• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    230
Hepimizin canının çiğköfte çekmesi 😄 çok ilginç ya
Hamilelik çok uzun bir süreç 40 hafta insan bazen bazı şeylerden vazgeçemiyor aman ye gitsin diyor hani şöyle idare edilebilecek bir kaç ay olsa anlarımda nerdeyse 10 ay ee bizde insanız dimi nefsimiz cekiyor afiyet olsun bol bol et olsun insalalh🤲🤲🤲

Aynen bende mentol sürüyom bi de burun bandı takıyom yine de bana mısın demiyo covidden de en çok nefes alamamaktan korkuyodum… baştan beri annem analık nasıl zor gördünmü deyip duruyodu bende ona kızıyodum sanki çocuklar zorla girdiler oraya ben sadece aracıyım fedakarlık yapıyom diye şimdiden bebelere dert mi yüklememi istiyon diyodum ama ne zamandır var bu nefes alamama sabrediyodum da bak 2 haftadır ölcem gibi geliyo yav bunu biraz başlarına kakabilirim😬
Doktor bana genç kızken ameliyat demişti burun deviasyonu sebebiyle, korkudan yaptırmamıştım, sonra evlendim, ulan hamile kalır da nefes alamam diye ameliyat oldum duymuştum çünkü hamilelikte içi dışı sisiyor diye, eski burnum olsa acilden gelemezsin valla, iki aksamdır resmen nefesim yetmiyor sanki büyük derdim varmış gibi derin nefes ala ala toparliyorum, serum fizyolojik sıksan açar mı acaba

Doktor bana genç kızken ameliyat demişti burun deviasyonu sebebiyle, korkudan yaptırmamıştım, sonra evlendim, ulan hamile kalır da nefes alamam diye ameliyat oldum duymuştum çünkü hamilelikte içi dışı sisiyor diye, eski burnum olsa acilden gelemezsin valla, iki aksamdır resmen nefesim yetmiyor sanki büyük derdim varmış gibi derin nefes ala ala toparliyorum, serum fizyolojik sıksan açar mı acaba
Onu da denedim o açmıyo mentol daha iyi ama bende gözüm yerse ameliyat olcm sonra şöyle çift gidişli otoban gibi bi burun yapacak doktor olsa ömür boyu nefes alma garantisi falan verse

Onu da denedim o açmıyo mentol daha iyi ama bende gözüm yerse ameliyat olcm sonra şöyle çift gidişli otoban gibi bi burun yapacak doktor olsa ömür boyu nefes alma garantisi falan verse
Ben Cook araştırdım zamanında valla Allah doktorumdan razı olsun, ameliyattan sonra sisler indi ben bı gün bir fırladım eşime dedim bunlar benim soluk borusu deldi bişi oldu genzime hava vuruyor burnumdan nefes alınca 😱 dakikalarca bana güldü dedi ki bız ona nefes almak diyoruz 😅 ufakken kırılmış benim burun kimse farketmemis ben çocukluktan beri nefes almayı hiç bilmemisim günah kız bana 😆😆

Aa bide martın ilk haftası Beleğe tatile gidiyoruz deli cesareti geldi kanımca🤪eşimin kongresi var şahane bi otelde, dedik bidaha gidemeyiz oraya biz de gelelim 4 5 gün bişi. Başka arkadaşlar da var ailecek gelecek yakın olduğumuz.. Hayır bide emmeyen bi bebeyle gideceğim 2 ay 1 haftalık olacak. Uçağı transferleri yürek yemişim. Çıldırdım mı evet👻
👏🏻👏🏻 çok da iyi etmişsin queen ya. Mama termosu edin bi tane. Çok da iyi olur. Mamasını hazırlayıp verirsin. Acayip iyi gelir bi tatil gör bak 🥰🥰🥰

Çok uzun zamandır koşturmalardan buraya bakamıyordum. Uyku tutmadı sıkıntıdan bir bakayım dedim... Görümcem yatılı misafir olarak geldi gitmiyor... 1 2 gün dedi 10 günlüğüne gelmiş haftaya da kalmaya devam edecekmiş. Başka şehire gidip arkadaşlarıyla gezip tekrar bize gelip birkaç gün daha kalacakmış. Üstelik biz sadece 2 3 gün müsaitiz diye de söylemiştik kendisine. 37 yaşında kadın bu bir de öyle küçük biri de değil... Ne yapacağımı ne diyeceğimi bilemedim. Doğumdan önce son günlerimi eşimle baş başa bazı planlar yaparak geçirmeyi istiyordum... Haftaya doğum iznine çıkıyorum arkadşlarımı çağırmıştım. Tüm planlarım bozulacak çok mutsuzum. Bana bir akıl veren olur belki
Bence acik sekilde konuşun son gunlerimiz kardesinle baş başa gecirebilecegimiz, Anlayisla karsilayacagina eminim bu surecte yalniz olmak istiyoruz falan gibi konusmak lazim
Ayy ne bileyim süresi kafamda nasıl olacağını hayal edip duruyorum. Benim huyum kurusun düğünümde falan da heyecandan mutluluktan çok nasıl olacak diye stresle geçirmiştim. Niye böyleyim ben de bilmiyorum düşünmekten de uyuyamıyorum 😔
Valla hepimizde de var bu kuzu bence nasil olcak diye dusunmekten ani da yasayamiyoruz eminim. İnsanoglu işte bilinmezlik hep korkutuyo tedirgin ediyo, Allah dagina gore kar verirmiş her seye zamanla alisir adapte oluruz insaAllah
Son haftalarda zaten nefes hic yetmiyo insana. Beni de nefessiz kalmak panik yapiyo ama cok sukur iyi idare ettim.

Çok uzun zamandır koşturmalardan buraya bakamıyordum. Uyku tutmadı sıkıntıdan bir bakayım dedim... Görümcem yatılı misafir olarak geldi gitmiyor... 1 2 gün dedi 10 günlüğüne gelmiş haftaya da kalmaya devam edecekmiş. Başka şehire gidip arkadaşlarıyla gezip tekrar bize gelip birkaç gün daha kalacakmış. Üstelik biz sadece 2 3 gün müsaitiz diye de söylemiştik kendisine. 37 yaşında kadın bu bir de öyle küçük biri de değil... Ne yapacağımı ne diyeceğimi bilemedim. Doğumdan önce son günlerimi eşimle baş başa bazı planlar yaparak geçirmeyi istiyordum... Haftaya doğum iznine çıkıyorum arkadşlarımı çağırmıştım. Tüm planlarım bozulacak çok mutsuzum. Bana bir akıl veren olur belki
Verecek aklım da yok maalesef ama ortada aklı verilecek biri de yok sanki. Kadın 37 yaşında ve başına buyruk, görümcelik kartını sonuna kadar kullanmayı da kafaya koymuş gibi. Tabiki büyük hata ve sen çok haklısın bence.
Bi de, sanırım bazı insanlar duygusallıktan, hatta romantizmden çok fazla uzaklar. Karı koca olarak insanların , evde misafir olunca, ne biliym bi elini omzuna atmak arasa minik bi öpücük kondurmak isteyebileceği pek gelmiyor. Ya da baş başa olup, birlikte hazırlıklar yağıp, arkadaş misafirlerinizle vakit geçirip rahat olmak isteyebileceğiniz.
Bu yüzden kadın kendince düşünüyor ki; benim kime ne zararım var. Kalsam nolur ki, ister bir ay ister bin ay. Biraz da rahat bi tipse zaten, takmaz yani sen surat da assan. Eşin de bi şey diyemez şu durumda gibi geliyor. Çünkü koca kadın yani. Kendi düşünmeli aslında 🙁

Bi de ben bunu yaşayıp bu kadar sıkıntı çekince bebeleri de düşünüyom şimdi yazık onların burnu tıkanacak söyleyemicekler de ya anlamazsam da nefessiz kalırlarsa diyee
Anlarsın rabiş merak etme 😂
Sadece burun deliklerinden nefes alabiliyor bebekler ilk 6 ay kadardı yanılmıyorsam. Yan yatırcaz küçük arkadaşları , bazen kusarken burunlarından gelebiliyor , doktor ona göre uygun şeyler verir ama benim doktorumun verdiğini söyleyim. Mesela sterimar baby diye deniz suyu solüsyonu verdi, onu sıkıyorsun yetiyor yetmezse de, otri bebe aspiratör alıp, çekersin zaten bi şeycik olmaz. Mısıl mışıl uyurlar.
Ama bebeklerin konuşamayacağı için, derdini anlatamaz diye düşüncesi , bi müddet bizdeki derinnnnn uykuyu unutturuyor işte. En ufak ses, nefes, tıkırtıda anından tetikte oluyoruz tabiaten. İnş ole olalım zaten ilk zmnlar. Ama sonra Rabbim kolaylığını veriyor , büyüyüp cocuk olduklarında, yine baya derin uyku moduna geçiliyor. Tünelin sonunda ışık var yani 🤩🥳

Ben Cook araştırdım zamanında valla Allah doktorumdan razı olsun, ameliyattan sonra sisler indi ben bı gün bir fırladım eşime dedim bunlar benim soluk borusu deldi bişi oldu genzime hava vuruyor burnumdan nefes alınca 😱 dakikalarca bana güldü dedi ki bız ona nefes almak diyoruz 😅 ufakken kırılmış benim burun kimse farketmemis ben çocukluktan beri nefes almayı hiç bilmemisim günah kız bana 😆😆
😂😂😂 çok güldüm
Hakikaten iyi ki ameliyat olmuşsun. Sen yazınca denedim, burun ucumdan tutup parmağımla kaldırınca genzime hava vuruyor ancak benim de 😅
Gecen yok kızkardeşim burnundan estetik amaçlı ameliyat oldu. Ama doktor açınca demiş ki; burunda egrılik de varmış dışardan görünmeyen. Ve ameliyat sonrası çok rahat nefes almaya başladığını söyledi kardeşim.
Ve benim burnumda gayet düzgündür , ama sanırım içerde eğrilik olabilir , ucunu yukarı kaldırınca daha rahat hava geliyor işte, bi süredir hamilelikten zaten tıkalı ok ama onun dışında da var bi sıkıntı. Hayır estetik olmayı asla istemiyorum da, çünkü güzel ya burnum 🙈😅 koz kardeşim beni kıskandığı işin ameliyat oldu hatta , doktora burnumu göstermiş fln, ablam gibi yap diye kendisi anlattı 😝😝😝

Uykusuzlardan biri de benim gece. Kaç defa uyandım bilmiyorum şifdetli ağrı karın ağrısı bana göre ishal devam ediyor
Birazdan kendi doktoruma gideceğim çok merak ediyorum ne diyecek . Nst de sancı çıkarsa alır mı durdurur mu kafam çok karışık dua edin kızlar
37.2 yiz suan adete göre mi bebek gelişimi iyi

Bence temizliğini hazırlığını yap o yokmuş gibi. Bir köşede oturacak hali yok ya yardım edecek ya rahatsız olup gidecek. Planlarına da istediğin şekilde devam et misafir mi gelecek gelsin kek mi yapılacak o da yapsın. Bazı insanlar düşüncesizse sende yönlendiriver hiç takma kafana canını sıktığınla kalacaksın. Üstelik günün var görünüyor ama ne zaman doğacağı da belli değil bu bebelerin. Okuduysan görmüşsündür her gün bir atraksiyonla geçiyor burda 😊

😂😂😂 çok güldüm
Hakikaten iyi ki ameliyat olmuşsun. Sen yazınca denedim, burun ucumdan tutup parmağımla kaldırınca genzime hava vuruyor ancak benim de 😅
Gecen yok kızkardeşim burnundan estetik amaçlı ameliyat oldu. Ama doktor açınca demiş ki; burunda egrılik de varmış dışardan görünmeyen. Ve ameliyat sonrası çok rahat nefes almaya başladığını söyledi kardeşim.
Ve benim burnumda gayet düzgündür , ama sanırım içerde eğrilik olabilir , ucunu yukarı kaldırınca daha rahat hava geliyor işte, bi süredir hamilelikten zaten tıkalı ok ama onun dışında da var bi sıkıntı. Hayır estetik olmayı asla istemiyorum da, çünkü güzel ya burnum 🙈😅 koz kardeşim beni kıskandığı işin ameliyat oldu hatta , doktora burnumu göstermiş fln, ablam gibi yap diye kendisi anlattı 😝😝😝
Benimde sağ tarafı %95 kapalı kıkırdak var alınması gereken cesaret edip aldırmadım estetik olmayacak sadece o parçayı alacaklar. Doğumdan ve emzirme döneminden sonra artık nasipse 😊

Back