- 1 Ağustos 2018
- 2.709
- 4.738
- 133
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Beni ateş bastıAy bayılcam şimdi bi mabel bi patikli. Doğuracaksanız doğurun be yetoooo![]()
Hirkasiz patiksiz hic gezmem kuzu ya bi sirt bj bel donusumlu agriyor
siz gidicisiniz3 aydır kabızm ilaçsız wcye çıkamıyorum üç gündür ilaç kullanmıyorum şimdi de ishal oldum çatı muayenesi doğumu tetiklemiyor dimi![]()
Olabilir mi kiiii3 aydır kabızm ilaçsız wcye çıkamıyorum üç gündür ilaç kullanmıyorum şimdi de ishal oldum çatı muayenesi doğumu tetiklemiyor dimi![]()
Haber vermeyecm kiz dogurunca susuyoreeeAy bayılcam şimdi bi mabel bi patikli. Doğuracaksanız doğurun be yetoooo![]()
Yav bana zorla doğurtacak ha bu doktorlar ben anlamadım tansiyonum benim 13-14 arası gidip geliyo sınırdaymış askında ama doktorum doğurtacak demekki böyle bi durum varsaCiğer geliştirici doktorun söylemesine göre bir hafta gecerliymis eğer bir hafta ince doğum yapıldıysa sorun yok dedi ama eğer süre uzarsa tekrar yapılmalı dedi ama 34 haftayı doldurduysada hiç gerek yok dedi ben istedim ama doktorum çok tavsiye etmedi son ana kadar beklerim mecbur kalmadıkça yapmıyorum dedi
zaman yaklaştıkça çok normal ama kaçışım yok diye düşünYa ben ciddili korkmaya başladım doğumdan gayet cesaretliydim halbuki panil atak falan geçirmem inşallah![]()
Çok rahatladım zeref sağ olzaman yaklaştıkça çok normal ama kaçışım yok diye düşünmecbur yaşayacağız bunu öyle ya da böyle
Canım sürekli düşünüp durma, bir şekilde doğacak bu bebekler. Doğum dediğin bir günn, sonra bebeğin kucağına gelecek. Öpüp kokkayacaksın, o kadar yumoş bir şey ki... Ona odaklan. Hep doğumu, nasıl doğuracağınızı filan düşünmeyin. Sudan çıkmış balığa dönersiniz doğum sonrası. Sürekli doğumu filan da araştırmayın, akışına bırakın bence. Bu hataları yapmış biri olarak söylüyorum. Hiç bir şey yapmayan arkadaşlarım daha kolay doğurdu yemin ederim.Ya ben ciddili korkmaya başladım doğumdan gayet cesaretliydim halbuki panil atak falan geçirmem inşallah![]()
tabi kiz başa gelen çekilirÇok rahatladım zeref sağ olkaçışım yok o çocuk çıkacak
Aşk olsun tamam be okuyacağım bütün sayfalarıAnalar karne töreni diye evden çıkıp yeni giren bu anaya bir iyilik yapın be çok konuşmuşsunuz doğuran yok dimi doğuma gün alan var mı herkes iyimi bana bunları söyleyiverin be
ya evet ben bebeği yatırmayı bile bilmiyorumCanım sürekli düşünüp durma, bir şekilde doğacak bu bebekler. Doğum dediğin bir günn, sonra bebeğin kucağına gelecek. Öpüp kokkayacaksın, o kadar yumoş bir şey ki... Ona odaklan. Hep doğumu, nasıl doğuracağınızı filan düşünmeyin. Sudan çıkmış balığa dönersiniz doğum sonrası. Sürekli doğumu filan da araştırmayın, akışına bırakın bence. Bu hataları yapmış biri olarak söylüyorum. Hiç bir şey yapmayan arkadaşlarım daha kolay doğurdu yemin ederim.
Mesela ek gıdayı araştırın ne bileyim, emzirmeyi ya da işte zeka geliştiren oyunlar vs. Açın youtubedan gaz masajı filan izleyin. Doğum sonrasına odaklanın azıcık artık.
Yok kız doğuran moğuran merak etme. Herkes 40a kadar tutmaya yeminli. Pıtışlar mühürlü burada.Aşk olsun tamam be okuyacağım bütün sayfaları
Abla bu çocuk kaç kilo alsın 3 mi alsın abla dana mı doğsun34de 2540 imiş 37yim ben bugün çıktı 2,5 üstüne
![]()
yorma canım kendini ben yorduğuma çok pişman oldum henüz doğuran yokAnalar karne töreni diye evden çıkıp yeni giren bu anaya bir iyilik yapın be çok konuşmuşsunuz doğuran yok dimi doğuma gün alan var mı herkes iyimi bana bunları söyleyiverin be
Ben temizlettim de noldu bacım ebeminkini gördükBen şu evi bi temizleteyim de başlarım merdiven inmeye çıkmaya![]()
Evet biraz da onlara bakın bence, geçen R Renklirenkli tavsiye etmişti yavaş yavaş doktorları takip edin, araştırın diye. Youtubedan bir şeyler filan bakın bebek bakımı ile ilgili. Başka şeylere odaklanın artık kafanız biraz rahatlar, stresiniz azalır bence.ya evet ben bebeği yatırmayı bile bilmiyorumbebeyle başbaşa kalınca napicam bilmiyorum emzirmek vs. hep doğuma odaklanmışım cidden şimdi düşününce farkettim. ve sürekli o anı beklemek ekstra panik oluşturuyor