2023 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    230
Merakta kalacağına bi git tabi ama anlattıklarına bakılırsa bi sorun da yok canım. Su an hepımızde vardır bi benzeri

Amin çok teşekkür ederim

Valla bende boyuma göre çok zayıfım halsizlik enerji düşüklüğü çok fazla değerlerine baktır mutlaka neyin eksik kiloya takılma sen iyi ol ben vitamin kan hapı folik asit OMEGA 3 hepsine erkenden başladım zaten önceki gebelikten depolar boş şimdiden başladım sende doktoruna danış

canim haftalik yesil mercimek tuket ve demir dokum tavada birseyler pisirip ye cok etkiliyor vucutta ki demir oranini.

öneriler için teşekkür ederim kızlar doğru düzgün yemek yemeye başladığımda hepsini uygulayacağım demir döküm tavanın böyle bir işlevi olduğunu hiç duymamıştım ya aydınlandım valla

Yemeklerin bu tür kap kacakta pişirilmesi özellikle demir eksikliğinin sık görüldüğü çocuk ve gebeler için tavsiye edilmektedir. Demir dökümkaptan yiyeceğe geçen demirin, demir eksikliğiolan kişilerde kanda hemoglobin ve demirmiktarlarını artırdığı gösterilmiştir.
Buda İnternetten bir bilgi ☺ Hem etlerin lezzetinde büyük fark oluyor hemde yedigin yemek Demir açısından zengin olmuş oluyor

Aile konusunda bende aynı şeyi düşünüyorum iki kız bir oglaniz ve annem icin oğlunun yeri çok farklı. Cocuklugumdan beri bunu dile getiririm ama adım kıskança çıktı değişen hiçbirsey yok.. hep demişimdir ben aynı şeyi yapmiycam diye inşallah yapmamda

Günaydın arkadaşlar kızım2013 şubat doğumlu inşallah bu bebeşimde 2023 şubat doğumlu olacak.10 yıl aradan sonra ve benim kizimdaki hamileligim gibi değil, kızımda yoğun bulantı kusma yaşadım, bunda hafif bulantı var. Kizımda ağrı sancı yoktu bunda var.Ara ara başım dönüyor kızımda hiç olmamıştı.Istahim çok açık bazen ağrı olmadığı zaman hamile değilim gibi acaba yaş geçtikçe vücud değişiyor o yüzden mi? Kızım kızkardeş istiyor tabiki cinsiyetinin hiç önemi yok sağlıklı doğsun yeter benim korkularım var eşimle akrabayiz önceliğim sağlıklı olmasi.Sizler kıyaslama yapıyor musunuz?Bulantı için erken mi daha başlamamış olabilir mi?
amis

Ben bilmiyom zayıfım diemi 51 kiloyum ama takıntıdanmı çözemedim ama benmde senin gibi oluyo işte saati geçtimi çıldırıyor midem titreme sonrasında halsizlik

Allah’tan annem yanımda. Vallahi yemeği hazırlayana kadar zor sabrediyorum. Aşırı agresifleşiyorum. 1 ayda 1,5 kilo aldım. Şimdi diyetisyene gitmeye karar verdim. Sana da yazarım tavsiyelerini.
Tamam cnm teşekkür ederim zatn doğana kadr o bitiyo öbürü başlıyo

Aynıyız canm aman doğuma kadr sürmesin şu 4 aydan sonra biraz normale dönüş oluyoya ama işte ozmnda başka şeyler başlıyo hayırlısı artık Allah güç versin hepimize yardım etsin zorlu Bi süreç

Çok geçmiş olsun bir süre surekli yatın o zaman. Devam ederse yarın da arayın bence doktoru. Insallah her sey yolundadır.
Gece acile gittim çünkü 3 bucuktan beri aktif kanama parça parça şeyler aktı wc artık korktum doktor normal olabilir bukadar uzun istersen yatiralim seni servise dedi ben kabul etmedim yanında durucak insan yok ben oğlum var kabul edemedim o da iğne verdi 5 gün vurulcam bakalım boyle durumlar nekadar sürüyor bilen yaşayan var mı ben hiç görmedim yaşamadım duymadım bu tehlike ne zmaan geçer

Hic bilgim yok kuzum ya Allahim yardimcin olsun insaAllah

Bebeğimi kaybettim. Kalbi durmuş 9+5te dün kürtaj oldum Benim gibi yolk kesesi büyük denen arkadaşlar vardı. Sonucu merak edip soranlar için bilgi vermek istedim. Sizlerin süreçleriniz sağlıkla ilerlesin ve bebeklerinize kavuşun dilerim Çok çok üzgünüm Benim gibi bebek sahibi olmayı dileyen ve bu yolda çok zorluklar yaşayanlar için dua edin olur mu? Hamilelerin duası kabul olur derler

Çok geçmiş olsun allah tekrarını yaşatmasın, bugünlerde yapılan dualar güzel dilekler kabul oluyor allahın izniyle Senin için de dua edeceğim canım,rabbim en kısa zamanda sağlıklı bir gebelik nasip eder sağlıkla kucağına alırsın inşallah dualarım sizinle

Çok geçmiş olsun canım umarım kısa zamanda bu durum düzelir.burada bir çok gebelikte kanama yaşayan arkadaşlar gördüm .benim de kanama alanım var ,kanamam olmadı şükür ama benimki de bir çeşit kanamaydı dışarı atılmayan. Yalnız değilsin birçok kişi hastanede yatıyor iğne serumlar vs. Kendini yalnız hissetme. Duyulmuyor çevremizde pek bahsedilmiyor böyle şeylerden ben de sorunca bir çok gebelikte evet kanamam oldu diyorlar. Bol bol dinlen umarım birşey olmaz bebişine de allahın izniyle. Genelde 3 ayın sonunda kanamalar azalıyormuş. Kötü düşünme olumlu düşün

Çook teşekkür ederim 4. bekleyişte olumsuz sonuçlanınca üzüntü de katlanıyor sanki ama bu da geçecek inşallah. Güzel haberler paylaşmak dileğiyle size de sağlıklı bir süreç dilerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…