- 15 Nisan 2019
- 261
- 355
- 103
- 43
Yarın randevum var sorar sanada haber veririmBende de oluyor bazen bu. Hemen telâşlanmak istemedim doktorda bir ay sonra çağırdı. Gittiğimde yoktu diye soramamıştım.
Umarım normaldir.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yarın randevum var sorar sanada haber veririmBende de oluyor bazen bu. Hemen telâşlanmak istemedim doktorda bir ay sonra çağırdı. Gittiğimde yoktu diye soramamıştım.
Umarım normaldir.
Akıntı gayet normal her sağlıklı gebelikte olur miktarı çok olabilir. Kaşıntı yanma olmadığı sürece sorun yokEvet duymuştum onu hatta çikolata yememi söylediler teşekür ederim hatırlattığın için bu arada şu gibi akıntım oluyor acaba normalmi ?
Umarım normaldir.
Ayhhhh insallahhh ağzından bal damlıyorAkıntı gayet normal her sağlıklı gebelikte olur miktarı çok olabilir. Kaşıntı yanma olmadığı sürece sorun yok
Ben hiç duymadım neymiş ki acaba kaçıncı hafta yapılıyorKızlar bu gün doktorum 5 hafta sonra yapılacak testleri söyledi. Amniyon testi için karar verin dedi. Riskli olduğu için çevremdeki kimse yaptırmadı, ben de yaptırmayı düşünmüyorum. Yaptırmayı düşünen var mı?
Bu testte galiba dusuk yapma riskide var.Kızlar bu gün doktorum 5 hafta sonra yapılacak testleri söyledi. Amniyon testi için karar verin dedi. Riskli olduğu için çevremdeki kimse yaptırmadı, ben de yaptırmayı düşünmüyorum. Yaptırmayı düşünen var mı?
Bebegin icinde oldugu sividan ornek alip genetik hastaliklara bakabiliyorlar. Kacinci haftada yapildigini tam bilmiyorumBen hiç duymadım neymiş ki acaba kaçıncı hafta yapılıyor
Göbeğinden bebeğin sıvısını alıyorlar down sendromu testi yapıyorlar. Ben 7. haftadayım 5 hafta sonra ikili tarama yapılırken bu da yapılıyor. Bebeği kaybetme riski oluyor amaBen hiç duymadım neymiş ki acaba kaçıncı hafta yapılıyor
Neden yapmak istedi o testi ki? Tarama testinde riskli çıkarsa yapıyorlar sanki onu. Bebeği kaybetme riskine değmez bence. Ben hatta tarama testini bile düşünmüyorum yaptırmayı çünkü aldırmayı düşünmüyorum. Bos yere doğana kadar hamileligimi kendime heba etmeme gerek yok diye düşünüyorum.Kızlar bu gün doktorum 5 hafta sonra yapılacak testleri söyledi. Amniyon testi için karar verin dedi. Riskli olduğu için çevremdeki kimse yaptırmadı, ben de yaptırmayı düşünmüyorum. Yaptırmayı düşünen var mı?
İkili teste falan bi sorun cikmazsa ne diye o testler yapilacak ki bazi doktorlar da degisik yaKızlar bu gün doktorum 5 hafta sonra yapılacak testleri söyledi. Amniyon testi için karar verin dedi. Riskli olduğu için çevremdeki kimse yaptırmadı, ben de yaptırmayı düşünmüyorum. Yaptırmayı düşünen var mı?
Sadece down sendromu degil, butun genetik hastaliklara bakiliyoGöbeğinden bebeğin sıvısını alıyorlar down sendromu testi yapıyorlar. Ben 7. haftadayım 5 hafta sonra ikili tarama yapılırken bu da yapılıyor. Bebeği kaybetme riski oluyor ama
Gerçekten birde beni korkuttu boş yere. Yapılabilecek bütün testleri anlattı aslında, bunu anlatan bir kağıtta verdi okuyun karar verin isterseniz dediİkili teste falan bi sorun cikmazsa ne diye o testler yapilacak ki bazi doktorlar da degisik ya
Allah en kısa zamanda kucağına alabileceğin bi hamilelik haberi almanı nasip eder inş canım. Tekrar sınamasın Rabbim aynı acıyla cancağzım. Öpüyorum yüreğindenBebeğimi kaybettim. Kalbi durmuş 9+5te dün kürtaj oldum Benim gibi yolk kesesi büyük denen arkadaşlar vardı. Sonucu merak edip soranlar için bilgi vermek istedim. Sizlerin süreçleriniz sağlıkla ilerlesin ve bebeklerinize kavuşun dilerim Çok çok üzgünüm Benim gibi bebek sahibi olmayı dileyen ve bu yolda çok zorluklar yaşayanlar için dua edin olur mu? Hamilelerin duası kabul olur derler
Öyle mi, ikili tarama testinden farkı nedir o zaman? Daha ayrıntılı mı oluyorSadece down sendromu degil, butun genetik hastaliklara bakiliyo
Sıvı testini ben de yaptırmayacağım, riske hiç gerek yok. Yapmak istemedi sadece bilgilendirdi, buna göre karar verirsiniz dedi. Ben de yaptırmayı düşünen var mı merak ettimNeden yapmak istedi o testi ki? Tarama testinde riskli çıkarsa yapıyorlar sanki onu. Bebeği kaybetme riskine değmez bence. Ben hatta tarama testini bile düşünmüyorum yaptırmayı çünkü aldırmayı düşünmüyorum. Bos yere doğana kadar hamileligimi kendime heba etmeme gerek yok diye düşünüyorum.
Eğer ikili testte sıkıntı görürlerse o zmn amniyon öneriyorlar. Ama sıvıyı cekerken, iğne uzun olduğu için, bebeğin herhangi biyerine gelme ihtimali de varmış, ama sonuç yüzde 99 tabi. Şu an bi sıkıntının var olduğunu göremez de doktor ya kaçıncı haftadaydın canım sen ? Ya da yaşın cok mu ıleri ? Doktorundan emin misin bi deKızlar bu gün doktorum 5 hafta sonra yapılacak testleri söyledi. Amniyon testi için karar verin dedi. Riskli olduğu için çevremdeki kimse yaptırmadı, ben de yaptırmayı düşünmüyorum. Yaptırmayı düşünen var mı?
7. Haftadayım. Doktorumdan çok eminim. Genel olarak yapılacak testlerden bahsetti, bu testleri anlatan bir kağıt verdi okuyun yaptırmak isterseniz karar sizin dedi. Bilgilendirmek amaçlı yani. Benim de çok bilgim olmadığı için aniden böyle söyleyince dedim bu haftada ne sıkıntısı gördü, korktum biraz boşunaEğer ikili testte sıkıntı görürlerse o zmn amniyon öneriyorlar. Ama sıvıyı cekerken, iğne uzun olduğu için, bebeğin herhangi biyerine gelme ihtimali de varmış, ama sonuç yüzde 99 tabi. Şu an bi sıkıntının var olduğunu göremez de doktor ya kaçıncı haftadaydın canım sen ? Ya da yaşın cok mu ıleri ? Doktorundan emin misin bi de
Normal canım baskı yapıp büyüdüğü için oluyormuş gebelik döneminde şeffaf beyaz gibi normal diye biliyorumEvet duymuştum onu hatta çikolata yememi söylediler teşekür ederim hatırlattığın için bu arada şu gibi akıntım oluyor acaba normalmi ?