Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Denediniz mi çok mümkün gibi gelmedi bana ama gerçek miKızlar bi app yapmislar cocugun telefondan kalp atışlarını dinliyorsunuz yakında ultrason özelliği olanı da çıkartırlar.. YouTube da bunu deneyen hamilelelerde var. Bence gerek yok ama merak edenler için güzel bir alternatif.
Eki Görüntüle 3094455
Denemedim dedigim gibi gerekte duyduğum birsey değil ama YouTube da videolarını izledim yapanlarda kalp ritmi cikiyor. Bence dr randevularındaki kontroller yeterli, tlf ile cocuga extra ısı ve radyasyon verip riske atmaya lüzum yokDenediniz mi çok mümkün gibi gelmedi bana ama gerçek mi
Benim doktorum günde bir kahve içebilirsin demişti, ama dışardan hiçbir şey yeme dedi. Arada canımın çektiklerini yiyorum amaTürk kahvesi içmemi diyor dibek olur mu o da mı aynı
Perşembeye randevum var o zaman sorarim canimDoktorunu arasana bakalım en iyisini onlar bilir
O da olabilir. Klimaya uyuyoruz surekli ben sicakliyorum ama ayaklarım hep üşüme halindeÜşütmüşte olabilir misin kuzum
Benim ara ara hafiften oluyordu ama bugun ilk defa afedersiniz ama asagi dogru zonklama seklinde oldu bir kaç defa. Korktum açıkçası. Umarım iyidir. Daha evvelden kaybım var zaten panik atak seklinde geciyor gunlerjm. Allahin dedigi olur deyip duruyorum.Benim tam adet günümde inanılmaz bi ağrı oldu. Düşük yapıyorum sandım gidip wcye oturdum bekledim düşücek diye 5 10 dk sürüp geçti.
Üç tane düşük yaptım hiç biri ağrıyla başlamadı önce kanama oluyordu bir iki gün sonra ağrıyla düşük oluyordu. Allah korusun aklımıza kötü şeyler getirmeyelim. Bebeler allaha emanet nasipte varsa hepsi gelicek dünyaya inşallahPerşembeye randevum var o zaman sorarim canim
O da olabilir. Klimaya uyuyoruz surekli ben sicakliyorum ama ayaklarım hep üşüme halinde
Benim ara ara hafiften oluyordu ama bugun ilk defa afedersiniz ama asagi dogru zonklama seklinde oldu bir kaç defa. Korktum açıkçası. Umarım iyidir. Daha evvelden kaybım var zaten panik atak seklinde geciyor gunlerjm. Allahin dedigi olur deyip duruyorum.
Doktorum telefonla fazla konuşma göbeğine yakın tutma dedi eminim radyasyon etkiliyor o yüzden hiç gerek yok benceKızlar bi app yapmislar cocugun telefondan kalp atışlarını dinliyorsunuz yakında ultrason özelliği olanı da çıkartırlar.. YouTube da bunu deneyen hamilelelerde var. Bence gerek yok ama merak edenler için güzel bir alternatif.
Eki Görüntüle 3094455
Haklisin bende dusugumde kanama basladi direk hic agri yoktu. Ben hep diyorum ancak doğarsa inanirim :)Üç tane düşük yaptım hiç biri ağrıyla başlamadı önce kanama oluyordu bir iki gün sonra ağrıyla düşük oluyordu. Allah korusun aklımıza kötü şeyler getirmeyelim. Bebeler allaha emanet nasipte varsa hepsi gelicek dünyaya inşallah
aynen ben gecen aydan beri tlf kullanmiyorsam ucak moduna aliyorum, islerimi de Pc den yapiyorum. Dr un dedigine gore bilgisayar tlf dan daha masummus :)Doktorum telefonla fazla konuşma göbeğine yakın tutma dedi eminim radyasyon etkiliyor o yüzden hiç gerek yok bence
Çok geçmiş olsun bir süre surekli yatın o zaman. Devam ederse yarın da arayın bence doktoru. Insallah her sey yolundadır.Özel doktoruma gittim muane oldum çıktım eve gelirkn başladı eşim geri döndü sormaya yatsın dinlensin demiş ama bu kadar kan görmedim ben çok geldi kaç ped koydum bacaklarımdan aktı gitti ne yaoicagimi şaşırdım
Adet günlerinizin denk geldiği günlerde rahimde adet olacakmış gibi ağrılar ve kasılmalar çok normalmiş. Benim de belim ağırmıştı 5 gün önce tam beklenen adetimin 1. Günüydü.Kizlar sanki adet olacakmışım veya adet zamanındaki gibi bir kasik agrisi var bende de bir kaç gündür. Bu kadari da normal mi gercekten
Iyi yolculuklar. Şu an gözümde komando filansin☺ ben parka zor cikiyorum o da her gün değil.Evet vardı bende de. Günlerdir ne temizlik ne yemek hiçbir şey yapmadım, benim de eşim yapıyor hepsini. Birde yarın 12 saatlik yola gideceğim, yarını atlatırsam bana hiçbir şey olmaz daha
Evet benimde kasık ağrılarım batmalar devam ediyor inşallah hiçbir sorun olmazAdet günlerinizin denk geldiği günlerde rahimde adet olacakmış gibi ağrılar ve kasılmalar çok normalmiş. Benim de belim ağırmıştı 5 gün önce tam beklenen adetimin 1. Günüydü.
Fermuar açma olayını ben de yaptım baktım rahat edemiyorum, beli lastikli pantolonlar hayatımı kurtardı diyebilirimBende sabahları pantolon giyiyorum işe giderken üstüne uzun bişi çünkü öğlene doğru düğmeyi açıyorum akşama kadar da fermuarı
Hala uzun bel pantolon giyebiliyorum ama en gec 1 aya daha giyemem sanirim daralirimBenim de aynı gibi ama pantolon giyemiyorum rahatsız ediyor. Beli lastikli giyiyorum bayadır çok rahat ettim
Korkma aşağı doğru zonklama bende hep oluyor oğlum olucak inşallah. Genelde oğlu olanların öyle olurmus erkek bebek assagida durduğu için cinsiyeti belli miPerşembeye randevum var o zaman sorarim canim
O da olabilir. Klimaya uyuyoruz surekli ben sicakliyorum ama ayaklarım hep üşüme halinde
Benim ara ara hafiften oluyordu ama bugun ilk defa afedersiniz ama asagi dogru zonklama seklinde oldu bir kaç defa. Korktum açıkçası. Umarım iyidir. Daha evvelden kaybım var zaten panik atak seklinde geciyor gunlerjm. Allahin dedigi olur deyip duruyorum.
Cok zayıf iki arkadaşım vardı. İkisi de coook kilo aldılar. Hatta eski hallerine donmek için diyet yaptılar resmenYarın kontrolüm var, aşırı derecede gerginim. 50 kilodan 45 e düştüm.boyum da 168.Gerçekten çok zayıfladım bu bana normal gelmiyor. Ne yesem ya kusuyorum ya da sabaha kadar gaz sancısı çekiyorum. Sizce normal mi kafayı yemek üzereyim. benim normale dönünce 20 kilo falan almam gerekiyor sağlıklı olmak için bence.Kilo alır mıyım ki? Daha önce böyle olan oldu mu?
Adalet duygusu, haksızlık yapmama isteği vs cok ağır basıo ve konu ne olursa olsun. Ben de eşim de zmn zmn aile konusunda haksızlık yaşadığımızı düşündüğümüz için çok hassasız açıkçasıGenel annelerin bakış açısı bu galiba kardeşim 4 ay önce doğum yaptı sonra keske Amerika da doğum yapsaydim dedi. Bende 2.bebise gelirsiniz deyince yok buna haksızlık olmasın onu da burda doğururum dedi karsidan bakınca suan sizi pek anlamıyorum, umarım anne olunca hee bu yuzdenmis derim
Yok daha çok minik. kalp âtisi için parsembe gidecem doktora. Ben kiz cok istiyorum ama eşimde kiz olursa yanindan ayrılamam en iyisi erkek olsun diyor. Kizlara cok düşkün oda :)Korkma aşağı doğru zonklama bende hep oluyor oğlum olucak inşallah. Genelde oğlu olanların öyle olurmus erkek bebek assagida durduğu için cinsiyeti belli mi