- 1 Ağustos 2018
- 2.709
- 4.738
- 133
Rabbim en kısa zamanda acılarınızı unutturacak müjdeler versin. İsteyen emek veren kimsenin kucağını boş bırakmasın allahımÇook teşekkür ederim4. bekleyişte olumsuz sonuçlanınca üzüntü de katlanıyor sanki ama bu da geçecek inşallah. Güzel haberler paylaşmak dileğiyle size de sağlıklı bir süreç dilerim
Benim de sağ kasığımda ağrılar batmalar oluyordu. Bir gün ofiste ayağa kalktığımda ani bir kramp girdi doğrulamadım uzun süre. Doktor sorun yok rahim gelişiyor demişti, uzandığında geçiyorsa sürekli olmuyorsa önemseyecek birşey yokmuşKızlar benim gebeliğin başındada sağ kasığım sıcaktan yanmış gibi bi hisle ağrıyodu bugünde öyle, hemde kabızım malesef, kendimi zorlayamıyorum bile o kadar acıtıyo anlık canımı sağ karın ve kasık kısmım,üşüttüm mü acaba klimadan falan ya zaten göğüslerimde çok ağrıyo yan yatarken bile ,benim bu son hafta aşırı zorladı beni ya gitsem mi ki doktora bi
Ahahah kendimi gördüm bi anBende sabahları pantolon giyiyorum işe giderken üstüne uzun bişi çünkü öğlene doğru düğmeyi açıyorum akşama kadar da fermuarı
Darısı bizim başımıza inşaAllah10. haftayı tamamlayan var mıı benim bulantılar iyice azaldı sanrım tamamen bitiyor hazımsızlıkta geçerse kimse beni tutamayabilir
İnşallah sağlıkla geçirelim şu süreci çabucak gelsin 2. trimester yaşayalım balayımızıDarısı bizim başımıza inşaAllah
Kuzum seni o kadar iyi anliyorum ki ben de 16 ay sonra kavustum mujdeme ama insan heo diken ustunde, Rabbim bekletmeden tekrar en kisa zamanda saglikli bi gebelik nasip etsin kuzum cok uzuldumBebeğimi kaybettim. Kalbi durmuş 9+5te dün kürtaj oldumBenim gibi yolk kesesi büyük denen arkadaşlar vardı. Sonucu merak edip soranlar için bilgi vermek istedim. Sizlerin süreçleriniz sağlıkla ilerlesin ve bebeklerinize kavuşun dilerim Çok çok üzgünüm Benim gibi bebek sahibi olmayı dileyen ve bu yolda çok zorluklar yaşayanlar için dua edin olur mu? Hamilelerin duası kabul olur derler
9+5 teyim kuzum ben iyiyim cok sukur bulanti falan yok arada kokular geliyo burnuma ama bulanma olmuyor cok sukur hic kusmadim zaten sayiliydi bulantilarimM MaviMabellee günaydıın nasıl geçiyor günün hafta olarak en yakın sen varsın sanırımyarın benim 10 bitiyor senin kaçıncı gündü bugün?
Herkeste bulantı olmuyor canım o yüzden bunu düşünme. İnşallah olmaz diye dua et hattaMerhaba arkadaşlar oncelikle Allah'ım bütün anne adaylarına sağlıklı bir şekilde bebeklerini kucağına almayı nasip etsin. Aranıza yeni katıldım benim hesabıma göre 6+5 im Allah kısmet ederse yarın kalp atışıni duyacağız ama çok korkuyorum hala mide bulantım başlamadı sizin ne zaman başlamışti?
İnşallah inşallah bize de dua edin bulantımız olmasınİnşallah sağlıkla geçirelim şu süreci çabucak gelsin 2. trimester yaşayalım balayımızı
Kefir hiç içmedim ben hamileliğimde içsem iyi olur sanırım ya. Bende de aynı arada kokular gelip gidiyor çok şükür hiç kusmadım zaten mide kazınmalarım da azaldı sanki normalde öğlene kadar hiç boş durmam yerimKuzum seni o kadar iyi anliyorum ki ben de 16 ay sonra kavustum mujdeme ama insan heo diken ustunde, Rabbim bekletmeden tekrar en kisa zamanda saglikli bi gebelik nasip etsin kuzum cok uzuldum
9+5 teyim kuzum ben iyiyim cok sukur bulanti falan yok arada kokular geliyo burnuma ama bulanma olmuyor cok sukur hic kusmadim zaten sayiliydi bulantilarimyemek ayni duzen devam ama 2 ogun gerekirse meyveli kuruyemisli sutlu ya da kefirli ara ogun
Csnim benim Allah sabir versin. Kac gundur herseye ağlıyordum. Inan bu yaziyi okuyunca da ağladım senin için. Cok üzüldüm. Bu acıyı biliyorum. Daha önce yaşadım ayni süreci. Insallah sonrasında Rabbim sana cok daha güzellerini versin. Hatta istiyorsan ikizler versin bir anda kucagin dolsun insallahBebeğimi kaybettim. Kalbi durmuş 9+5te dün kürtaj oldumBenim gibi yolk kesesi büyük denen arkadaşlar vardı. Sonucu merak edip soranlar için bilgi vermek istedim. Sizlerin süreçleriniz sağlıkla ilerlesin ve bebeklerinize kavuşun dilerim Çok çok üzgünüm Benim gibi bebek sahibi olmayı dileyen ve bu yolda çok zorluklar yaşayanlar için dua edin olur mu? Hamilelerin duası kabul olur derler
Sanki bulantı olursa herşey yolundaymis gibi olacakHerkeste bulantı olmuyor canım o yüzden bunu düşünme. İnşallah olmaz diye dua et hattabenim sanki bir kaç gündür oldu bi tuhaf oluyorum bulantı geliyor kusmamak için kendimi zor tutuyorum 7.haftadayım
Teşekkürler cnm ilk defa başıma geldiği için pek bir bilgim yok hemen panik yapıyorum ins biraz önce bu tehlikeyi de atlatırızÇok geçmiş olsun canım umarım kısa zamanda bu durum düzelir.burada bir çok gebelikte kanama yaşayan arkadaşlar gördüm .benim de kanama alanım var ,kanamam olmadı şükür ama benimki de bir çeşit kanamaydı dışarı atılmayan. Yalnız değilsin birçok kişi hastanede yatıyor iğne serumlar vs. Kendini yalnız hissetme. Duyulmuyor çevremizde pek bahsedilmiyor böyle şeylerden ben de sorunca bir çok gebelikte evet kanamam oldu diyorlar. Bol bol dinlen umarım birşey olmaz bebişine de allahın izniyle. Genelde 3 ayın sonunda kanamalar azalıyormuş. Kötü düşünme olumlu düşün
Ablamın 6 aylik olana kadar büyük kanaması oldu 3 dört defa. Hatta 5 aylıkken o kadar çok oldu ki. Yataktan kalktığım gibi baslamis. Ve yerler hali göle dönmüştü. Biz kesin dustu dedik ama yeğenim doğdu. Doktoru bile doğacağını ihtimal vermemistim dedi doğduğunda. Ama bende ufacık kanamadan dusuk yaptim. Her hamilelik ayri ayri demek ki. Dünyada nasibi varsa hicbirsey olmaz korkma Allahin izniyle. Allahin dedigi olurTeşekkürler cnm ilk defa başıma geldiği için pek bir bilgim yok hemen panik yapıyorum ins biraz önce bu tehlikeyi de atlatırız
Bu beni de cok mutlu etti. Resmen kilolu olmak istiyorum artik. Derdim zayiflamak olsun istiyorum. Yiyebileyim istiyorum.Cok zayıf iki arkadaşım vardı. İkisi de coook kilo aldılar. Hatta eski hallerine donmek için diyet yaptılar resmen
Canım benim çok geçmiş olsun. Mide sorunu yaşayanlar anlar bizi ancakGece mide bulantı ve kusma ile uyanan oluyor mu kusmaktan helak oluyorum ve açım ne yesem kusuyorum Bi çözümü yokmu nolur yardım edin açlıktan ağlıyorum
Yarın kontorolum var kesinlikle ilaç isteyeceğim yoksa olmuyor açlıktan ayağa kalkamıyorum başım dönüyor bişey yiyorum midem bulanıyor. Kusuyorum artık kusmak okadar normal gelmeye başladı ki su içsem kusuyorumCanım benim çok geçmiş olsun. Mide sorunu yaşayanlar anlar bizi ancakbenim bu düzeyde değil ama bende bisey yiyemiyorum.
Eğer çok sık oluyorsa arada hastanede serum mu alsan, besinsiz kalma.
Bulantı için doktorlar ilaç veriyorlar denedin mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?