aylara da girdik mübarek günlerde bebislerimizi kucağımıza alacağız inşallah Allahim bu günler hürmetine hepimizi sağlıkla kolaylıkla yavrusuna kavustursun❤
Bak bebelerden biri itiraz ediyo hayret bişi yaa diye el kol yapıyo artık adım değişti bi de heheheŞu soldaki bebeğin asiliğine bakar mısınız
Rabia bak kadın 33. Hafta mı ne doğurmuş sen tut içinde daha
Kız pizza ne, şimdi seni her gördüğümde canım pizza çekecekBak bebelerden biri itiraz ediyo hayret bişi yaa diye el kol yapıyo artık adım değişti bi de hehehe
ben 2 tane emzirme geceliği aldım dümdüz sıradan. üstüne de lacivert kadife sabahlık aldım. kadife olduğu için şık duruyor öyle bişey alabilirsin. bi de doğum esnasında giymek için babanne geceliği aldım uzun kollu boyu da uzun onu doğururken giyicem ins doğurursam pijama almadım o eksikHastane çantam hâlâ tamamlanmadi da bir şey danışayım. Doğumdan sonrasi icin pijama takimi süslü değil de kullanışlı olsun dedim ve dümdüz birsey aldım. Ama hastaneye ziyarete gelecekler olacaktır. Pijamayla görünmek istemiyorum. Siz üstünüze birsey ayarladiniz mi?
Yani aniden biri gelse şöyle üstümüze ativermelik
ben onu ilk çıktığı zaman izlemiştim nükleer enerji fobim oluştu babam pet çekildiğinde hamilelere 1 gün yaklaşmayın demişler. ne alaka diyorum sonra bi baktım o da nükleer enerjiymiş içine ilaç veriyolar onu atana kadar tehlikeliymiş. nasıl kaçıyoruz ama birbirimizdenGünaydınnnn
Dün akşam eşimle chernobyl diye bir diziye başladık. Çernobil kazasını anlatıyor. Ay nasıl canım sıkıldı gece gece Sabaha kadar düşün düşün boktur işin... Modunda takıldım resmen.
Diyorum öyle bir şey olsa ne yaparım, kafamda bavullar hazırlıyorum. Çocukların bezleri, yiyecekleri... Dizide hamile bir kadın var onla empati filan yapıyorum. Allahım Neler neler geçti kafamdan.
Birilerinin canı kavga istiyorrrrrAy rüyamda var ya o kadar salak şeyler gördüm ki. Talat bulut ile yengem evlenecekmiş tövbe est. Yengeme diyorum sen çıldırdın mı sapık bu adam, dünya haberi çıktı. Sanki tek sorun buymuş gibi. Abimden ne ara boşandı ne ara talat bulutla tanıştı bilmiyorum , üstelik üç çocuğu var ayrıca talat bulut yengemi napsın dimi? Kıyamet koparıyorum yengeme.
Beenngünaydın rüyamda koşuyordum hoplayıp zıplıyordum hareket etmeyi ne kadar özlediysem saçma sapan şryler görmeye başladım bu arada terlemeye devam eden var mı ya donuma kadar ıslanmışım
Ben de gorumcemi gordumAy rüyamda var ya o kadar salak şeyler gördüm ki. Talat bulut ile yengem evlenecekmiş tövbe est. Yengeme diyorum sen çıldırdın mı sapık bu adam, dünya haberi çıktı. Sanki tek sorun buymuş gibi. Abimden ne ara boşandı ne ara talat bulutla tanıştı bilmiyorum , üstelik üç çocuğu var ayrıca talat bulut yengemi napsın dimi? Kıyamet koparıyorum yengeme.
Ye beni ekonomi yedi zaten deKız pizza ne, şimdi seni her gördüğümde canım pizza çekecek
Güzel dizi ama ya güneş gerçek üstelik. Bi de silent olması lazım 1 ve 2 si var filmin. Adı gibi büyük bi sessizlikte geçiyor film ama sabırla izleyebilirsiniz sonradan çok sarıyor; hamile bi kadın ses çıkarmadan doğum yapmak zorunda kalıyor fln baya iyiGünaydınnnn
Dün akşam eşimle chernobyl diye bir diziye başladık. Çernobil kazasını anlatıyor. Ay nasıl canım sıkıldı gece gece Sabaha kadar düşün düşün boktur işin... Modunda takıldım resmen.
Diyorum öyle bir şey olsa ne yaparım, kafamda bavullar hazırlıyorum. Çocukların bezleri, yiyecekleri... Dizide hamile bir kadın var onla empati filan yapıyorum. Allahım Neler neler geçti kafamdan.
Onu izlemistim guzeldi ve gerilimliiiGüzel dizi ama ya güneş gerçek üstelik. Bi de silent olması lazım 1 ve 2 si var filmin. Adı gibi büyük bi sessizlikte geçiyor film ama sabırla izleyebilirsiniz sonradan çok sarıyor; hamile bi kadın ses çıkarmadan doğum yapmak zorunda kalıyor fln baya iyi