- 8 Mayıs 2013
- 11.896
- 25.514
- 798
Hıçkırık gibi değil daha hızlı hızlıBen onu her defasında hıçkırma sanıyorum ki
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hıçkırık gibi değil daha hızlı hızlıBen onu her defasında hıçkırma sanıyorum ki
Offf karnima kramplar girdiBacaklarımı kaldırma işini bir aydan fazladır asla yapamıyorum merdiven çıkmakta işkence zaten sorma hiç iki gün üst üste yapıldı kuzum ilk yapılan acıdı ama geçti ikinci yapılan resmen içimden geçti ittikçe itti sonra biraz kan da geldi zaten normal dediler. Şuan ne çiş yapabiliyorum ne peçeteye silebiliyorum sabaha kadar s..... Seler böyle olmazdı bence
Doğumdan sonra inşallahBirilerinin canı seks istiyor
Tansiyon agrisi enseden başlayım.kafaya yayiliyorsa midende kramp gözünde bulanıklık varsa bittin senEnsemde yok kuzum baş kısmım ağrıyor
Tatli niyetine kan şurubu. Gazoz niyetine gaviscon içiyoruz biz.Ulan ne karılar var. 7 yıllık evliliğinde akşm yemeğinde ilk defa kahvaltı vericem diye üzülen bir adet renkli vs ekmeği ve suyu çeşitten sayan me
Nefes alıp verme gibi mi bende hissediyorum ritmik hareket arada inip inip kalkıyor karnımYa böyle çok minik ritmik bir hareket var. Ben de araştırıp görmüştüm nette parmak emmeymiş 2de anlarsın djdjdjd
Hah aynı sanki böyle hızlı hızlı nefes alıp verir gibiNefes alıp verme gibi mi bende hissediyorum ritmik hareket arada inip inip kalkıyor karnım
Hocam ben 10 gün beklerim deKizlar kor talihim bana ne yapti
Benim 3. Terk ettiğim doktorum.vardi ya. Onu birakim.simdikine geçmiştim en son. Simdi benim doktorum 10 günlüğüne izne çıkacakmış. Ve yerine o terk ettiğim doktora yönlendirdi beni. Ve 3 gune bir kontrole geleceksin. Belki o yapar doğumu yada bana yetisirsin dedi bugun.
Yutkundum. 1 hafta önce adami kantinde görüp arkami dönmüştüm. Ama o beni tanimisti
Nasil gidecem simdi
Boga burcu olmaktan nefret ediyorum
Hocam pitişimi sıkarim ben hocamHocam ben 10 gün beklerim de
Ay benimki de mi paröak emiyor güneşli bi kaç kez farkettim öyle yazmıştım hatta bebek nefes alıyor gibi hareket ediyor diye ayy kıyamam yavrum yaaHah aynı sanki böyle hızlı hızlı nefes alıp verir gibi
Yapar nefes darlığıda yapar baş ağrısıda yapar bence imkanın varsa bir tansiyon aleti edinKızlar benim tansiyon hep 10/6 9/6 falan çıkıyodu bugün 12 çıktı dr takip et dedi. Mide bulantım oluyor bi kaç gündür tansiyon aletimde yok mide bulantısı yapar mı tansiyon yüksekliği
Tansiyon mide bulantısı yapar da 12 çok yüksek bir tansiyon değil ama yani normalde.Kızlar benim tansiyon hep 10/6 9/6 falan çıkıyodu bugün 12 çıktı dr takip et dedi. Mide bulantım oluyor bi kaç gündür tansiyon aletimde yok mide bulantısı yapar mı tansiyon yüksekliği
Evet bebişim öyleymişAy benimki de mi paröak emiyor güneşli bi kaç kez farkettim öyle yazmıştım hatta bebek nefes alıyor gibi hareket ediyor diye ayy kıyamam yavrum yaa
Ben oğlağım ve oğlak olsun çok isterdim bir ay önce gebe kalaydım bı çocuğun oğlak olduğunu hemen anlarım yetiskin gibidir eşim ise kova ellerinden her iş gelir ama biraz iteklemek gerekiyor herşeye meraklidirlar, doktordan daha doktor, mühendisten daha muhendistir, bizim detayliyi çeken doktor kadın oglakti eşim beni şikayet edecekti meğer kadının kocası da kovaymis dedim eşimin doğuma girmesini çok isterdim eşimi tanimazken ama şimdi korkuyorum orada beni de doktoru da sinir eder diye yok söyle mi yapsak böyle mi olsa diye karışır diye korkuyorumBende oğlak istiyordum mavi düzenli çalişkan oluyorlar tanıdıklarım hep öyle
Kova zekidir ama çalışkan olur mu sanmam
Kg kötü değil aslında boyu da öyle inşallah sağ salim 37 haftaya ulaş da kavuşunM mimozagerbera
M meyyke
Kilo 2400 su an bebikimin. Boyu 46 cm. Haftasından geri biraz gobek cevresi 34. Haftada. O yuzden kiyamadi bekletti doktor. 36 haftanın içindeyim. Bebek 37 lik gorunseydi alacakti sezeryana. Tansiyonum dussede bas agrim hic gecmiyor artik
Bende senin gibi düşük tansiyonla yaşıyorum 11-12 tansiyon beni çok sarsıyor mesela benim de doktorum takip et kötü hissiyat yaratıyorsa gel bekleme demişti yazdığımda sonra buradan biri limonlu su iç bakalım düşecek mi demişti içtim düştüKızlar benim tansiyon hep 10/6 9/6 falan çıkıyodu bugün 12 çıktı dr takip et dedi. Mide bulantım oluyor bi kaç gündür tansiyon aletimde yok mide bulantısı yapar mı tansiyon yüksekliği