• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    230
Kızlar bi app yapmislar cocugun telefondan kalp atışlarını dinliyorsunuz 😀 yakında ultrason özelliği olanı da çıkartırlar.. YouTube da bunu deneyen hamilelelerde var. Bence gerek yok ama merak edenler için güzel bir alternatif.
26A14D62-215A-4E77-B037-2DD66BC54509.jpeg

Kızlar bi app yapmislar cocugun telefondan kalp atışlarını dinliyorsunuz 😀 yakında ultrason özelliği olanı da çıkartırlar.. YouTube da bunu deneyen hamilelelerde var. Bence gerek yok ama merak edenler için güzel bir alternatif.
Eki Görüntüle 3094455
Denediniz mi çok mümkün gibi gelmedi bana ama gerçek mi 🙄

Denediniz mi çok mümkün gibi gelmedi bana ama gerçek mi 🙄
Denemedim dedigim gibi gerekte duyduğum birsey değil ama YouTube da videolarını izledim yapanlarda kalp ritmi cikiyor. Bence dr randevularındaki kontroller yeterli, tlf ile cocuga extra ısı ve radyasyon verip riske atmaya lüzum yok 🙂

Doktorunu arasana bakalım en iyisini onlar bilir
Perşembeye randevum var o zaman sorarim canim
Üşütmüşte olabilir misin kuzum
O da olabilir. Klimaya uyuyoruz surekli ben sicakliyorum ama ayaklarım hep üşüme halinde
Benim tam adet günümde inanılmaz bi ağrı oldu. Düşük yapıyorum sandım gidip wcye oturdum bekledim düşücek diye 5 10 dk sürüp geçti.
Benim ara ara hafiften oluyordu ama bugun ilk defa afedersiniz ama asagi dogru zonklama seklinde oldu bir kaç defa. Korktum açıkçası. Umarım iyidir. Daha evvelden kaybım var zaten panik atak seklinde geciyor gunlerjm. Allahin dedigi olur deyip duruyorum.

O da olabilir. Klimaya uyuyoruz surekli ben sicakliyorum ama ayaklarım hep üşüme halinde

Benim ara ara hafiften oluyordu ama bugun ilk defa afedersiniz ama asagi dogru zonklama seklinde oldu bir kaç defa. Korktum açıkçası. Umarım iyidir. Daha evvelden kaybım var zaten panik atak seklinde geciyor gunlerjm. Allahin dedigi olur deyip duruyorum.
Üç tane düşük yaptım hiç biri ağrıyla başlamadı önce kanama oluyordu bir iki gün sonra ağrıyla düşük oluyordu. Allah korusun aklımıza kötü şeyler getirmeyelim. Bebeler allaha emanet nasipte varsa hepsi gelicek dünyaya inşallah 🤲🏻❤️

Eki Görüntüle 3094455
Doktorum telefonla fazla konuşma göbeğine yakın tutma dedi eminim radyasyon etkiliyor o yüzden hiç gerek yok bence

Üç tane düşük yaptım hiç biri ağrıyla başlamadı önce kanama oluyordu bir iki gün sonra ağrıyla düşük oluyordu. Allah korusun aklımıza kötü şeyler getirmeyelim. Bebeler allaha emanet nasipte varsa hepsi gelicek dünyaya inşallah 🤲🏻❤️
Haklisin bende dusugumde kanama basladi direk hic agri yoktu. Ben hep diyorum ancak doğarsa inanirim :)
Ama Allah vermişse rizki varsa mecbur doğacak :)

Özel doktoruma gittim muane oldum çıktım eve gelirkn başladı eşim geri döndü sormaya yatsın dinlensin demiş ama bu kadar kan görmedim ben çok geldi kaç ped koydum bacaklarımdan aktı gitti ne yaoicagimi şaşırdım
Çok geçmiş olsun bir süre surekli yatın o zaman. Devam ederse yarın da arayın bence doktoru. Insallah her sey yolundadır.

Kizlar sanki adet olacakmışım veya adet zamanındaki gibi bir kasik agrisi var bende de bir kaç gündür. Bu kadari da normal mi gercekten
Adet günlerinizin denk geldiği günlerde rahimde adet olacakmış gibi ağrılar ve kasılmalar çok normalmiş. Benim de belim ağırmıştı 5 gün önce tam beklenen adetimin 1. Günüydü.

Evet vardı bende de. Günlerdir ne temizlik ne yemek hiçbir şey yapmadım, benim de eşim yapıyor hepsini. Birde yarın 12 saatlik yola gideceğim, yarını atlatırsam bana hiçbir şey olmaz daha 😂
Iyi yolculuklar. Şu an gözümde komando filansin☺ ben parka zor cikiyorum o da her gün değil.

Adet günlerinizin denk geldiği günlerde rahimde adet olacakmış gibi ağrılar ve kasılmalar çok normalmiş. Benim de belim ağırmıştı 5 gün önce tam beklenen adetimin 1. Günüydü.
Evet benimde kasık ağrılarım batmalar devam ediyor inşallah hiçbir sorun olmaz

Korkma aşağı doğru zonklama bende hep oluyor oğlum olucak inşallah. Genelde oğlu olanların öyle olurmus erkek bebek assagida durduğu için cinsiyeti belli mi

Kızlar benim gebeliğin başındada sağ kasığım sıcaktan yanmış gibi bi hisle ağrıyodu bugünde öyle, hemde kabızım malesef, kendimi zorlayamıyorum bile o kadar acıtıyo anlık canımı sağ karın ve kasık kısmım,üşüttüm mü acaba klimadan falan ya zaten göğüslerimde çok ağrıyo yan yatarken bile ,benim bu son hafta aşırı zorladı beni ya gitsem mi ki doktora bi :(

Yarın kontrolüm var, aşırı derecede gerginim. 50 kilodan 45 e düştüm.boyum da 168.Gerçekten çok zayıfladım bu bana normal gelmiyor. Ne yesem ya kusuyorum ya da sabaha kadar gaz sancısı çekiyorum. Sizce normal mi kafayı yemek üzereyim. benim normale dönünce 20 kilo falan almam gerekiyor sağlıklı olmak için bence.Kilo alır mıyım ki? Daha önce böyle olan oldu mu? 😔
Cok zayıf iki arkadaşım vardı. İkisi de coook kilo aldılar. Hatta eski hallerine donmek için diyet yaptılar resmen

Genel annelerin bakış açısı bu galiba 🥰 kardeşim 4 ay önce doğum yaptı sonra keske Amerika da doğum yapsaydim dedi. Bende 2.bebise gelirsiniz deyince yok buna haksızlık olmasın onu da burda doğururum dedi 😀😀 karsidan bakınca suan sizi pek anlamıyorum, umarım anne olunca hee bu yuzdenmis derim 😉
Adalet duygusu, haksızlık yapmama isteği vs cok ağır basıo ve konu ne olursa olsun. Ben de eşim de zmn zmn aile konusunda haksızlık yaşadığımızı düşündüğümüz için çok hassasız açıkçası 🙈

Korkma aşağı doğru zonklama bende hep oluyor oğlum olucak inşallah. Genelde oğlu olanların öyle olurmus erkek bebek assagida durduğu için cinsiyeti belli mi
Yok daha çok minik. kalp âtisi için parsembe gidecem doktora. Ben kiz cok istiyorum ama eşimde kiz olursa yanindan ayrılamam en iyisi erkek olsun diyor. Kizlara cok düşkün oda :)
Hayirli olsun senin ogluşun saglikla kucagina al insallah :)

Back