- 8 Mayıs 2013
- 11.896
- 25.514
- 798
Hemen alayım, daha anakucağım yok ama istiridye yatağım olmalı bence@isilbutikgelibolu sayfasında kesin vardır agdjshdh
Böyle gereksiz şeylerde beynimde bu kadar bilgi olması
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hemen alayım, daha anakucağım yok ama istiridye yatağım olmalı bence@isilbutikgelibolu sayfasında kesin vardır agdjshdh
Böyle gereksiz şeylerde beynimde bu kadar bilgi olması
takip altında tutulsaydın iyiydi bir de 2 bebe taşıyorsunÖyleymiş aslında benimki hafif preeklampsi ama ilerleyebilir tabi risk bebelerim sağolsun da ben ondan korkuyorum
Kıyafet butiği bu ya ben yatağı diyprumHemen alayım, daha anakucağım yok ama istiridye yatağım olmalı bence
Tobe tobe geçen ablam cildiyey gitmiş gozunun üstünde yağ bezeleri oluştu girdim diyor zaten sıra çok herkes hızlıca giriyor hocam yağ bezesi dedim diyor adam demekle elindeki birşeyle gözüme fis fıs yapti diyor çık demis eee dedim sormadinmi hocam bu ne bundan sonra ne yapacam yok vallaha diyor hızlıca gir çık adam bana orda yat dese yatacaktim öyle kendimi ortama kaptırdım diyorYine iyi biizm burada 4er 4er alıyor doktor içeri. Tanıdık da hiç pas vermiyor gacı valla
Hiç birşey yok onceden ne güzel şeyler gelirdi şimdi hepsi piyasayla aynı hiç fark yok geçen o çocuklar için akıllı bilgisayardan aldinmi eşim 8 tane bim gezmiş hiç birinde yokmuş sadece kulelerden almisYarın bime ne geliyormuş bakayım da yatayım
Canım bende 3 kez denk gelip bu şekilde randevu aldım hepsinde de tam başlangıç saatinde aldı muayeneye. Yani 10-11 arası aldıysam 10da adım yazdı girdim içeriKızlar yedek kontenjan diye bir randevu açılmış, bunu aldım belirli saat yok. 10-11 arası muayene olacaksınız yazıyor. Bu ne bilen var mı? Ne yedeği neler oluyor
Yarın @MaviFeslegen ahsjshaj
Hele bugün kaçan olmadı aksiyon yok dedik hoşgeldin aramıza kız ne güzel kaciyonuz siz ya bunlarda iyi cesaret var ha sanki evcilik oynuyor hadi bugün hastaneden kaçalım doktor bizi yakalasin şaka Maka çok geçmiş olsun canım dikkat et bir sıkıntı görürsen ihmal etme hemen hastaneye git bir bildiği vardır doktorunun ben çok güveniyorum doktoruma bana calissamazsin dedi 32 de ben biraz ısrar ettim bak benim için senin doğum sonrası bebeğinle vakit gecirmen nasıl önemliyse benim için daha önemlisi bu bebeği zamanında saglicakla kilosunda dünyaya getirmem önemli dedi bende sustum kaldım tamam dedim yani bir bildikleri vardırBende bugün hastaneden kaçanlardanım. 3 gün yattım bigün daha kal dedi nst de sancın var dedi. 3 gündür boşuboşuna yatıyorum gibi geldi bana iyice bunaldım. hayatta hiçbir şeyi bukadar çok istememiştim nolur beni çıkarın dedim doktora, çıkardı sonunda. Hayır nstde ne görüyoki yat diyo ısrarla anlamadım. Ben sertleşme toparlanma hissediyorum evet ama sancı şeklinde değil, 2 haftadır böyle bide, yani bi 2 hafta daha gider gibi geliyor bana :)
Benim ev hastaneye çok yakın ona güveniyorum sanırım.Hele bugün kaçan olmadı aksiyon yok dedik hoşgeldin aramıza kız ne güzel kaciyonuz siz ya bunlarda iyi cesaret var ha sanki evcilik oynuyor hadi bugün hastaneden kaçalım doktor bizi yakalasin şaka Maka çok geçmiş olsun canım dikkat et bir sıkıntı görürsen ihmal etme hemen hastaneye git bir bildiği vardır doktorunun ben çok güveniyorum doktoruma bana calissamazsin dedi 32 de ben biraz ısrar ettim bak benim için senin doğum sonrası bebeğinle vakit gecirmen nasıl önemliyse benim için daha önemlisi bu bebeği zamanında saglicakla kilosunda dünyaya getirmem önemli dedi bende sustum kaldım tamam dedim yani bir bildikleri vardır
Yatırırlarsa doğurana kadar yatırcz dediler o da yemeditakip altında tutulsaydın iyiydi bir de 2 bebe taşıyorsun
sen bebeleri düşünüyorsun da emin ol onlar da seni düşünürlerdi önce kendin iyi ol ki bebeler iyi olsun
Sen bılırsın kuzum :) riskli bir durum sen rıskı göze alıyorsan bana daha fazla bır sey demek dusmezYatırırlarsa doğurana kadar yatırcz dediler o da yemedi
Canım ben de daha önce bu şekilde randevu aldım kendime de annemlere de, aylardır var bu uygulama. Mutlaka muayene oluyorsun ama her seferinde çok bekledim ben. Tüm mhrsler bitiyor o saateki ama mesela 10 11 arasına aldın 10.20 hastası 10.30da geldi hemen o araya giriyorsun. Herkes vakitli geldiyse 11 11.20 sarkıyorKızlar yedek kontenjan diye bir randevu açılmış, bunu aldım belirli saat yok. 10-11 arası muayene olacaksınız yazıyor. Bu ne bilen var mı? Ne yedeği neler oluyor
Yarın Yenidoğancıyla konuşalım da içimi rahat ettirirse… oyyy valla kafam allak bullak hep o duruşma yüzünden oldu bunlar Allah’ından bulasıcalarSen bılırsın kuzum :) riskli bir durum sen rıskı göze alıyorsan bana daha fazla bır sey demek dusmez
Canım eşim hurma alayım mı sana dedi. Ben de yok alma doğumu tetikler filan dedim. Ya günde 1 tane filan atarsın ağzına dedi abartma o kadardan bişey olmaz dedi. Acaba o mu yaptı bilmiyorum ki Medine hurması aldım Bi dene istersen o günden beri bişey yok ellemiyorum da süt akar diye. İnşaallah yerinde duruyordur sütler hurma da yemiyorum 2-3 gündür doğuma doğru yerim diyeBenimde içim yanıyor sadece soda iyi geliyor
Elif maşallah nazarlardan korusun rabbim benimkiler kupkuru başlarda bir büyümüştü sertleşmişti o da indi yumuşak ve kuru hiç süt görmedim inş gelir
Bu hepimiz mavimşu an uykusuzluktan halsizim bende her gecemiz böyle artık
Doktorunla konuşup netleştirmeye çalış ki için rahat etsin canım az kaldı yediğine de dikkat edersin
Bdv ne kızMustafa hala emiyordur bence yoksa bu bdv deki sütten kesilmemiş adamlar kimin çocuğu? Hepsi Ayşe teyzenin oğulları işte
Babamda da var canım kolesterol yüksekliğinden oluyormuş ama nasıl geçiyor bilmiyorum o da gitmedi doktora tektarTobe tobe geçen ablam cildiyey gitmiş gozunun üstünde yağ bezeleri oluştu girdim diyor zaten sıra çok herkes hızlıca giriyor hocam yağ bezesi dedim diyor adam demekle elindeki birşeyle gözüme fis fıs yapti diyor çık demis eee dedim sormadinmi hocam bu ne bundan sonra ne yapacam yok vallaha diyor hızlıca gir çık adam bana orda yat dese yatacaktim öyle kendimi ortama kaptırdım diyor