2023 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    230
Ben de 45 kiloyum aynı şeyleri yaşıyoruz. Ben kilo alacağım diye mutlu olurken olanda gidiyor yarın mide bulantısı ilacı alacağım, sen sormadın mı doktora?

Düzelirsin belki bir iki hafta sonra az az yemeye çalış yoğurt ye akşamları süt iç gıdalı yemekler ye en azından bünyen düşmesin

Ben de 45 kiloyum aynı şeyleri yaşıyoruz. Ben kilo alacağım diye mutlu olurken olanda gidiyor yarın mide bulantısı ilacı alacağım, sen sormadın mı doktora?
Bende öyle düşünmüştüm hamileyim artik alırım diye ama hiç öyle olmuyormuş :/ doktor bana mide bulantısı için ilaç verdi ama bende daha çok tiksinme var. Yemek kokusuna bile tahammül edemiyorum, istifra pek yok. Tiksinme soğuma sebebiyle yiyemiyorum sanki. O yuzden bos yere ilaç almak istemedim. Benim mide bulantısından daha ziyade eskiden de var olan , hamilelikle iyice arttı hazımsızlık sorunum var maalesef. Midem geç boşalıyor. Hamilelik öncesi bunun için ilaç kullanmıştım ama kalbimde ağrı yapınca doktor bir daha o tarz bir ilac yazmadi. Kullanma dedi.
Eskiden kahvaltı sonrasında 2.5 saat beklerdim sıvı tüketmek için daha erken tüketirsem midem mahvoluyordu , şimdi 4 5 saate cıktı bu süre.
Yemek yemem zaten 6 saatten önce mümkün olmuyor. Insallah bebeğim besinsiz kalmasın da ona üzülüyorum.

Düzelirsin belki bir iki hafta sonra az az yemeye çalış yoğurt ye akşamları süt iç gıdalı yemekler ye en azından bünyen düşmesin
Tesekkur edeeim o tarz seyler hep tiksinti veriyor bana hicbir sey yiyemiyorum.
Sadece kuru seyler :) çubuk kraker dünyanın en güzel şeyi gibi geliyor

İlk 3 ay sıkıntı olmuyormuş bu konuda korkma. Tamamen aynıyız, su içsem akşama kadar kalıyor sanki midemde. Duş almaya, çamaşır asmaya korkuyorum yumuşatıcı şampuan kokusundan bile tiksindim. Senin miden de normalde hassas sanırım ben gibi. İnşallah en kısa sürece geçer

Kronik gastrit var bende. Senin var mıydı önceden bir mide rahatsızlığın?insallah düzeliriz.
Gerçekten bir suyun midede o kadar süre kalması çok sıkıntı veriyor insana. Bende hiç is yapamıyorum, çamaşır asmaya eğilmekten asılmaktan dolayı korkuyorum açıkçası. Lavabo temizliğinden çamaşır suyu sebebiyle vazgeçtim. Her sey eşime kaldi

Evet vardı bende de. Günlerdir ne temizlik ne yemek hiçbir şey yapmadım, benim de eşim yapıyor hepsini. Birde yarın 12 saatlik yola gideceğim, yarını atlatırsam bana hiçbir şey olmaz daha

Çok geçmiş olsun. Doktora gittiniz mi?
Özel doktoruma gittim muane oldum çıktım eve gelirkn başladı eşim geri döndü sormaya yatsın dinlensin demiş ama bu kadar kan görmedim ben çok geldi kaç ped koydum bacaklarımdan aktı gitti ne yaoicagimi şaşırdım

Yarın kontrolüm var, aşırı derecede gerginim. 50 kilodan 45 e düştüm.boyum da 168.Gerçekten çok zayıfladım bu bana normal gelmiyor. Ne yesem ya kusuyorum ya da sabaha kadar gaz sancısı çekiyorum. Sizce normal mi kafayı yemek üzereyim. benim normale dönünce 20 kilo falan almam gerekiyor sağlıklı olmak için bence.Kilo alır mıyım ki? Daha önce böyle olan oldu mu?

Benim arkadasim 45 kiloyla hamile kaldi 70 kiloyla doguma girdi kuzum alirsin

47 de hamile kalıp 80 le doğuma girdi abimin esi

Kizlar sanki adet olacakmışım veya adet zamanındaki gibi bir kasik agrisi var bende de bir kaç gündür. Bu kadari da normal mi gercekten
Doktor bana çift taraflı çok şiddetli kasik agrisi olduğu zaman tehlikeli dedi. Benimde 17 haftalık hamileyim ve sol kasığım özellikle çok ağrıyor sürekli olarak geçip geçip tekrar ağrıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…