- 3 Eylül 2021
- 1.334
- 2.743
- 83
Günler önce bende yazmıştım açlıktan ağlıyorum die şimdi 9+1 im bugün çok az sanki daha iyiyimGece mide bulantı ve kusma ile uyanan oluyor mu kusmaktan helak oluyorum ve açım ne yesem kusuyorum Bi çözümü yokmu nolur yardım edin açlıktan ağlıyorum
Bende 8+1Günler önce bende yazmıştım açlıktan ağlıyorum die şimdi 9+1 im bugün çok az sanki daha iyiyim
Rabbim tez zamanda sağ salim bebekler nasip etsin inşallahBebeğimi kaybettim. Kalbi durmuş 9+5te dün kürtaj oldumBenim gibi yolk kesesi büyük denen arkadaşlar vardı. Sonucu merak edip soranlar için bilgi vermek istedim. Sizlerin süreçleriniz sağlıkla ilerlesin ve bebeklerinize kavuşun dilerim Çok çok üzgünüm Benim gibi bebek sahibi olmayı dileyen ve bu yolda çok zorluklar yaşayanlar için dua edin olur mu? Hamilelerin duası kabul olur derler
Allah sabır versin canım Inşallah vakti geldiğinde Allah sağlıklı bir bebiş nasip eder dualarım sizler içinBebeğimi kaybettim. Kalbi durmuş 9+5te dün kürtaj oldumBenim gibi yolk kesesi büyük denen arkadaşlar vardı. Sonucu merak edip soranlar için bilgi vermek istedim. Sizlerin süreçleriniz sağlıkla ilerlesin ve bebeklerinize kavuşun dilerim Çok çok üzgünüm Benim gibi bebek sahibi olmayı dileyen ve bu yolda çok zorluklar yaşayanlar için dua edin olur mu? Hamilelerin duası kabul olur derler
1 saattir öğür öğür içim dışıma çıktıSanki bulantı olursa herşey yolundaymis gibi olacakstres içinde beklemek daha kotu
Çok geçmiş olsun canım inşallah en kısa zaman da düzelir1 saattir öğür öğür içim dışıma çıktıher koku anında sanki bana geliyor tam bu saatlerde bi fazlalaşıyor benim mide bulantım sanki ne güzel yoktu şimdi çok fena
İnşallah canım benimde yoktuÇok geçmiş olsun canım inşallah en kısa zaman da düzelir
Oyyy kiyamaamm sağlıklı bir şekilde kucağına alınca herşey unutulur limonlu zencefil iyi geliyormus. Yarın kontrolum var kalp atışını bı duyuyum ondan sonra rahatlarim sanırımİnşallah canım benimde yoktubende aynı senin gibi diyordum en azından bulansa da orda olduğunu hissettirse diye 7.haftaya girdiğimden beri değişti her şey sanki
çookkk geçmiş olsun Allah tekrarını yaşatmasın. bir dahakine sağlıkla al bebeğini kucağına.❤Bebeğimi kaybettim. Kalbi durmuş 9+5te dün kürtaj oldumBenim gibi yolk kesesi büyük denen arkadaşlar vardı. Sonucu merak edip soranlar için bilgi vermek istedim. Sizlerin süreçleriniz sağlıkla ilerlesin ve bebeklerinize kavuşun dilerim Çok çok üzgünüm Benim gibi bebek sahibi olmayı dileyen ve bu yolda çok zorluklar yaşayanlar için dua edin olur mu? Hamilelerin duası kabul olur derler
benim sabahları hafif bulantım oluyordu ama asıl belirtiler 6 haftadan sonra çıktı. özellikle tansiyon düşüklüğü halsizlik beni mahvetti sadece tuvalet ihtiyacımı karşılamak için kalkabiliyorum.Merhaba arkadaşlar oncelikle Allah'ım bütün anne adaylarına sağlıklı bir şekilde bebeklerini kucağına almayı nasip etsin. Aranıza yeni katıldım benim hesabıma göre 6+5 im Allah kısmet ederse yarın kalp atışıni duyacağız ama çok korkuyorum hala mide bulantım başlamadı sizin ne zaman başlamışti?
Çok.gecmis olsun canım senin icin dua edeceğim rabbim kimseyi evlat hasretiyle sınamasın rabbim insallah tez zamanda sağlıklı sıhhatli kucağına alabileceğin bir evlat nasip etsinBebeğimi kaybettim. Kalbi durmuş 9+5te dün kürtaj oldumBenim gibi yolk kesesi büyük denen arkadaşlar vardı. Sonucu merak edip soranlar için bilgi vermek istedim. Sizlerin süreçleriniz sağlıkla ilerlesin ve bebeklerinize kavuşun dilerim Çok çok üzgünüm Benim gibi bebek sahibi olmayı dileyen ve bu yolda çok zorluklar yaşayanlar için dua edin olur mu? Hamilelerin duası kabul olur derler
Çok geçmiş canim olsun umarım kısa sürede duzelip hamileliğin tadını çıkartırkenbenim sabahları hafif bulantım oluyordu ama asıl belirtiler 6 haftadan sonra çıktı. özellikle tansiyon düşüklüğü halsizlik beni mahvetti sadece tuvalet ihtiyacımı karşılamak için kalkabiliyorum.
canım benim Allah sana güç kuvvet versin içimi yaktın. Güzel günlere kavuşmak kolay olmuyor Allah nasip etmeden önce imtihan edermiş her şey bizim için. İnşallah en güzel evlatlar en güzel günler senin olacak kalbini ferah tutBebeğimi kaybettim. Kalbi durmuş 9+5te dün kürtaj oldumBenim gibi yolk kesesi büyük denen arkadaşlar vardı. Sonucu merak edip soranlar için bilgi vermek istedim. Sizlerin süreçleriniz sağlıkla ilerlesin ve bebeklerinize kavuşun dilerim Çok çok üzgünüm Benim gibi bebek sahibi olmayı dileyen ve bu yolda çok zorluklar yaşayanlar için dua edin olur mu? Hamilelerin duası kabul olur derler
9. Haftaya girdim gayet normalim ya bu sabah güzel kahvaltı yaptım.10. haftayı tamamlayan var mıı benim bulantılar iyice azaldı sanrım tamamen bitiyor hazımsızlıkta geçerse kimse beni tutamayabilir
Yıldım osandim diye diye dilimde tuy bittiMerhaba hanımlar Şubat Anneleri olarak bu topikte buluşuyoruz
��
�
İSİM SAT BDT CİNSİYET @aysemah 1 Mayıs 5 şubat @LadyRuby 4 şubat kirmizipatiklikiz 28nisan 2 şubat @tubikkoo 2 mayıs 6 şubat @8kediannesi Şubat ortası T the economist 4 mayıs 8 şubat @ZeynepBetulll 9 mayıs 13 şubat @MaviMabellee 30 nisan 3 şubat @Tubacala 11 Mayıs 14 şubat @Pembesacli Rapunzel 14 mayıs 16 Şubat @egekarakas 11 şubat @Cansu Merve 27 nisan 1 şubat @esilaw 10 mayıs 15şubat @HafizHafsa 11 şubat @Gozde0044 16 Mayıs @tugce5934 4 mayıs 8 şubat Limonsekeri 16 mayıs 20 şubat @Ftlyztrk 3 Mayıs 7 şubat @Renklirenkli Ocak sonu @MaviFeslegen 19 mayıs 23 şubat @epoh34 14 şubat @Dua4614 8 Mayıs 14 şubat @Petitoogofrett 2 mayıs 5 şubat @cerenay000 18 mayıs 22 şubat M mimozagerbera 17 mayıs 21 şubat A Aylinry 2 mayıs 7 şubat @rnkl23 15 Mayıs 19 şubat @She-Raa 17 mayıs 21 şubat S sadelik90 10 mayıs 14 şubat @miray9288 14 mayıs @siremat 14 mayıs 14 şubat @gunesli gunler 17 şubat @melikei 6 mayıs @brnvkle 17 mayıs 21 şubat @elion Şubat @bebisibeklerkeen 11 mayıs 15 şubat @bebisim92 @Sine_01 18 mayıs 21 şubat @serabeyaz 5 mayıs 10 şubat @cukulatam 28 şubat @moonandstar 15 mayıs 19 şubat @JustAurora 3 mayıs 6 şubat @Esrabesler 10 mayıs 14 şubat K kubik00 9 mayıs 13 şubat @Meltemavc 9 mayıs 20 şubat @Phaedra 14 mayıs @Gokce6792 14 mayıs 5 şubat @nsl4721 1 mayıs @ozlmbysl 18 şubat @birazeze 7 mayıs 11 şubat @dandikfindik 15 mayıs 19 şubat @Mymoomm 6 mayıs 10 şubat
İnşallah canımOyyy kiyamaamm sağlıklı bir şekilde kucağına alınca herşey unutulur limonlu zencefil iyi geliyormus. Yarın kontrolum var kalp atışını bı duyuyum ondan sonra rahatlarim sanırım
Benimde öyle oldu cnm 9. Haftada git gelli mide bulantıları daha çok hazımsızlık oldu 10. Haftaya giriyorum yarın, iyice azaldı bulantılar. Seninde azalmaya başlamış demek ki9. Haftaya girdim gayet normalim ya bu sabah güzel kahvaltı yaptım.
Evet duymuştum onu hatta çikolata yememi söylediler teşekür ederim hatırlattığın içinİnşallah canımduyarsın biraz su içip gitmekte fayda var sıkışık olunca daha rahat gözüküyormuş ben öyle gitmiştim
Cok cok gecmis olsunBebeğimi kaybettim. Kalbi durmuş 9+5te dün kürtaj oldumBenim gibi yolk kesesi büyük denen arkadaşlar vardı. Sonucu merak edip soranlar için bilgi vermek istedim. Sizlerin süreçleriniz sağlıkla ilerlesin ve bebeklerinize kavuşun dilerim Çok çok üzgünüm Benim gibi bebek sahibi olmayı dileyen ve bu yolda çok zorluklar yaşayanlar için dua edin olur mu? Hamilelerin duası kabul olur derler
Bende de oluyor bazen bu. Hemen telâşlanmak istemedim doktorda bir ay sonra çağırdı. Gittiğimde yoktu diye soramamıştım.Evet duymuştum onu hatta çikolata yememi söylediler teşekür ederim hatırlattığın içinbu arada şu gibi akıntım oluyor acaba normalmi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?