• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    230
Kızlar bu gün doktorum 5 hafta sonra yapılacak testleri söyledi. Amniyon testi için karar verin dedi. Riskli olduğu için çevremdeki kimse yaptırmadı, ben de yaptırmayı düşünmüyorum. Yaptırmayı düşünen var mı?
Ben hiç duymadım neymiş ki acaba kaçıncı hafta yapılıyor 🧐🧐

Kızlar bu gün doktorum 5 hafta sonra yapılacak testleri söyledi. Amniyon testi için karar verin dedi. Riskli olduğu için çevremdeki kimse yaptırmadı, ben de yaptırmayı düşünmüyorum. Yaptırmayı düşünen var mı?
Neden yapmak istedi o testi ki? Tarama testinde riskli çıkarsa yapıyorlar sanki onu. Bebeği kaybetme riskine değmez bence. Ben hatta tarama testini bile düşünmüyorum yaptırmayı çünkü aldırmayı düşünmüyorum. Bos yere doğana kadar hamileligimi kendime heba etmeme gerek yok diye düşünüyorum.

İkili teste falan bi sorun cikmazsa ne diye o testler yapilacak ki bazi doktorlar da degisik ya

Bebeğimi kaybettim. Kalbi durmuş 9+5te dün kürtaj oldum 😢 Benim gibi yolk kesesi büyük denen arkadaşlar vardı. Sonucu merak edip soranlar için bilgi vermek istedim. Sizlerin süreçleriniz sağlıkla ilerlesin ve bebeklerinize kavuşun dilerim 🙏🏻 Çok çok üzgünüm 😞 Benim gibi bebek sahibi olmayı dileyen ve bu yolda çok zorluklar yaşayanlar için dua edin olur mu? Hamilelerin duası kabul olur derler 😌
Allah en kısa zamanda kucağına alabileceğin bi hamilelik haberi almanı nasip eder inş canım. Tekrar sınamasın Rabbim aynı acıyla cancağzım. Öpüyorum yüreğinden 🥹

Doktorlar böyle genelde benimki de korkutmaya çok meyilli☺ degistircem doktorumu. Doğal doğumu destekleyen relax bir doktor buldum, onunla devam edeceğim.
Risk çıkmazsa hic gerek yok bence ki risk bile net sonuç vermez.
Aldırma gibi düşüncesi olmayan arkadaşlar bence ona da baktirip hamileliği kendine ziyan etmesinler.
Benim bir arkadaşıma down sendrom riski büyük dediler. Doğuma kadar kendini yedi bitirdi, cocuk sapasağlam doğdu.

Neden yapmak istedi o testi ki? Tarama testinde riskli çıkarsa yapıyorlar sanki onu. Bebeği kaybetme riskine değmez bence. Ben hatta tarama testini bile düşünmüyorum yaptırmayı çünkü aldırmayı düşünmüyorum. Bos yere doğana kadar hamileligimi kendime heba etmeme gerek yok diye düşünüyorum.
Sıvı testini ben de yaptırmayacağım, riske hiç gerek yok. Yapmak istemedi sadece bilgilendirdi, buna göre karar verirsiniz dedi. Ben de yaptırmayı düşünen var mı merak ettim

Eğer ikili testte sıkıntı görürlerse o zmn amniyon öneriyorlar. Ama sıvıyı cekerken, iğne uzun olduğu için, bebeğin herhangi biyerine gelme ihtimali de varmış, ama sonuç yüzde 99 tabi. Şu an bi sıkıntının var olduğunu göremez de doktor ya kaçıncı haftadaydın canım sen ? Ya da yaşın cok mu ıleri ? Doktorundan emin misin bi de 🙈

Eğer ikili testte sıkıntı görürlerse o zmn amniyon öneriyorlar. Ama sıvıyı cekerken, iğne uzun olduğu için, bebeğin herhangi biyerine gelme ihtimali de varmış, ama sonuç yüzde 99 tabi. Şu an bi sıkıntının var olduğunu göremez de doktor ya kaçıncı haftadaydın canım sen ? Ya da yaşın cok mu ıleri ? Doktorundan emin misin bi de 🙈
7. Haftadayım. Doktorumdan çok eminim. Genel olarak yapılacak testlerden bahsetti, bu testleri anlatan bir kağıt verdi okuyun yaptırmak isterseniz karar sizin dedi. Bilgilendirmek amaçlı yani. Benim de çok bilgim olmadığı için aniden böyle söyleyince dedim bu haftada ne sıkıntısı gördü, korktum biraz boşuna 😂

Kankiteylelarım bugün doktora uğradık.🥰🥰 Gümbüdü gümbüdü dinledik yavrusun kalp sesini. 2 cm i gecmiş ay cok komik 😂😂 geçen sefer silik geliyordu kalp sesi biraz tedirgin olmuştuk, eşim bile sevinememişti açıkçası. Darısı bekleyen arkadaşlarımın basına inş 🥰 doktoruma folik asitimin yaklasık 1 haftalık kaldığını söyledim. Bitince direkt imom omega 3 e başla dedi zaten.
Bi de ;
Eşimin yarın doğum günü ama bugün sürpriz olarak kutlicaz inş. 🙏🏻
Dün arkadaşlarınin ikisine haber saldım. Onlar ayarladı yemeği. Bende restorana pasta alıp bıraktım. Hediye olarak saat aldım. Gerçekten hiç haberi yok su an bu yüzden cok mutluyum 🤩

Back