• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    230
Kızlar benim gebeliğin başındada sağ kasığım sıcaktan yanmış gibi bi hisle ağrıyodu bugünde öyle, hemde kabızım malesef, kendimi zorlayamıyorum bile o kadar acıtıyo anlık canımı sağ karın ve kasık kısmım,üşüttüm mü acaba klimadan falan ya zaten göğüslerimde çok ağrıyo yan yatarken bile ,benim bu son hafta aşırı zorladı beni ya gitsem mi ki doktora bi :KK43:
Merakta kalacağına bi git tabi ama anlattıklarına bakılırsa bi sorun da yok canım. Su an hepımızde vardır bi benzeri 🙈

Yok daha çok minik. kalp âtisi için parsembe gidecem doktora. Ben kiz cok istiyorum ama eşimde kiz olursa yanindan ayrılamam en iyisi erkek olsun diyor. Kizlara cok düşkün oda :)
Hayirli olsun senin ogluşun saglikla kucagina al insallah :)
Amin çok teşekkür ederim

Yarın kontrolüm var, aşırı derecede gerginim. 50 kilodan 45 e düştüm.boyum da 168.Gerçekten çok zayıfladım bu bana normal gelmiyor. Ne yesem ya kusuyorum ya da sabaha kadar gaz sancısı çekiyorum. Sizce normal mi kafayı yemek üzereyim. benim normale dönünce 20 kilo falan almam gerekiyor sağlıklı olmak için bence.Kilo alır mıyım ki? Daha önce böyle olan oldu mu? 😔
Valla bende boyuma göre çok zayıfım halsizlik enerji düşüklüğü çok fazla değerlerine baktır mutlaka neyin eksik kiloya takılma sen iyi ol ben vitamin kan hapı folik asit OMEGA 3 hepsine erkenden başladım zaten önceki gebelikten depolar boş şimdiden başladım sende doktoruna danış

canim haftalik yesil mercimek tuket ve demir dokum tavada birseyler pisirip ye cok etkiliyor vucutta ki demir oranini.

Hangi marka Demir kullanırsan kullan, portakal suyu sıkıp içine damlat da iç canım, emilimini artırır. Şifa olsun. 🤩Demir cok önemli, doktorunun farketmiş olması harika. Bebişler doğunca 4 uncu ay baslıcaZ vermeye, okul başarılarını etkiliyormuş aklımda bulunsun 🤓

öneriler için teşekkür ederim kızlar doğru düzgün yemek yemeye başladığımda hepsini uygulayacağım🧡 demir döküm tavanın böyle bir işlevi olduğunu hiç duymamıştım ya aydınlandım valla😄

öneriler için teşekkür ederim kızlar doğru düzgün yemek yemeye başladığımda hepsini uygulayacağım🧡 demir döküm tavanın böyle bir işlevi olduğunu hiç duymamıştım ya aydınlandım valla😄
Yemeklerin bu tür kap kacakta pişirilmesi özellikle demir eksikliğinin sık görüldüğü çocuk ve gebeler için tavsiye edilmektedir. Demir dökümkaptan yiyeceğe geçen demirin, demir eksikliğiolan kişilerde kanda hemoglobin ve demirmiktarlarını artırdığı gösterilmiştir.
👆 Buda İnternetten bir bilgi ☺ Hem etlerin lezzetinde büyük fark oluyor hemde yedigin yemek Demir açısından zengin olmuş oluyor 😉

Adalet duygusu, haksızlık yapmama isteği vs cok ağır basıo ve konu ne olursa olsun. Ben de eşim de zmn zmn aile konusunda haksızlık yaşadığımızı düşündüğümüz için çok hassasız açıkçası 🙈
Aile konusunda bende aynı şeyi düşünüyorum 😒 iki kız bir oglaniz ve annem icin oğlunun yeri çok farklı. Cocuklugumdan beri bunu dile getiririm ama adım kıskança çıktı 😀😀 değişen hiçbirsey yok.. hep demişimdir ben aynı şeyi yapmiycam diye inşallah yapmamda 🙈

Günaydın arkadaşlar kızım2013 şubat doğumlu inşallah bu bebeşimde 2023 şubat doğumlu olacak.10 yıl aradan sonra ve benim kizimdaki hamileligim gibi değil, kızımda yoğun bulantı kusma yaşadım, bunda hafif bulantı var. Kizımda ağrı sancı yoktu bunda var.Ara ara başım dönüyor kızımda hiç olmamıştı.Istahim çok açık bazen ağrı olmadığı zaman hamile değilim gibi acaba yaş geçtikçe vücud değişiyor o yüzden mi? Kızım kızkardeş istiyor tabiki cinsiyetinin hiç önemi yok sağlıklı doğsun yeter benim korkularım var eşimle akrabayiz önceliğim sağlıklı olmasi.Sizler kıyaslama yapıyor musunuz?Bulantı için erken mi daha başlamamış olabilir mi?
amis

Ben dün çok fena oldum. Elim ayağım titremeye başladı. Normalde 18.00 da akşam yemeği yerdik, dün 19.30 da yedik diye oldu hep. Zar zor kalktım da yemeğe gittik. İlk gebeliğimde gebelik şekeri çıkmıştı , ondan mı acaba diye düşündüm . Hatta doktora gidip kan vermek istiyorum bugün
Ben bilmiyom zayıfım diemi 51 kiloyum ama takıntıdanmı çözemedim ama benmde senin gibi oluyo işte saati geçtimi çıldırıyor midem titreme sonrasında halsizlik

Aynıyız canm aman doğuma kadr sürmesin şu 4 aydan sonra biraz normale dönüş oluyoya ama işte ozmnda başka şeyler başlıyo hayırlısı artık Allah güç versin hepimize yardım etsin zorlu Bi süreç

Çok geçmiş olsun bir süre surekli yatın o zaman. Devam ederse yarın da arayın bence doktoru. Insallah her sey yolundadır.
Gece acile gittim çünkü 3 bucuktan beri aktif kanama parça parça şeyler aktı wc artık korktum doktor normal olabilir bukadar uzun istersen yatiralim seni servise dedi ben kabul etmedim yanında durucak insan yok ben oğlum var kabul edemedim o da iğne verdi 5 gün vurulcam bakalım boyle durumlar nekadar sürüyor bilen yaşayan var mı ben hiç görmedim yaşamadım duymadım bu tehlike ne zmaan geçer

Gece acile gittim çünkü 3 bucuktan beri aktif kanama parça parça şeyler aktı wc artık korktum doktor normal olabilir bukadar uzun istersen yatiralim seni servise dedi ben kabul etmedim yanında durucak insan yok ben oğlum var kabul edemedim o da iğne verdi 5 gün vurulcam bakalım boyle durumlar nekadar sürüyor bilen yaşayan var mı ben hiç görmedim yaşamadım duymadım bu tehlike ne zmaan geçer
Hic bilgim yok kuzum ya Allahim yardimcin olsun insaAllah 🤲🥺

Bugün doktor kontrolüm vardı. İlk kez kalp atışını duymak için gittik. 7+0 ancak bir terslik var maalesef 😞6 haftalık görünüyor. Kalp atışı gözle görülüyor ama duyulmuyor. Geç döllenme ihtimali olabilir mi dendi ama yok tarihi biliyorum çünkü . Ayrıca yolk kesesi büyük ve çeperi inceymiş. Yani sorunlu bir gebelik görüntüsü bu dedi doktor. Çook üzgünüm 😢 Bu 4. bekleyişim 😞
Bebeğimi kaybettim. Kalbi durmuş 9+5te dün kürtaj oldum 😢 Benim gibi yolk kesesi büyük denen arkadaşlar vardı. Sonucu merak edip soranlar için bilgi vermek istedim. Sizlerin süreçleriniz sağlıkla ilerlesin ve bebeklerinize kavuşun dilerim 🙏🏻 Çok çok üzgünüm 😞 Benim gibi bebek sahibi olmayı dileyen ve bu yolda çok zorluklar yaşayanlar için dua edin olur mu? Hamilelerin duası kabul olur derler 😌

Bebeğimi kaybettim. Kalbi durmuş 9+5te dün kürtaj oldum 😢 Benim gibi yolk kesesi büyük denen arkadaşlar vardı. Sonucu merak edip soranlar için bilgi vermek istedim. Sizlerin süreçleriniz sağlıkla ilerlesin ve bebeklerinize kavuşun dilerim 🙏🏻 Çok çok üzgünüm 😞 Benim gibi bebek sahibi olmayı dileyen ve bu yolda çok zorluklar yaşayanlar için dua edin olur mu? Hamilelerin duası kabul olur derler 😌
Çok geçmiş olsun allah tekrarını yaşatmasın, bugünlerde yapılan dualar güzel dilekler kabul oluyor allahın izniyle 🙏🏻 Senin için de dua edeceğim canım,rabbim en kısa zamanda sağlıklı bir gebelik nasip eder sağlıkla kucağına alırsın inşallah dualarım sizinle 🙏🏻🙏🏻

Çok geçmiş olsun canım umarım kısa zamanda bu durum düzelir.burada bir çok gebelikte kanama yaşayan arkadaşlar gördüm .benim de kanama alanım var ,kanamam olmadı şükür ama benimki de bir çeşit kanamaydı dışarı atılmayan. Yalnız değilsin birçok kişi hastanede yatıyor iğne serumlar vs. Kendini yalnız hissetme. Duyulmuyor çevremizde pek bahsedilmiyor böyle şeylerden ben de sorunca bir çok gebelikte evet kanamam oldu diyorlar. Bol bol dinlen umarım birşey olmaz bebişine de allahın izniyle. Genelde 3 ayın sonunda kanamalar azalıyormuş. Kötü düşünme olumlu düşün 🙏🏻

Çok geçmiş olsun allah tekrarını yaşatmasın, bugünlerde yapılan dualar güzel dilekler kabul oluyor allahın izniyle 🙏🏻 Senin için de dua edeceğim canım,rabbim en kısa zamanda sağlıklı bir gebelik nasip eder sağlıkla kucağına alırsın inşallah dualarım sizinle 🙏🏻🙏🏻
Çook teşekkür ederim 🙏🏻 4. bekleyişte olumsuz sonuçlanınca üzüntü de katlanıyor sanki ama bu da geçecek inşallah. Güzel haberler paylaşmak dileğiyle size de sağlıklı bir süreç dilerim 🙏🏻

Back